Satılık Nargile
-
evet müridler satılık nargile arıyorum bu küçük olanlar deil ha bildiğimiz kafelerde olanlardan
normal baktım gg'den felan ama bu aralar kriz var çıkmaz o kadar elinde olan varsa satmak isteyen
yada satısını yapan varsa alabilirim yanlız min. fiyat çekerseniz sevinirim
-
bende bi piyasayı öğreneyeim de belki alırım :)
-
sana 35+Kargo :R
-
Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------nası bişe temizmi ? resim ekleyebilecenmi?
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------nası bişe temizmi ? resim ekleyebilecenmi?
-----------------------------adanada varmıdır satan yer? mısır çarşısımı amerikan pazarımı ne sabancı kız ğrenci yurdunun ordakınde gormustum sankı :|
-
bence sıfırını al bu tip şeylerde dikkat etmek lazım :| profesyonel közcülük görevimden tecrübelerime dayanarak söylüyorum.. bknz: Ankara yüzüncü Yıl Nargile kafe sene 2 sen önce :|
-
bende ufak varda bende icemiyorum satsam da kimse almaz :|
-
bizim burda herşey dahil 15 keat alıp yollıyım kargoyu ödersin..;)
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------bana hiybe et o zaman :D ben onu allar pullar satarım pere kazanırım pere pere pere :|
-
15 mi :S oyuncakmı la :) Bizim burda (Mersinde) Çarşıda sordum 100 tlden başlıyor kafedekiler gibi olanlar.Bende varma aynısı ama camını kırdım :S Camı ne kadar ederki acep?
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------Fikret bunu yazdı:
-----------------------------bana hiybe et o zaman :D ben onu allar pullar satarım pere kazanırım pere pere pere :|
-----------------------------bi kere alkol koyim dedim les gibi kokuyo olm :D iyice köpürterek yıkamayı denemedim daha :D
@4eye
http://www.nargilecim.net/index.php?p=show&pid=1284&k_id=4&kn=NARG%DDLE+MALZEMES%DD