Sarma Sigara
-
Hocular ben sarma sigara sigara içmek istiyorum. normalde camel içiyorum ama okan bayülgen http://www.youtube.com/watch?v=E-ZyaGjWLiE
şu videoda sarma sigaradan herhangi bir kimyasal katkı bulunmayan sigaradan kendi sarmalarıdnan bahsetmiş.
bu adam ne içiyor acaba bilen varmı? varmı bu konuda bilgisi olan
-
normal paket sigaraların hepsinde kimyasal katkı bulunuyor oyüzden binton zehir var içinde
ama ona göre de lezzet katıyorlar işte.
kimi vodka ile
kimi şarap ile
kimi viski ile yıkanıyor tütünlerin. ve işlemden geçiyor.
Pazarda bulacağın tütünlerin çoğu temizdir (yada ben öyle biliyorum)
ama tütün her türlü vicudu zıker o ayrı biraz azaltmış olursun sadece.
PanxeR tarafından 09/Ara/12 15:27 tarihinde düzenlenmiştir -
sarma içiyorum ben. 2 liralık tütün alıyom 1 hafta gidiyo :) (kgsi 40 liralıktan)
parmaklarda sararma yapıyo öle bi hevesle girme. ağızlık kullanıyorum sarılığı azaltıyo hiç yok gibi.
o videoya özenip başlama hacım sarmaya, o adam gidip ebesinin nikahından tütün getirtiyodur :D
not: tütün alırken 1 2 liralık da kaptan bilek tütünü al. araya serpiştir çok güzel tat veriyo.
-
joe blackin dediği gibi bir kaç kişiden daha duydum captain black çok güzel tat veriyormuş , ve bende evdeyken arap çarşafına sarıyorum paketten içmiyorum dışarıda elde sardığım sigara yanlış anlaşılabildiği için uğraşmamak için paketten içiyorum ama sarma sigarayı bir süre içince paket istemiyor canın güzelse içtiğin tütün , kilosu 40-50 liradan aşağı olan tütünü alma sakin ve tütün poşetinin ağzını sıkıca kapat kuruduğu zaman en yumuşak tütün bile zehir oluyor geçmiyor boğazından resmen
ekleme : kilosu 40 liralıktan aşağı alma dedimde gözün korkmasın 10 liralık aldığın zaman sana epeyce bir süre gider
Lotus tarafından 09/Ara/12 16:05 tarihinde düzenlenmiştir -
İmparator diye bi sigara vardı tek kutuda 100 adet bulunuyor filtresi vardı fabrika usulü sarılmış ama tütün sarma tütünü.İlk defa sarma içeceksende ciğerlerini sıkı tut beton gibi ağır gelir meret.Ayrıca bulabilirsen temiz Adıyaman tütünü al babama gelmişti bi ara tanıdıktan malboro halt etmiş amk..Joe Black'in dediği doğru araya başka bi tütün kat harmanla dadından yenmez..
-
Konu dışı ama videoya itafen diyebilirim ki çok sevdiğim okancığım resmen ve re'sen sıçmış! Sigara içmeyen ben bile sigarayı daha güzel savunurdum.
-
joe_black bunu yazdı
sarma içiyorum ben. 2 liralık tütün alıyom 1 hafta gidiyo :) (kgsi 40 liralıktan)
parmaklarda sararma yapıyo öle bi hevesle girme. ağızlık kullanıyorum sarılığı azaltıyo hiç yok gibi.
o videoya özenip başlama hacım sarmaya, o adam gidip ebesinin nikahından tütün getirtiyodur :D
not: tütün alırken 1 2 liralık da kaptan bilek tütünü al. araya serpiştir çok güzel tat veriyo.
hoca 2 liralık 1 hafta gidiyor da, kaç paket çıkıyo ondan
bana yetmez sanırım United'a devam :D
karton'u 30 lira, 3-4 gün gidio
-
Daft bunu yazdı
hoca 2 liralık 1 hafta gidiyor da, kaç paket çıkıyo ondan
bana yetmez sanırım United'a devam :D
karton'u 30 lira, 3-4 gün gidio
hocam benim özel durumumdan dolayı :) şu ki;
günde bi paket winston içerdim. sarmaya geçtim;
1- sigara boyu diğerine göre kısa,az tütün gidiyo ama psikolojikmen 1 sigara içmiş tatmini veriyo :)
2- filtre küçük (ben çarşafı alıp makinede sarıyorum- kovan dolduran kullanmıyorum) sonuna kadar içemiyosun,
3- balkonda içiyorum sigarayı, hava buz, öyle sık sık çıkmam :)
kilosu 40 tl bunun mesela. geçen hafta p.tesi akşam almıştım 2 tl lik. şu an kalanı bana salıya kadar yeter.
dışarı çıkacağımda da zaten 4 5 tane sarıp çıkıyorum, 7 8 saat idare ediyo.bi de normal paket sigaradan daha doyurucu. marka ayrımı yapmıyorum :)
günde 2 paket camel içen arkadaşım vardı şimdi kovanlı makine aldı günde 25 tane falan içiyomuş.
1,25 paket sarma= 2 paket camel mesela basitce :)
Not: yukarıdaki rakamlar kişiden kişiye değişebülürr
-
hocam arap kağıdı alıyorsun
Ocb marka filtre al
golden virginia yeşil tütün içiyordum ben tadı güzel oluyor(adıyaman acık tütünüde iyidir)edit:1 tanede güzel tabaka al
casey tarafından 09/Ara/12 18:24 tarihinde düzenlenmiştir -
istek olursa video çekebilirim :D
-
hocam ben de camel içiyordum günde 7 TL veriyordum ve tüm sigaramın paraya gittiğine isyan ettiğim bi an'da sağdan soldan tütün arayışlarına girdim ama hepsi diken gibi kesiyordu boğazı,en son mısır çarşısının çıkışında aslı böreğin sağ çaprazında bi dükkan'dan harika bir tütün buldum muhtemelen kendi harmanları sana hangi sigarayı içtiğini sorup ona göre tütün öneriyorlar verdiği poşetin üzerinde Camel yazıyordu :)) velhasıl 20 gündür filan bahsettiğim tütün'ü içiyorum şimdi normal camel'dan bile daha lezzetli geliyor..kağıt olarak smoking alıyorum bir paket'te 60 kağıt var ve yapıştırıcısı-kağıdı ile en doğal ve kaliteli çarşaf sayılır fiyatı 1 TL 150 Adet gizeh filtre 1 TL Tütün'ün kilosu 40 TL sigaramı otomatik olarak sardığım gizeh marka tütün tabakası aldım buna 30 TL dediler 15 TL'ye aldım 5 TL ye çin malı olanlarda satılıyor tabi ben şansı yine almanlara verdim..velhasıl fiyatlarla alakalı fikir sahibi olman içinde belirteyim dedim..istanbul'da yaşıyorsan gidip tadına bak camel içiyorsan mutlaka seversin.