Sanal Klavye Log Alici Deneme Versiyon
-
Ya kardeşim güvendiğimiz bir sanal klavye vardı. Onada el attınız.
İnternet bankacılığından artık iyice soğudum. Ne güzel sanal klavye ile idare ediyorduk.
İyice paranoyak olduk. :S
-
@By1GKaL o problemi düzeltmek kolay :d yzarken shifti pek kullanmadim:D düzeltirim o kolay
OSK.exe nin sisteme tus gonderme ani.
Team viewer programindada pc nize baglanan kişinin bastiği tuşlarıda yakaliyor.
@Nitrous saol tesekkürler
o titreme olayinda problem yok
ben sadece o program dizininde log kayit etme ve okutma işlemi yaptirdiğim için oyle bişi olmuştur
normalde RAT da oyle bir problem yaşamaz. dosyaya kayit ediyor ilk once sonra okuyup textde gösteriyor.
@YaSevYaTerkEt sanada tsekkrler ama internet bankaciliği ile uğrasan hacker larda internet explorer firefox opera chrome safari v.s browserlarin post ettiği datayi yakalayan programlar war...bankaciliktaki sanal klavye olayini Mimax kırmıştı 1-2 ay önce tuşlari istediğin kadar karistir ne yaparsan yap :D mail olarak gönderiodu :D
-
Xp'de sorunsuz :W
-
WH0 bunu yazdı:
-----------------------------@YaSevYaTerkEt sanada tsekkrler ama internet bankaciliği ile uğrasan hacker larda internet explorer firefox opera chrome safari v.s browserlarin post ettiği datayi yakalayan programlar war...bankaciliktaki sanal klavye olayini Mimax kırmıştı 1-2 ay önce tuşlari istediğin kadar karistir ne yaparsan yap :D mail olarak gönderiodu :D
-----------------------------Hacı yanlış anlama. Emeğine saygı duyarım. Türk gençliğininde birşey yapabilmesi bizim için son derece mutluluk verici. Belki bu bir başlangıç olur daha gurur verici çalışmalar için. İsyanım kişilere değil, boku çıkan teknolojiye. :)
-
drag and fill war holyonenin yazilimi
http://tahribat.com/dragfill.asp
login ve şifre girislerinde bunu kullanabilirsin
-
WH0 beni de ekle delerim seni :W
-
bende sorun çıkarmadı hızlı mızlı hertürlü iyi iş çıkarmışın tebrikler
-
lazoglu bunu yazdı:
-----------------------------
hoja super ama su war osk yi cok kullanan yok birde loglari txt ye attiriyorsun mesela ben bi anlik dosya boyutu degisimini kontrol ediyordum onun adini hatirlamiyorum bence farkli birseye kayit ettir birde asci karakterlerin hepsini deneyemedim hepsini okuyormu +biodoxtaki stub ne oluyor onu cozemedim birde res uzantili dosya var onlari cozemedim taninmaz yapma konusunda bilgi verebilirmisin ? birde bot net yapmak icin planin varmi super bir ag kurulup adsenseden iyi para kazanirsin ...biodox icin bilgi verirsen sevinirim...
-----------------------------yakalanan kısımlari bellidir onun.
Registrye kayit etme yeri
registry modulleri
simgesini değiştir
kaspersky proactive bypass = sleep(1000)
ilk calsitği anda 1 saniye beklesin sonra yapacaği şeyi yapsinregistrye kayit etme işleminide
eğer dosya boyutu > 0 ise registrye kayit et
registry kayt işlemi bi şarta bagli olsun anti emulaterama direk ratı kaynak koddan fudlayacağina cryptor yaz
aphexin createProcessEx fonksiyonu ile memoryde calistirwin32 buzus detectionunu atlatmak için proje adini değiştir modul adlarini değiştir
dim metin as string
metin = "adasda" ya bu işlemi chr ye çevir
metin = chr(12) & chr(13) & ...... bu sekilde.
bunlari manuel yapmak zor otomatik yapan bi program yaz :D
bu gördüğün program elite protector sourcesini otomatik fudlamaya yariyor değişkenleri ve fonksiyon adlarini otomatik olarak replace ediyor.
bu tarz bişi yazabilirsin :Dbütün kaynak kodlari kolaylıkla fud yapan program yazabilirsin.
-
malesef yollayamam.
-
Eline sağlık hocam :l