Satılık Aero Bilet Hesabı
-
büyük ihtimal öyle olacak hocam mesela yine o zamanlarda yakala.co tarzı sitelerdede inidirm çeki satılıyor
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
konu kirliliği olmasın buraya yazayım isteyen varsa 2 tane 100liralik hesap var isteyen pm
-----------------------------veysel anlamıyorum seni şurda 1 ay sonra bitecek o puanlar senle 1.5 ay önce konuştuk 100 liralık hesabı 75 e okuturum diyorsun hocam elinde kalacak bak ben 215 liralık hesabı 60 liraya aldım 100 liralık hesabı 30 liraya aldım geçen bi konudada tanesini 70 den okutacam diyorsun hocam ya sen uç ya bir orta yol bul benim aklım senin bu işte kaldı:D
bende ki inadı bilmiyorsun :D ucuza vermem la uni.de rahat satılıyo isteyen bi kaç kişi var ama borç işi oluyo bende sevmiyorum borç olayını :W yoksa buradaki hesapları toplar orada satardım -
KaRaKuLe bunu yazdı:
konu kirliliği olmasın buraya yazayım isteyen varsa 2 tane 100liralik hesap var isteyen pm
-----------------------------abi allah rızası için şu adamın hesaplarını alın ya valla görmekten bıktım ben ya yemin ederim param olsa bir hesabı 200liraya alacam ya :D
vay a.k bu konu da toplam 3 post attım tbt'de neyi bu kadar rahatsız etti :W sen anca gidip yabancıdan ilaç al :W -
Kreyzi bunu yazdı:
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------abi allah rızası için şu adamın hesaplarını alın ya valla görmekten bıktım ben ya yemin ederim param olsa bir hesabı 200liraya alacam ya :D
vay a.k bu konu da toplam 3 post attım tbt'de neyi bu kadar rahatsız etti :W sen anca gidip yabancıdan ilaç al :W
-----------------------------acilde bulunmuyorsun napiyim :D
-
bu hesaptaki paralar başka hesaba aktarılabiliyormu ?
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------bu hesaptaki paralar başka hesaba aktarılabiliyormu ?
-----------------------------hayır
-
vay arkadaş hadi alında bende kurtulayım şu biletten :))
-
birgaripaskbestesi bunu yazdı:
-----------------------------vay arkadaş hadi alında bende kurtulayım şu biletten :))
-----------------------------20 lira ateşlerim istersen
-
güncell
-
edüt