Satılık Logitech X-540
-
Zamanında bundan kullandım :)
http://www.ebay.com/itm/LOGITECH-Z-5500-Z5500-Subwoofer-Speakers-System-NIB-W-Original-Mailing-Box-/331027962614
Komşularla camlar , çerceveler konusunda anlasamayınca satmıstım :D
LOGİTECH eyidir eyiiii ....Fİyat ta güzel , Hayırlı Satışlar UP olsun ...
-
hocam sahibindende 125 130 ve 150 tlye var en son olurun nedir sanalpazar dan alsak
-
Koyacak yerim yok ameke..
yoksa DTS fredi meküri , mozart ve bethofen ile beslemesini bilirdim ..
-
Tnrsk bunu yazdı
hocam sahibindende 125 130 ve 150 tlye var en son olurun nedir sanalpazar dan alsak
Hocam uyduları eksiktir, amfide sıkıntı vardır iyi bak istersen. Benimki ilk günkü gibi duruyor değilse bana soksunlar 5+1'i yani. Sözümün arkasında olduğumu tanıyan bilir.
-
KrypT bunu yazdıTnrsk bunu yazdı
Hocam uyduları eksiktir, amfide sıkıntı vardır iyi bak istersen. Benimki ilk günkü gibi duruyor değilse bana soksunlar 5+1'i yani. Sözümün arkasında olduğumu tanıyan bilir.
hacım inşallah attan inip eşşeğe binmezsin yani alacağın sistem x540 dan üstün olurda sıkıntı yaşamazsın bukadar aksiyondan sonra :D
-
Abi iki bookshelf hoparlör, bir de amfi almayı düşünüyorum. İleride para olunca bir de sub çakarım diyorum. 2.1'den vazgececeğim sanırım ama bir değişiklik yapacağım yani. Risk budur hehe.
-
Hayirli satislar kardesim.
-
Eyv hocam. Fotoları ekledim 3. posta.
-
Beyler fiyatı 160'a çektim, sanalpazar'dan 170'e bırakıyorum TBT'ye özel.
-
Alsanıza olum lokum gibi apörlörü. Çekinmeyin pm atın. Metalci arkadaşlara yanında patch hedaye edebilirim.