Satılık İtiraf - Dedikodu Yada Proje Uyumlu Domain
-
Evet başlık çok iddalımı oldu diye düşünürken domainin hepsine gidebileceğini düşündüm.
Bilinen banı otu boku yoktur
8 aylık domaindir.
domain godady de
başlangıç fiyatı 70 tl, açık arttırma 5tl, 48 saat içinde açık arttırma bitimi
Uzun zamandır değerlendiremiyordum, değerlendireyim dedim baktım ki zaman ayırramıyorum.
mesajimbulunsun.com ( host dahil değildir ( belli bir süre idare edilir ) ama script verilebilir bilmeyenlere kurulabilir )
-
valla domaini okuyunca ilk aklıma gelen tahribattaki warez konularına unutmamak için attığım mesajlar geldi :D
Hayırlı satışlar
-
u235 bunu yazdı
valla domaini okuyunca ilk aklıma gelen tahribattaki warez konularına unutmamak için attığım mesajlar geldi :D
Hayırlı satışlar
Aynen bnmde aklima o geldi :)
-
u235 bunu yazdı
Hayırlı satışlar
Farklı bir niyetlede kullanılabilir tabiki :)
-
u235 bunu yazdı
Hayırlı satışlar
-
Evet gençler farklı niyetlerlede kullanabilirsiniz :D
-
hocam scripti ne siz mi yazdınız yoksa etrafda varmı böyle bi script ?
-
chatlakturk itiraf scripti diye geçiyor heryerde var
-
ErotikPanda bunu yazdı
saolasın hocam :) keşke önceden öğrenseydim oturdum kendi scriptimi yazdım geçen gece :D www.baskentgossip.com
Ccaglayan tarafından 01/Mar/13 22:32 tarihinde düzenlenmiştir -
Ccaglayan bunu yazdıErotikPanda bunu yazdı
saolasın hocam :) keşke önceden öğrenseydim oturdum kendi scriptimi yazdım geçen gece :D www.baskentgossip.com isteyen olursa verebilirim scripti tabi :D
Kendi yazdığın her zaman daha iyidir. İstediğin gibi geliştirip düzenlersin.. Yanlız çok dağınık bir düzeni var biraz topla kendin devam et boşver başkasının kini..
-
ErotikPanda bunu yazdıCcaglayan bunu yazdıErotikPanda bunu yazdı
saolasın hocam :) keşke önceden öğrenseydim oturdum kendi scriptimi yazdım geçen gece :D www.baskentgossip.com
Kendi yazdığın her zaman daha iyidir. İstediğin gibi geliştirip düzenlersin.. Yanlız çok dağınık bir düzeni var biraz topla kendin devam et boşver başkasının kini..
evet kendi yazdığımız her zaman iyi :) bootstrap tema sınıfını anlamaya çalışıyorum daha ilk versiyon tasarımda sevmediğim yerleri var zaten :)