folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Şarap‘Dan Anlayanlar

Şarap‘Dan Anlayanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

Hocalar alkol olarak içmediğim bok kalmadı ama bir türlü şu şaraba ısınamadım.

En son içtiğimde bir şişeyi 10 dk gibi bir zamanda zorunlu olarak içip kusmuştum ondan sonra pek içmedim

Fakat tbt 1 ay'a kadar bir konunun altında biri şarap ismi vermişti sonu i ile bitiyordu o şarabı için başka içki içmez vs yazmıştı aradım ataradım bulamadım. Sizin bildiğiniz  içtiğiniz sağlam şarap varsa isimlerini alabilirmiyim?

Zamanı durduramazsın.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

valla hocam uzun zamandır her türlü alkolü tükettim. şarabı en güzel olarak buz gibi soğuttuktan sonra neredeyse bütün şaraplar güzel gelmeye başlıyor :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

alköl olarak içmediğim çok şey kaldı. bira vodka rakı 3lüsü yetiyor. şarabın amk.

şirince akar. saygılar

http://www.leyladansonra.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Makedon
    Makedon's avatar
    Erkek
    Çoğunlukla biraya takılırım ama şarap denince, hele ortam romantikse Villa Doluca Neo. Denemelisiniz. Saygılar Hocam.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C-M-D
    C-M-D's avatar
    Erkek

Clos des Papes iyidir hocam onun dışında 2011'in ya da 2012'nin en iyi şarabı seçilen shafer vineyards var. 

Dipnot: Şaraba pek ısınamazsan bardağın yarısını şarapla geriye kalanını da gazozla doldur, daha bi güzel oluyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

Kindzmarauli' den bahsediyorsun sanırım.

Ben de şarabın tadını hic sevmem. Bi kac kere denedim daha da icmiyorum ama bunu çok övdüler forumda. İnternette araştırdım biraz. Şarap sevmeyenler bile sevmiş artık nasıl birşeyse ^^

Bu şaraptan bulabilirsem deneyecegim bakalım soyledikleri kadar güzel miymiş

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TBT
    TBT's avatar
    Erkek

sirince ev yapımı iç hocam 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

başlangıç olarak evinize yakın olan migroslardan selection öküzgözü tavsiye ederim. 

ya da denk gelirseniz urla şaraplarından vuurla serisi gayet güzeldir. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kimse dimitrakopulo içmemiş galiba.

geçen yaz 10 lira gibi bir paraya alıp aşık olduğum ilk şarap olmuştur kendisi.

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=dimitrakopulo

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

http://www.sarapmarketi.com.tr/urun/chateau-mouton-rothshcild-rouge-2005_738794.aspx?CatID=38741

Şöyle bir şey keser mi hacı

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
Toplam Hit: 2843 Toplam Mesaj: 29