Satılık-Lar
-
tosun bunu yazdıFatih bunu yazdıtosun bunu yazdı
Tamam fakiri yetimi sevindirmek istemiyorum.
Çevresinde fakir yetim olan birisi alsın montu çocuğu sevindirsin.Kargo ücreti de bana ait.ok. fakir çok çevremde, ayakkabı hariç yolla. adresi pm'liyorum. ok?
Pembe mont,uzun mont,rodi mont ve gömlek. Adresi pm le kargo ücreti bana ait yollarım 1-2 saate kadar.
öyle tek parça olmaz hocam yollayacaksan hepsini yolla.
-
Fatih bunu yazdıtosun bunu yazdıFatih bunu yazdıtosun bunu yazdı
Çevresinde fakir yetim olan birisi alsın montu çocuğu sevindirsin.Kargo ücreti de bana ait.ok. fakir çok çevremde, ayakkabı hariç yolla. adresi pm'liyorum. ok?
Pembe mont,uzun mont,rodi mont ve gömlek. Adresi pm le kargo ücreti bana ait yollarım 1-2 saate kadar.
Dalga mı geçiyosun benle.Flaşla şohbeni mi istiyorsun?
Ürünü yok paraya koyuyorum amacım bir fakiri bir yetimi sevindirmek.
c-p yaparak benle dalga geçtiğini mi sandın sen?Bu yazıyı yazdığım bütün giysileri veriyorum sana işte..Git sevindir bir çocuğu -
HeadBanger bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
bir fakiri yetimi sevindirmek istiyorsan git çocuk esirgeme kurumuna bağışla yada git kendi ellerinle giydir hiç inandırıcı gelmedi hocam
kurumlar bu tür kullanılmış eşya giysi vb almıyor bildiğim kadarı ile
ankara çocuk esirgeme yurtlarında öyle bir şey yok hocam şirket olarak gidiyoruz fark etmiyor temiz ve yırtık olmaması şartı var
-
tosun bunu yazdı
Çevresinde fakir yetim olan birisi alsın montu çocuğu sevindirsin.Kargo ücreti de bana ait.Bunada bir mazeret bulun Baltaci osmanlar :)
-
tosun bunu yazdıFatih bunu yazdıtosun bunu yazdıFatih bunu yazdıtosun bunu yazdı
Dalga mı geçiyosun benle.Flaşla şohbeni mi istiyorsun?
Ürünü yok paraya koyuyorum amacım bir fakiri bir yetimi sevindirmek.
c-p yaparak benle dalga geçtiğini mi sandın sen?Bu yazıyı yazdığım bütün giysileri veriyorum sana işte..Git sevindir bir çocuğuDalga geçtiğim yok hocam, av flaşı neyse de, şohbeni niye vermiyorsun ki? Fakirin şohbene ihtiyacı olamaz mı?
-
Hey allahım yarabbim.Tamam açıklayım sana durumu.Öğrenci evindeyken 4 arkadaş ortaklaşa almıştık.Tam hatırlamıyorum ama 150 nin üstünde ücret ödemiştik.Şimdi sahibinden gibi sitelerde benimkiyle aynı temizlikte olan şohbenler 80-100 arası satılıyor.Bende sattıktan sonra ücret 4e bölüneceği için ücretsiz vermiyorum.Fiyatı 60 tl sayıyorum şohbenin ve benim payım olan 15tl yi düşüyorum.Şohben fiyatı 45tl.Kuruş para kalmaz elimde.Alıp bir fakiri sevindireceğim dersen kargoyu ben karşılayabilirim yine.
Boş boş konuşuyorsun inan ki. -
Bu fatihe verme amq 2. el diye konu açıyor her bok var adamda böyle topluyor sonra satıyor heralde
-
Valla ayıp lan..adam beleş vericem sevindirin cocukları diyor, adam elindeki şofbenide ver yollayacaksan hepsini yolla diyor..
Donunuda istersiniz adamın 2 posta kalmadan..
-
5-13 yaş arası o elbiseler uyuyorsa gönderebilirsen sevinirim hocam bu arada bi tanıdık var yetim çocuklar
onlara veririm senin hayrına
illa para talep edersen (sadece giysiler için) şimdi değil ama 1 ay içinde ödeme yapabilirim sana cüzi bişi hayır yapmak istiyorum ama bu aralar elim epey sıkışık hocam durum bu uyarsa haberleşelim
-
ilginc mi herkes nedir mq