folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Sanal Pazar'dan Aldığım Ürünü Göndermeyecekmiş

Sanal Pazar'dan Aldığım Ürünü Göndermeyecekmiş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

Sanalpazar.com yeni olduğunda pek güvenmiyordum ama burada açılan konulardan sonra güvenilir olabileceğini düşündüm ve bir alışveriş yaptım..

Yamaha Psr A300 model bir org aldım açık arttırmadan... Adam 400 liradan açık arttırmaya çıkartmış...sadece ben teklif verdim ve kazandım. Şimdi adam mesaj atmış çok ucuza gitti göndermeyeceğim diye.

Bi kere böyle bi hakkı var mı bu adamın? Madem 400 lira az niye o paradan başlattın açık arttırmayı..

Bir de şimdi biz bu parayı nasıl geri alacağız?

Not: Adama da hala sinirliyim..1200 liraya aldım dediği aletin piyasa fiyatı 950-1050 lira arası değişiyo..İkinci el piyasası da 450-550 TL arası..800'den aşağı satmıcam diyo bide...Ben 400'e aldım da zaten kargo parası konyadan izmire en aşağı 50 lira tutçak.. Burası konu dışı oldu ama sinirimden yazasım geldi

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Hocam 3 gun ıcınde alısverıs olmazsa ıptal edılır paran gerı verılır...
    Adam gondermemmekte özgur dur , nasıl ozgur dersen en fazla sıtede NEGATIF puan alır sende YORUM YAPARSIN ama sonucta mal onda kalır 3 gun sonra baska uyelık acar :)
    Pek de sıkıntı degıl yanı senın paranı ıade etsın sanalpazar da gerısı vss yollamayacaksa söv gitsın dümdüzzz :D bi uyelıkte sen acarsın :D

İmza YOK !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

tam da yapmayı düşündüğüm şey=) valla çok sinirlendim adama..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Nolcak Hocam yaw :D Yapıstır gıtsın 5 dakıkaya bakar :D

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Ürünü aldım diye onay verme hocam merak etme en kısa zamanda geri öderler paranı. SanalPazar ile alakalı değil o ibnenin ibneliğiymiş durum :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    izleyici
    izleyici's avatar
    Erkek

hocam mesajlarını okuyunca gördüm :) casio ctk 450 var bende de satmayi düsünüyorum

#hayat bir sifreleme algoritmasından ibaret.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

malesef göndermemek satıcının elinde en fazla negatif yorum yapabiliyorsun ama müridin de dediği gibi yeni üyelik açması da çok zamanını almaz kişinin sen gene de müşteri hizmetleri ile irtibata geçip kişinin üyeliğinin engellenmesini talep edebilirsin. (ne kadar işe yarar tabi o da şüpheli) 

dewdim dewrildim geldim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

Sorun halloldu...burda da ifşa ediyim de yarın bir gün alışveriş yapmaya kalkan olursa ondan görsün...adamın kullanıcı adı "nazifekiz" Konyalı..yeni üyelik açarsa ekiznazif falan diye konyadan haberiniz olsun..

Sanalpazar da benden bu konuda tam not aldı tek taraflı yorum ve puan hakkı vererek bana paramı iade etti...bende verdim en düşük puanı güzelce de yorum yaptım...

mesaj atmış bana 875 liradan tekrar satışa koydum istersen al diye...normalde maksimum 600 liraya gidiyo ikinci eli adam bide bana istersen kılıfınıda satarım diyo...

FurkanMix sana da pm atıyorum şimdi

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Şimdi adam ibnelik yaptıysa sende yapacaksın.

Yeni bir üyelik acaksın o adamı takip edeceksin ne satışaa koyarsa koysun hep en yüksek teklifi sen vereceksin.Hep ihale sende kalacak.Ama sende ödeme yapmama hakkını kullanacaksın :D Ödeme yapmayacaksın adam ,nqan senden daha çok sinir olur :D

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Açık arttırma böyle bir şey hacı adam zarar ettiğini düşünüyorsa satmaz tabi. Açık arttırmada fiyatın düşükten açılmasının sebebi alıcı çekip, rekabete sokmaktır. Bir nevi gaza getirip max. kâr elde edebilmek.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    Bu sanalpazarda kredi kartiyla aninda islem yapabiliyo muyuz.?

.
Toplam Hit: 2813 Toplam Mesaj: 21