Satılık Cep Telefonu..
-
Bir ay önce 290 Ytl'ye orjinal Trident Mb-330T marka cep telefonu almıştım. Çift hatlı olduğundan diğer telefonlara göre daha çok radyasyon yayıyormuş. Önceleri bir şey olmaz deyip geçiştirmiştim. Ama daha sonra geceleri uyuyamamaya başladım. Gece 1-2 ye kadar gözüme uyku girmedi. Uzun lafın kısası bu telefonu elimden çıkarmak istiyorum. İLGİLENENLERLE BURADAN İLETİŞİME GEÇEBİLİRİM..
ÖZELLİKLER
TRİDENT MB-330T 3,2 MEGAPİKSEL FLAŞLI KAMERA, TV, 1GB KART VE ARAÇ ŞARJ HEDİYEÇift Hat Özellikleri :Dual Sim teknolojisi ile iki hattınızda aynı anda açık,Hangi hattan arandığınızı görebilir, tercih ettiğiniz hattan arama yapabilir ve mesaj gönderebilirsiniz,TV Özellikleri :Analog Tv Tuner ve kendinden anteni ile istediğiniz yerde ücretsiz televizyon seyredebileceksinizOtomatik kanal aramaFavori Kanalları belirleyebilmeKanallara isim atayabilmeÜlkelere göre ayar yapabilmeTam ekran olarak görüntü alabilmeBağlantı:GSM 900/1800WAP2.0GPRSSMSMMSBluetooth (kulaklık bağlayabilir veya dosya transferi yapılabilinir)Multimedya Özellikleri :FM RadyoRadyodan kayıt yapabilmeMüzik çalar ( MP3,Mid, amr, imy vb.)Video göstericisi ( 3GP)Video KaydediciFotograf KaydediciSes Kaydedici (WAW ve AMR formatında)Ekran Özellikleri :2,6 inç yüksek çözünürlüklü düz ekranPDA tipi el yazısı tanıyabilen dokunmatik düz ekran,Ses Özellikleri :Eller Serbest (handsfree) ile ahizesiz konuşabilme3D Stereo hoparlörPolifonik ve MIDI zil sesleriMP3 lerinizi zil sesi yapabilirsinizHer İki hatta da ayrı zil sesi tanımlayabilmeHarici Ses Kaydı yapabilmeGörüşmeleri kaydedebilme & dinleyebilmeKamera Özellikleri:3,2 megapiksel çözünürlükBeyaz Led Işıklı (Flash)5 farklı çözünürlük ve 3 farklı kalitede fotograf çekebilmeBeyaz Ayarı, Gece veya Gündüz ayarı, Efekt AyarlarıZamanlayıcılı Çekim (5-10-15sn beklemeli çekim)WEB CAM olarak kullanabilmeÇağrı Özellikleri:Konuşma sesinizi değiştirebilme (çocuk sesi, erkek veya kadın sesi olarak sesinizin karşıya ulaştırma)Arka plan Sesi (Konuşma esnasında kendinizi başka bir yerdeymiş gibi hissettirebilirsiniz. Restoran, sokak vb.)Hızlı arama tuşları belirleyebilmeBlack List (aramasını istemediğiniz kişileri kara listeye alabilir, çağrıyı engelleyebilirsiniz)Çağrı süresi anımsatıcı ve göstericisi (çağrı sırasında istediğiniz saniyelerde sizi uyarır)Arama Kaydı ( Cevapsiz arama, Gelen ve giden arama)Arayan grubu oluşturabilmeTelefon rehberinden hızlı arama atayabilme500 telefon kaydı yapabilme (Her kişiye Ev,ofis,faks,firma ismi,doğum günü,e-posta adresi kaydı)Telefon rehberindeki her kişiye resim, video ve ses kayıt edebilmeDiğer Özellikler:E-Kitap okuyucuTakvim (istenilen tüm yıl ve ayların takvimi)Yapılacak Listesi ile istenilen tarihte alarmlı hatırlatma5 farklı alarm tanıtabilme, Her alarmı haftalık programlayabilmeDünya SaatiHesap MakinesiAnimasyonlu menü, OyunUçuş Modu ile gsm şebekesini kapatıp, telefonun diğer özelliklerini kullanabilirsinizEkonomi Modu ile pil tasarrufu sağlarsınızTeknik Özellikler :Boyut : 110mm x 50mm x 16,7mmPil: 3.7V 1500mAh Lityum İon150 saat bekleme, 300 dakika görüşme yapabilme (şebekeye göre değişebilir)Kutu İçeriği:Mb330T telefon2 adet pilUSB kabloMikrofonlu stereo kulaklıkŞarj cihazı AdaptörAraç şarj adaptörü (12-24 volt)2GB mikro SD kart (Telefon Üzerinde Takılı) -
diğer telefonlara göre daha çok radyasyon yayıyormuş. Önceleri bir şey olmaz deyip geçiştirmiştim. Ama daha sonra geceleri uyuyamamaya başladım. Gece 1-2 ye kadar gözüme uyku girmedi. Uzun lafın kısası bu telefonu elimden çıkarmak istiyorum.
bunları yazıp bide satmayamı çalışıyorsun ;)
-
:D adam alırsınız ama sonuclarına katlanırsınız dio :D olsun bunu bile bile alan cok cıkar merak etme sen
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------diğer telefonlara göre daha çok radyasyon yayıyormuş. Önceleri bir şey olmaz deyip geçiştirmiştim. Ama daha sonra geceleri uyuyamamaya başladım. Gece 1-2 ye kadar gözüme uyku girmedi. Uzun lafın kısası bu telefonu elimden çıkarmak istiyorum.
bunları yazıp bide satmayamı çalışıyorsun ;)
-----------------------------Ben takdir ettim şahsen. Ticarette malın kusurunu, artısı, eksisi söylemek gerekli.
Hayırlı işler.
-
Üstüne para verip 2 kat radyasyon yemek isteyen müridler aranıyor :D
-
java desteği var mı?
birde hat1'den konuşurken hat2'den başkasını arayabiliyormuyuz?
ayrıca ikinci sorduğum şeyi yaparken hat1'i beklemeye alıp başkasını arasam.sonra konferans yapabiliyormuyum? ( yani hat1'den ben+iki kişiyle konferans yaparken hat2'den 4. birisini aramaktan bahsediyorum) -
vay bee ilk çıktığı zaman millet birbirini eziyodu bunun için kapış kapış gidiodu
ey gidi teknoloji bee
-
Böyle Dürüst insanlara helal olsun çocuk bunları demeden de bu telefonu okutmasını bilirdi tebrik ederim böyle insanlara gerçekten ihiyacımız var
-
hocam telefonun fiyatı nedir
-
2 hattı kullansakmı 2kat radyasyon yayıyor yoksa tek hattı kullansaktamı 2 kat radyasyon yayıyor
-
çin malı telefonlar cok radyasyon yayıyor sar değeri yüksek falan diyorlar ya..
çift hat oldugu için mi cok radyasyon yayıyor yoksa başka bir nedenden dolayı mı