folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık [Patek Philippe Saat]| @ Lordvader89

Satılık [Patek Philippe Saat]| @ Lordvader89

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

evet müridler yoğun borç temposu nedeniyle Patek Philippe marka saatimi satışa çıkarıyorum...

*saat lordvader89 garantilidir..

*parayla,anahtarla vs. çizici,tahrip edici hiçbir nesneyle teması olmadı :D

*saatin piyasa değeri 12.00$

*geçenlerde 3000$'a bi alıcısı çıktı ama o aralar bukadar borcum olmadığından satmadım...

*saatin sadece ayarlama pim'i yok..ve takvim ayarlama tuşları işlevden bilerek çıkarıldı...hepsini yaptırmasıda 150ytl..

*saat pilsiz...kolunu oynat çalışsın :p :D

* %100 EL YAPIMI

*orjinal PATEK PHİLİPPE

İSTEDİĞİM FİYAT : 2500$

TALİPLİLER MSN YADA PM ARACILIĞIYLA İRTİBATA GEÇEBİLİRLER...

resimleri çekerken kullandığım alet dandik olduğundan bulanık çıkmış :D

resimde de görüldüğü gibi 3 fonksiyon pim'i var fakat orda 2 tane var :D :D devre dışı olan tuşlarda o 2'si :D

bu resimde hemen hemen tamaı görünüyor zaten :D

..

işte budur :D resimler bulanık baya bi ama telefon dandikdi :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Güzel saat 250 $ yok :D

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:
    -----------------------------

*saat lordvader89 garantilidir..

*saatin piyasa değeri 12.00$

*geçenlerde 3000$'a bi alıcısı çıktı ama o aralar bukadar borcum olmadığından satmadım...

*saatin sadece ayarlama pim'i yok..ve takvim ayarlama tuşları işlevden bilerek çıkarıldı...hepsini yaptırmasıda 150ytl..

*saat pilsiz...kolunu oynat çalışsın :p :D

* %100 EL YAPIMI

*orjinal PATEK PHİLİPPE

İSTEDİĞİM FİYAT : 2500$

resimde de görüldüğü gibi 3 fonksiyon pim'i var fakat orda 2 tane var :D :D devre dışı olan tuşlarda o 2'si :D

Kardeşim Benim Saatler ile Epey Bir Bilgim Var Senin o Gösterdiğin Patek Philippe Marka Saatin Kutusu Nerede  Pateklerin En Büyük özelliği el yapımı olmasıdır  , Çakma Gibi Biraz Bu Saat Kanmak gibi olmasın saatin sadece ayarlama pimi yok demişsin ya sen patek philippe diye aldın sonradan sahte olduğunu anladın şimdi de satmaya çalışıyosun Bir Defa Philippe'Lerin Kordono O Kadar Adi Olmaz Ayrıca camları zaten çizilemez çizilmez elmas gibi bir camdan Kordonunda vs. Çizilmez Özelliği Var Bu Kadar bilgiyi Nerden Biliyosun Diye Sorucak Olursan K.K.T.C De Rolex ve Omega Dükkanımız var. İnanmıyorum dersen soyadımı söylerim :) zaten anlarsın :D 

http://www.superalsat.com/olcaysaat-patek-philippe-a-kalite-replika-30-indi_V0JJurunZ508971#exp bu arada bu saat sanki senin saati biraz anımsatıyor :D ama bu insaflı 125 ytl den açmış

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    Bokee bunu yazdı:

sen patek philippe diye aldın sonradan sahte olduğunu anladın şimdi de satmaya çalışıyosun

yok be lord yapmaz öle.. yapsa bile burda yapmaz :F

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

işe ihtiyacın varsa bi iş bulayın kardeşim sana.

yakında kendini satacan

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ne diyosun arkadaş ben mürid kazıklamam ağzını topla insanlar yanlış tanımasın....

ahşap kutusu var saatin resimleri dershanede çektim görmemişler gibi kutuyu yanımdamı taşicam..

almıyosan tezgahı kapatma...

kim oldugumu bilip bilmeden konuşuyorsun...ben bu sitede neler sattım neler tek bir şikayet yok hiçbirinden...

çıkıp artislik yapıp bozuk olan moralimin içine sıçma...

benim orjinal yazdığım saatede ÇAKMA BU SAAT gibi tabirlerde bulunma...

alan alsın a.q almayan almasın...

edit: o gösterdigin saatte hiç benzemiyo benim saatime...bikere insaf benim kordon kahverengi...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

iyi bi saate benziyor :) ama nerdee bende 2500 $ :|

degil 2500   25 bile yok :|

umarım bi alıcısı çıkar Murid :) maksat işin görülsün...

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

olm nereye nasıl borçlanıon anlamadım ki.. kapitalist düzen çok yıprattı seni :/

ben bi soriim etrafa alan çıkar mı falan diye de, bilemicem :S

eğer başka bi faydamız dokunursa her zaman yanındayız haberin ola..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Protesto
    Protesto's avatar
    Erkek
    :| hönk :P esat ne iş :D 2500 dolarlık saatlerle geziniosun :D anlayamadım ben bu işi
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    lordvader kardeşim ben sana terbiyesiz bir sözcük kullanmadım ki, artislik yapmıyorum burada paylaşılan şey bilgidir, bu siteye biraz bilgilenmek için giren arkadaşlarımız yok mu?? yapılan şey net üzerinden dolandırıcılık bile olabilir :P ben bilgilenmek isteyen insanları bilgilendiriyorum isteyen alır isteyen almaz die bana küfür kullanma :) tamam ben satın alıcam saatini bana pm den msn adresini yaz böyle pahallı bir saati bu kadar ucuz bir fiyattan kaçıramam, msnde daha detaylı konuşuruz :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Protesto bunu yazdı:
    :| hönk :P esat ne iş :D 2500 dolarlık saatlerle geziniosun :D anlayamadım ben bu işi

Aynen dediğin gibi. Sonra kalkmış bize devrimden bahsediyor :D. Çeto sen kompüratör uşakların doları gibi yeşilimsisin :D 

Harbi la bu 2500 dolar mı? hayatımda elime hiç geçmeyecek bir para olsa gerek. 

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
Toplam Hit: 8098 Toplam Mesaj: 24