Satılık Cep Telefonu..
-
VIGILANTE bunu yazdı:
-----------------------------
Üstüne para verip 2 kat radyasyon yemek isteyen müridler aranıyor :D
hahah -
hocam fiyat sormuştum cevap gelmedi fiyatı ne kadar yaw
-
3g olsa 50 lira vereyim diyecektim 30 a satarmısın? kargo bana ait
-
arkadaş fiyat araştırması yapmak için koymuş galiba ilanı :)
sorulara bir cevap gelmiyor.. -
dünyada başka cep telefonu kalmasın sadece çin malı telefon kalsın yinede kullanmam şu çin malı telefonları
-
radyasyon olayı piskolojiiktir bence,sağlığa etki edecek derecede radyasyon yaysa piyasaya sürmezler bunları
-
MinervaL bunu yazdı:
radyasyon olayı piskolojiiktir bence,sağlığa etki edecek derecede radyasyon yaysa piyasaya sürmezler bunları
-----------------------------4 telefonu + oluşturacak şekilde yan yana koy sonra 4ünü de ara ve ortaya da bir içinde phytomastigophoraların bulunduğu bir sıvı kabı koy sonra gör bakalım aradaki değişikliği yada telefon kulağındayken bi beyin mrsi çek görürsün yada en basit google de arama yap anlarsın piskolojik mi değil mi
-
dreampark87 bunu yazdı:
dünyada başka cep telefonu kalmasın sadece çin malı telefon kalsın yinede kullanmam şu çin malı telefonları
harbiden harfi virgülüne kadar katılıyorum arkadasa -
Müridler telefonun hiçbir sorunu yok. 3G var. Ön kamera var. Sim1 den gelen aramaları Sim2 den cevap verebiliyorsunuz. 2 yıl garantili. Öğrendiğime göre 2 hat da açıkken daha çok radyasyon yayıyormuş. Fiyatında 220 lira dan aşağı inmem. Yahu alalı daha 1 ay ya oldu ya olmadı.
-
150
Toplam Hit: 4418 Toplam Mesaj: 30