Samsung Note II Yi Nasıl Bilirsiniz?
-
l_i_o_n bunu yazdı
Slm.note 2 aldim.ancak akilli bekleme aktif ama calismiyor.hic acik program yok kamera kullanan. Isik gayet iyi.neden calismaz bilen var mi
hocam ekrana baktığın halde kapatıyor mu ?
-
HOcam vatan Bilgisayar dan 1699 a aldim .evet hocam baksanda bakmasanda normal olarak tusu kilitliyor
-
l_i_o_n bunu yazdı
HOcam vatan Bilgisayar dan 1699 a aldim .evet hocam baksanda bakmasanda normal olarak tusu kilitliyor
Offff 1699 TL kalın fıyat :) Ama en azından tabı saglam yer :)
Benım su Samsung S3 ü iyi fıyata satsam alırım bende vatandan bır tane ... -
evet biraz kalın ama Kullanması Çok güzeI
-
Hacı al derim.bnde cok kararsız kaldim ama herseyi detay ve hizi görmen lazım:)sarj super 20 saat oldu full wifi acik ve %40 var daha.bide su sensoru çözemedim
l_i_o_n tarafından 21/Mar/13 20:09 tarihinde düzenlenmiştir -
l_i_o_n bunu yazdı
Hacı al derim.bnde cok kararsız kaldim ama herseyi detay ve hizi görmen lazım:)sarj super 20 saat oldu full wifi acik ve %40 var daha
Aman yarabbım :)
''20 saat oldu full wifi acik ve %40 var daha'' bu dedıklerın dogruysa FENA :D
Ama su S3 ü hafta sonu bı okutmaya calısayaım bakalım :) -
Haci camera sindan soz etmiyorum bile dusun yani.bu 20 saatin icinfde 2 saat saat konustum.face full acik.ama ekran isigi en kisikta
-
suhatuna bunu yazdıl_i_o_n bunu yazdı
Hacı al derim.bnde cok kararsız kaldim ama herseyi detay ve hizi görmen lazım:)sarj super 20 saat oldu full wifi acik ve %40 var daha
Ama su S3 ü hafta sonu bı okutmaya calısayaım bakalım :)Dediklerimi alinca doğruluğunu anlarsin hacı:)
-
l_i_o_n bunu yazdısuhatuna bunu yazdıl_i_o_n bunu yazdı
Ama su S3 ü hafta sonu bı okutmaya calısayaım bakalım :)Dediklerimi alinca doğruluğunu anlarsin hacı:)
Son bı kac gun hacım :)
Tıtanıum mu aldın sen renk? -
Titanium haci beyaz cabuk kirliliği belli eder bu renk super zaten gorunce anlarsin.note 2 den yazıyorum hic sıkıntı yok