Satılık - Çeşitli IOT Ürünleri
-
BaD_BoYs bunu yazdıakmarky bunu yazdı
ampülün sıfırı 267 lira onu kontrol etmediniz sanırım.
Hocam hafiyelik yaptırmak yerine hangi ampulün olduğunu belirtsen de nokta atışı kontrol etsem :)
Anlaşılan TP-Link' den bahsediyorsun. Ben kontrol ettiğimde 267₺ değildi. Şuan HB' da da indirimde görünüyor. Kampanya olduğu için bir şey diyemem. Lazımsa kargosuda benden olsun gönder adresini sana hediyem olsun. :)
BaD_BoYs tarafından 28/Ağu/25 11:04 tarihinde düzenlenmiştir -
BaD_BoYs bunu yazdıMeTiN_7 bunu yazdı
hocam merhaba mi smart hareket sensörlü gece lambası 2 yi alabilirmiyim ?
SATILDI : Mi Smart Hareket Sensörlü Gece Lambası 2
ALICI : MeTiN_7
TUAR : 500₺
Seri güzel bir alış-veriş oldu. İşi ve işini bilen TBT müridleri candır.
Teslim aldıktan sonra yorumlarını buradan bekliyorum hocam. Hayrını gör, teşekkürler.
Arkadaştan ürün elime sorunsuz ulaştı kendisi çok yardımcı oldu sanki kırkyıldır tanışıyormuşuz gibi bu duruma çok sevindim. Ürün sorunsuz çalışıyor ve tamda anlattığı gibi geldi kendisine çok teşekkürler. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
@BaD_BoYs tekrardan teşekkürler.
-
bilmediğimden soruyorum mi ev güvenlik kamerası wifi'a mı bağlanıyor yazlık için almayı düşünüyorum lakin orada internet bağlantısı yok
-
PlayForFree bunu yazdı
bilmediğimden soruyorum mi ev güvenlik kamerası wifi'a mı bağlanıyor yazlık için almayı düşünüyorum lakin orada internet bağlantısı yok
Uzaktan kontrol istiyorsan evet WiFi olmak zorunda. Uzaktan kontrole gerek yok döngüsel olarak hafıza kartına kaydetsin dersen o şekilde de kullanabilirsin. Ama bunların espirisi uzaktan kontrol şeklinde döngüsel kayıt olarak kullanmak.
-
MeTiN_7 bunu yazdıBaD_BoYs bunu yazdıMeTiN_7 bunu yazdı
hocam merhaba mi smart hareket sensörlü gece lambası 2 yi alabilirmiyim ?
SATILDI : Mi Smart Hareket Sensörlü Gece Lambası 2
ALICI : MeTiN_7
TUAR : 500₺
Teslim aldıktan sonra yorumlarını buradan bekliyorum hocam. Hayrını gör, teşekkürler.
Arkadaştan ürün elime sorunsuz ulaştı kendisi çok yardımcı oldu sanki kırkyıldır tanışıyormuşuz gibi bu duruma çok sevindim. Ürün sorunsuz çalışıyor ve tamda anlattığı gibi geldi kendisine çok teşekkürler. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
@BaD_BoYs tekrardan teşekkürler.
Rica ederim hocam. Güle güle kullan. :)
-
BaD_BoYs bunu yazdı
SATILDI : Mi Smart 360° Ev Güvenlik Kamerası 2K
ALICI : real_agabey
Durumlar nasıl hocam :) Her şey yolunda mı?
-
Biraz dürtelim :)
-
-
BaD_BoYs bunu yazdı
Prizler, ayın 5' ine kadar frekaze' ye rezerve edilmiştir.
Arkadaş, ilgili ve dürüst bir satıcıydı. Satış için anlaştık ancak şehir dışına çıkmam gerektiği için ürünü alamadım. Akvaryum için acil ihtiyacım olan bir ürün olduğu için kendi şehrimden başka bir ürün almak zorunda kaldım.
-
frekaze bunu yazdıBaD_BoYs bunu yazdı
Prizler, ayın 5' ine kadar frekaze' ye rezerve edilmiştir.
Arkadaş, ilgili ve dürüst bir satıcıydı. Satış için anlaştık ancak şehir dışına çıkmam gerektiği için ürünü alamadım. Akvaryum için acil ihtiyacım olan bir ürün olduğu için kendi şehrimden başka bir ürün almak zorunda kaldım.
Güle güle kullan hocam nasip başka sefere artık. :)
Prizler ve listedeki diğer ürünler satışa devam. :)