Satılık Iphone 5S 799 Lira (TAKAS OLUR İSTANBUL İÇİ)
-
Cam çatlak mı ?
-
500 liraya vereyim isterseniz :) . 900 yazsaydım 800 e düşürseydim ne fark edecekti . algı farkı olacaktı :) .
telefonu 6 ay önce düşürdüm . ekranda çatlak demeyelim çizik var o kadar .
-
my4 bunu yazdı
500 liraya vereyim isterseniz :) . 900 yazsaydım 800 e düşürseydim ne fark edecekti . algı farkı olacaktı :) .
vay aq çatlağı bilmesek bu da bizi sikecek
-
GoldenWorld bunu yazdımy4 bunu yazdı
çatlak kelime anlamı : ekrana dokunduğun zaman elin pütürlenir .
çizik kelime anlamı : ekrana dokunduğun zaman elin pütürlenmez çünkü çiziktir . benim ki böyle . resimden ne kadar iyi anlayabilirsin ki?
-
İlk fotoğrafta basbayağı çatlak olduğu görünüyor. Aşağı doğru çatlamış. Hatta sağ altra düşmeye bağlı ufak 2. Çatlakta var.
Çatlak olması için illa elin takılmasına gerek yok kıl gibi çatlayan telefon ekranı çok gördüm. Elini ekrana sürüyorsun bir şey anlaşılmıyor.
-
bumper kasaya mı sabitlenmiş yoksa pisliği biraz olsun fotoğrafta az çıksın diye mi takılı
-
GoldenWorld bunu yazdımy4 bunu yazdı
:)))
+1453
-
Çok istiyorsun hocam benim sattığım konuya bir göz at garantili ve temizdi hiçbirsorunu yoktu şarj aleti kulaklık kutusu faturası + kılıf filan 900 verdim ölücü timlerden değilim ama göz var nizam var :)
-
ulan ne güldüm yaa 2 tane eşşek kadar çatlak var çizik demiş resmen parça kopmuş neyse artık uzatmıyım :D:D
birde iphone kullanıcıları bu tarz şeylere android kullanıcılarına göre biraz daha önem verirler
-
çizik dediğin çizilme sonrası oluşur, bu bildiğin kırılmış yani camın kenar kısımları kırılması sebebiyle beyaz yani baya, ayrıca kasada mermi izi var bildiğin mk