Satılık Logitech X-540

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Ulan tamam 150'ye bırakıyorum size ya. Alsın biri artık. Bana mı güvenmiyorsunuz yoksa?

while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Erkek

Acil nakit ihtiyacı yoksa satma dursun evde ama eğer para lazımsa 150-160 TL + kargo bedava gibisinden süsle işte ;)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Artık ok yaydan çıktı paşam. Ampli sipariş ettim, pasif hoparlör alıcam. Yoksa neden bırakayım bu kadar ucuza? 150'ye indirdim abi daha napayım? Şuradan bir bakın sıfır fiyatlarına yurtdışında: http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B000JJM8XE/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new TR'DE SIFIR KALMADI. İkinci el piyasası yüz dolardan başlıyor abi, 150 liraya veriyom. Ne yapayım daha?

while (1<2)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

hocam yanlış anlama hani ama zor satılır o fiyatlara. ses sistemlerinin satışı ağır oluyor. ya fiyat çok cazip olucak yada şansın olucak.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Hocam keyif işi. 50 liraya bir çift hoparlör alıp da ses çıkartılabilir yani sonuçta.

while (1<2)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hacı bana yollasana evde boş durmasın ben bayramda eve gidecem bi keyif yapayım sen nasılsa kullanmayacan ver bana kalsın bakarsın satın alırım valla olmazsa satarsan ben kargoyla yollarım alan kişiye :/

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Hoparlörü satmadan ihtiyacım olan parayı çıkarabilirsem yollayım fonki. Önümüzdeki hafta belli olur.

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

olursa bayram olmadan elimde olsun ha baktın diğer haftaya kardeşin uzman biyolog olarak atanmış olur belki hediye edersin :D

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Vay vay vay. Mayışlı adam olursan ne hediye edicem lan, parasını alırım fazla fazla. :D

while (1<2)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

aslında güzel sistem ve cidden uyguna veriyorsun. benim pek alakam yok böyle şeylerle yoksa alırdım. çevremde de lazım olacak kimse yok. bende

bi kaç hoparlör var onları bile kullanmıyorum.. şöyle bi şey yapsan hocam, bu müzik işleriyle uğraşan insanlar var onların takıldığı forumlara falan

konu açsan.. ya da oyun oynayan adamların takıldığı forumlarda konu açsan daha iyi fiyata satarsın gibi. bi de reklamını iyi yap. amazondaki

fiyatları falan koy, para ihtiyacından dolayı acil satılıktır v.s. dersen satma ihtimalin daha yüksek.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 5063 Toplam Mesaj: 36