Satılık Home Studio
-
Ekipmanlar :
Mikrofon: >Rode Nt-1 a Kayıt Mikrofonu
Mixer : Phonic AM 120 MKII
+ Mikrofon sehpası
Mikrofon

Mixer :

300 Lira acil satılıktır. Mikrofon sehpası da hediye olarak yanında verilecektir. :)
-
hocam elektro gitar çalıyorum. sesimi biraz daha geliştirmiş olsam satın almayı düşünüyordum bende. ama biraz daha yolum var gibi.
hayırlı satışlar.
-
AM120 MKII aslında sırf modeli için alınır bu mixer :))
-
konuyu bir arkadaşa facebook tan mesaj olarak göndericektim ... fakat farkettimki wot tan hala kurtulamamışız ...
-
sağolun. upp :)
-
edit
-
gitar çalmaktaki hevesimi devam ettirebilseydim suan çalabilirdim sesim iyi kotu diyemem alırdım herhalde iyi satıslar :))) yanlız su mikrofonun onudeki siyah kısım ne ise yarıyor onu bir turlu anlamıs degilim hep goruyorum :)))
-
mIzah bunu yazdı:
-----------------------------
gitar çalmaktaki hevesimi devam ettirebilseydim suan çalabilirdim sesim iyi kotu diyemem alırdım herhalde iyi satıslar :))) yanlız su mikrofonun onudeki siyah kısım ne ise yarıyor onu bir turlu anlamıs degilim hep goruyorum :)))
-----------------------------sağolasın hocam. pop filter o sesin patlamasını engelliyor ve mikrofona tükürük gitmesini önlüyor.
-
harici ses kartı yok mu yea nası stüdyo kardeşim bu :D
-
ses kartı yok hocam . mikrofon sağlam olduğu için biz hiç ihtiyacını duymadık . :) ama alan arkadaş nedir yanına bi m audio fast track çakar tadından yenmez :)
-
bana da sadece ses kartı lazım da ondan sordum ya :)