Satılık Elektro Gitarlar..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

Videoya bir mirror bir de flip yaptım anca düzeldi.  Flip ettikten sonra solak sandım bir an gitarı ama :D hayırlı satışlar hocam 

Almanya Fatihi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Baltanın kralını yapmaya geldim :D bize hallowed be thy name çalsanaaaağ.. ama cradle of filth hızında <3

hacı ezberlemeye üşeniyorum ben :| bende öyle bir sıkıntı var. canon rockın mesela devamında sıkıldım bıraktım :D zamanım olsa ve biraz üşenmesem dream theater the best of times çalacam da üşeniyorum :|

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam soldakinde fiyatta yapabileceğin son bir şeyler var mı acaba ?

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Bağlama çalıyprum yazın elektro gitar giriş yapmak istiyorum sizce  kendi başıma halledermiyim özel ders alayımmı. Bağlamayıda kendim öğrendim.

matematik24.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

hayirli satislar melik :)

Nerde o eski TBT...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

@encılofhop

hocam alıcıysan fiyat anlaşılır. zaten oldukça uygun fakat yine yapılır bişeyler:)

@heyet

hocam bağlamayı öğrendiysen gitarı hayli hayli öğrenirsin. internette bağlamadan çok çok daha fazla gitarla ilgili video program felan var.

@darkfal

sağol morukcuğum :W

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    MMB bunu yazdı
    skyvalet bunu yazdı

Hocam baltalamak gibi olmasın ama o gitarların hepsi çöp =)
    not:çalışını sevdim :D kanonrak

hacı ilk alacak adam jackson aldı bin liraya, çalamayıp hevesi kaçtı bıraktı. o zaman ne olacak:) çöp olmasa da mockingbird kasanın orjinali bile yok sahibindende. ortadakinin markasını ben de ilk defa duydum ama jumbo-x fretleri var. ve telleri de klavyeye oldukça yakın, sapı da baya bi rahat. jackson da kullanmama rağmen gerçekten ondan bile ince. soldaki de floydroselu bi stratocaster fazla bulunmayan bir model. e tabi gitara 5 senesini vermiş adama göre çöp görünebilir de, başlamak isteyenler için felan manyetikleri gayet güçlü. ses olaraktan. sağlamlık olarak nasıldır bilemeyeceğim ama gitarına düzgün bakan adam kullanır yani. benim mesela ilk gitarım normal stratocaster vardı cort marka, stand almamıştım, oraya buraya yaslaya yaslaya sapı atmıştı.

fiyatları zaten oldukça uygun.:)

Genelde bu tarz gitarların akort burguları dandik oluyor.Diyosun ya adam yeni başlıyacak ne alacak başka diye.Haklısın aslında.Bu gitarlar akort filan kaçırmıyor dimi =)
    Aslında gitara yeni başlayacaksan akort tutan güzel ses veren akustik veya klasik alacan elektro gitar hakkaten lüks.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

Markaları tanımıyorm ama bu komik rakamlara göre gayet iyi görünüyorlar. Hayırlı olsun alacaklara :)

Ben de 15w full lambalı amfimi satmayı dusunuyorm bayadır, üşengeclikten konu acmadım daha. 

Hayırlı satışlar.

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    skyvalet bunu yazdı
    MMB bunu yazdı
    skyvalet bunu yazdı

hacı ilk alacak adam jackson aldı bin liraya, çalamayıp hevesi kaçtı bıraktı. o zaman ne olacak:) çöp olmasa da mockingbird kasanın orjinali bile yok sahibindende. ortadakinin markasını ben de ilk defa duydum ama jumbo-x fretleri var. ve telleri de klavyeye oldukça yakın, sapı da baya bi rahat. jackson da kullanmama rağmen gerçekten ondan bile ince. soldaki de floydroselu bi stratocaster fazla bulunmayan bir model. e tabi gitara 5 senesini vermiş adama göre çöp görünebilir de, başlamak isteyenler için felan manyetikleri gayet güçlü. ses olaraktan. sağlamlık olarak nasıldır bilemeyeceğim ama gitarına düzgün bakan adam kullanır yani. benim mesela ilk gitarım normal stratocaster vardı cort marka, stand almamıştım, oraya buraya yaslaya yaslaya sapı atmıştı.

Genelde bu tarz gitarların akort burguları dandik oluyor.Diyosun ya adam yeni başlıyacak ne alacak başka diye.Haklısın aslında.Bu gitarlar akort filan kaçırmıyor dimi =)
    Aslında gitara yeni başlayacaksan akort tutan güzel ses veren akustik veya klasik alacan elektro gitar hakkaten lüks.

hacı naptın. akord tabiki tutuyorlar :D zaten birçok gitarda akord kaçırma olayı yok ki. yeni telleri takarken takmasını bilirsen öyle ciddi manada akord felan kaçırmaz. benim için lüks olmaktan çıktı elektro gitar, şu anlık el yapımı lüks :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    MMB bunu yazdı
    skyvalet bunu yazdı
    MMB bunu yazdı
    skyvalet bunu yazdı

hacı naptın. akord tabiki tutuyorlar :D zaten birçok gitarda akord kaçırma olayı yok ki. yeni telleri takarken takmasını bilirsen öyle ciddi manada akord felan kaçırmaz. benim için lüks olmaktan çıktı elektro gitar, şu anlık el yapımı lüks :)

Öle deme çok geldi başıma iç burgularıniç dişlileri dandik oluyor.Bir sürü sonrada tutmuyor.

Toplam Hit: 3049 Toplam Mesaj: 32