Satılık - Çeşitli IOT Ürünleri
-
Bu konu hem referans olsun hem de konuda bahsettiğim gibi ürünlerimi güncellemeye karar verdim.
İhtiyacı olana aşağıda bir liste yaptım. Bunların haricinde yine peyderpey çeşitli satılık ürünler konusu açacağım.
Ürünler sıfır desek yeri. Kutuları v.s. duruyor. Bir kere tak unut ürünler olduğu için eskime çizilme kırılma gibi durumlar söz konusu değil.
Fiyatları olabildiğine dip tutmaya çalıştım. Kargo bana ait.
BaD_BoYs tarafından 06/Eyl/25 01:56 tarihinde düzenlenmiştir
-
konu dışı ama
tp linkin rekli ampülü var. bağlantı kopuyor. 2 haftaya bir bağlatıyı yeniden yapıyorum. kronik bir sorun mu acaba
-
RotKerim bunu yazdı
konu dışı ama
tp linkin rekli ampülü var. bağlantı kopuyor. 2 haftaya bir bağlatıyı yeniden yapıyorum. kronik bir sorun mu acaba
L535E var. Böyle bir sorun yaşamadım. L510E' yi de huyum kurusun diğeriyle aynı olsun diye L535E ile güncelleyeceğim. Yoksa bir şikayetim olduğu için satmaya niyetlenmedim. :)
Ağından kaynaklı sorunlar olabilir mi? Ben bu cihazları Deco' nun arayüzünden kendisine en yakın Deco' ya sabit bağlansın ve sürekli 2.4GHz' de çalışsın diye ayarlıyorum. Belki de bu yüzden bahsettiğin sorunla karşılaşmamış olabilirim.
BaD_BoYs tarafından 25/Ağu/25 23:53 tarihinde düzenlenmiştir -
Dokunmatik ekran var mı, 10- 13.3-14 inc arasinda
-
LaNCeLoT bunu yazdı
Dokunmatik ekran var mı, 10- 13.3-14 inc arasinda
Ondan yok :)
-
SATILDI : Mi Smart 360° Ev Güvenlik Kamerası 2K
ALICI : real_agabey
Seri güzel bir alış-veriş oldu. İşi ve işini bilen TBT müridleri candır.
Teslim aldıktan sonra yorumlarını buradan bekliyorum hocam. Hayrını gör, teşekkürler.
-
hocam merhaba mi smart hareket sensörlü gece lambası 2 yi alabilirmiyim ?
-
MeTiN_7 bunu yazdı
Selamlar hocam, tabi ki seve seve :) PM attım WP' dan seri devam edelim istersen. :)
-
MeTiN_7 bunu yazdı
SATILDI : Mi Smart Hareket Sensörlü Gece Lambası 2
ALICI : MeTiN_7
TUAR : 500₺
Seri güzel bir alış-veriş oldu. İşi ve işini bilen TBT müridleri candır.
Teslim aldıktan sonra yorumlarını buradan bekliyorum hocam. Hayrını gör, teşekkürler.
BaD_BoYs tarafından 28/Ağu/25 10:15 tarihinde düzenlenmiştir -
ampülün sıfırı 267 lira onu kontrol etmediniz sanırım.
-
akmarky bunu yazdı
ampülün sıfırı 267 lira onu kontrol etmediniz sanırım.
Hocam hafiyelik yaptırmak yerine hangi ampulün olduğunu belirtsen de nokta atışı kontrol etsem :)
BaD_BoYs tarafından 28/Ağu/25 10:58 tarihinde düzenlenmiştir