Satılık Google Music Davetiyesi (6 Adet)
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------
adamin iyi ki paraya ihtiyaci oldu siktiniz konusunu. varsa var size kalsin davetiyeniz.
-----------------------------öyle gözüküyor olabilir ama r10 hesabı olsa neyse, zaten bulunması kolay hesaplar bunlar. adam sahte hesapla 1000 tane de üretir, gelir burda işin ticaretini yapar. oh ne ala.
-
Konuyu baltalamaya gerek yok, arkadaşın parayı ihtiyacı varmış. Tarikat müridleri olarak yardımcı olmak gerekli. Borç isteyip yarın öbürgün ödemeyenler gibi yapsa daha mı iyi olacak ? Hayırlı satışlar azad rasgele
-
kaldıysa bende alayım bi tane
-
Kuzenim bana Tahribat davetiyesi göndermeden önce siteden kimseye yardım etmememi tembihledi, nedenini sordum :) maddi sıkışıklığı olan üyelerin açtığı konuları takip etmemi, konuların nasıl baltalandığını seyretmemi söyledi, görmek bu geceye kısmetmiş.
-
Ücretsiz verenlerden alabilir miyim 1 tane bu arada adam paraya sıkışık gitmeyin üzerine almak isteyen alsın
-
Yanlış üslüpla açılan konulara dahi gösterilmemesi gereken davranışlar, dürüstçe açılmış bir konuya gösteriliyor ve tabiri caizse baltalanıyor. Asıl şaşırtan durum şu ki; bahsi geçen olay böylesine birliktelik kokan bir ortamda gerçekleşiyor. Çok ayıp.
-
angel demos ben 2002 üyesiyim gmailin, nerde bu meretin davetiye sistemi :)
-
bazen insanlar cok nato kafa nato mermer.
su foruma borc para lazim diye konu acsam bu kadar adam yorum yazar miydi? sanmam :)
ha bana kalirsa google music, r10 dediginiz ergen forumundan cok daha degerlidir. ikisini ayni kefeye koymak haci muratla f16yi karsilastirmak gibi :)
ne diyim guluyorum. :)
madem oyle.
5 kisi pm atsin. davetiyeleri yollayim. paranizda sizin olsun :)
-
Böyle insanın içinden birşeyler paylaşmak, anlatmak gelmiyor şu olanları gördükçe.
-
sistemi merak ettim doğrusu :S