Satılık Logitech X-540
-
Ulan tamam 150'ye bırakıyorum size ya. Alsın biri artık. Bana mı güvenmiyorsunuz yoksa?
-
Acil nakit ihtiyacı yoksa satma dursun evde ama eğer para lazımsa 150-160 TL + kargo bedava gibisinden süsle işte ;)
-
Artık ok yaydan çıktı paşam. Ampli sipariş ettim, pasif hoparlör alıcam. Yoksa neden bırakayım bu kadar ucuza? 150'ye indirdim abi daha napayım? Şuradan bir bakın sıfır fiyatlarına yurtdışında: http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B000JJM8XE/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new TR'DE SIFIR KALMADI. İkinci el piyasası yüz dolardan başlıyor abi, 150 liraya veriyom. Ne yapayım daha?
-
hocam yanlış anlama hani ama zor satılır o fiyatlara. ses sistemlerinin satışı ağır oluyor. ya fiyat çok cazip olucak yada şansın olucak.
-
Hocam keyif işi. 50 liraya bir çift hoparlör alıp da ses çıkartılabilir yani sonuçta.
-
hacı bana yollasana evde boş durmasın ben bayramda eve gidecem bi keyif yapayım sen nasılsa kullanmayacan ver bana kalsın bakarsın satın alırım valla olmazsa satarsan ben kargoyla yollarım alan kişiye :/
-
Hoparlörü satmadan ihtiyacım olan parayı çıkarabilirsem yollayım fonki. Önümüzdeki hafta belli olur.
-
olursa bayram olmadan elimde olsun ha baktın diğer haftaya kardeşin uzman biyolog olarak atanmış olur belki hediye edersin :D
-
Vay vay vay. Mayışlı adam olursan ne hediye edicem lan, parasını alırım fazla fazla. :D
-
aslında güzel sistem ve cidden uyguna veriyorsun. benim pek alakam yok böyle şeylerle yoksa alırdım. çevremde de lazım olacak kimse yok. bende
bi kaç hoparlör var onları bile kullanmıyorum.. şöyle bi şey yapsan hocam, bu müzik işleriyle uğraşan insanlar var onların takıldığı forumlara falan
konu açsan.. ya da oyun oynayan adamların takıldığı forumlarda konu açsan daha iyi fiyata satarsın gibi. bi de reklamını iyi yap. amazondaki
fiyatları falan koy, para ihtiyacından dolayı acil satılıktır v.s. dersen satma ihtimalin daha yüksek..