Satılık Google Music Davetiyesi (6 Adet)
-
kaldıysa merak ettim nasıl bişe biri banada yollayabilirmi
-
-----------------------------
banka hesabını yolla bana nekadar ihtiyacın varsa yaz
-
EcHoLL bunu yazdı:
banka hesabını yolla bana nekadar ihtiyacın varsa yaz
-----------------------------80 lira kadar bi acigim var haci ama sagol. borc cart curt islerini sevmiyorum tesekkur ederim :)
-
www.youtube.com 'da yapılamayan ne var??
-
lepusmorris bunu yazdı:
www.youtube.com 'da yapılamayan ne var??
-----------------------------youtube müzik yüklemek için degil video yüklemek için hoca , mp3 vb. müzik formatları yasaklıdır :) kaliteden ödünvermemek lazım
hayatı flac la :)
-
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------bende 2 tane var ücretsiz olarak verebilirim 2 kişiye. bok yere para kazanmaya gerek yok. insan olun biraz.
düzeltme : bazı eski gmail üyeleri ücretsiz olarak kullanabiliyorlar. deneyin. davetiyeniz çıkarsa birilerine yardım edin.
-----------------------------bravo fırsatçı insanoğlu.
----------------------------
uslubun sakat hatta tam müzelik diyebilirim... adam zaten ilk postunda paraya ihtiyacım var ondan böyleyken böyle demiş... tabiri caizse ortaya sıçmıssın , eee bir gün bekleseydin aktif konulardan kalktıgında bir başka konu adı altında dagıtsaydın... boyunmu uzadı mürid
-
Abdullahazadı öldürelim hadi :)
herkes adama fırsatçı demiş bence adam girişimci hatta bu free ve herkese veriliyorsa gerçekten büyük girişimci
unutmayalım iyi bir girişimci herzaman fırsatları görür
ben takdir ettim :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Abdullahazadı öldürelim hadi :)
herkes adama fırsatçı demiş bence adam girişimci hatta bu free ve herkese veriliyorsa gerçekten büyük girişimci
unutmayalım iyi bir girişimci herzaman fırsatları görür
ben takdir ettim :)
-----------------------------free ama kapali betaydi alper :)
sorun degil. ben 80 TL ile batmadim. :)
-
Sinir oluyorum baltacılara. Hele ki bir de acil durum söz konusuymuş burda, neyse gereği yapılmış zaten ama para da hallolsa iyiydi.
-
baltalamak gibi olmasın da -gerçi balta sapına kadar ulaşmış- ücretsiz davetiye bekleyenler usa proxyleri ile girip de kendinize davetiye isteyebilirsiniz.