folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık [Patek Philippe Saat]| @ Lordvader89

Satılık [Patek Philippe Saat]| @ Lordvader89

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    o saat orjinal ise 3000 nakit vereyim sanırım leventde oturuyordun ben sana yakınım msn pm at görüşelim kutusu sertifikası faturası felan varmı bu arada birde şimdiden söyleyeyim expertiz yaptırmadan almam buluşur beraber yaptırırız okeylenirse hemen paranı taktim ederim bu koşullar uyar ise msn pm at

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

Hoca tüylerim diken diken oldu yauf :D Bende öyle saat olsa takmaya korkarım :D

Neyse inşallah bir alıcı bulursun.. 

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caduceus
    Caduceus's avatar
    Erkek

bir saat'e tık diye onbinlerce dolar veren bir insanın 2500 dolar a sıkışması çok düşündürücü...yanlış anlama ve alınma ama saat'in bi patek philippe'e göre çok basit görünüyor...en azından alıcı adayları için fatura veya orjinal olduğuna dair bi ibare göstermelisin böyle ticaret olmaz

wollt ihr den totalen krieg ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Caduceus bunu yazdı:
    -----------------------------

bir saat'e tık diye onbinlerce dolar veren bir insanın 2500 dolar a sıkışması çok düşündürücü...yanlış anlama ve alınma ama saat'in bi patek philippe'e göre çok basit görünüyor...en azından alıcı adayları için fatura veya orjinal olduğuna dair bi ibare göstermelisin böyle ticaret olmaz

bana ticaretimi öğretiyorsun :S

ben millet kısa donla dolaşırken faturayla misket satıyordum...gelipde böle ticaret olmaz deme boşuna biliorum herşeyin yolunu yordamını...

evet borcum var satıyorum a.q nekadar dert oldu...sen düşünmeye devam et sanki tanıyorsun beni...

patek philippe'ye göre basit diyosun..belli ki daha önce hiç patek philippe görmemişsin...saatleri çok sadedir....

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek
    Caduceus bunu yazdı:

nasıl olur hoca anlatsana merak ettim !!

bu adamı tanımadan etmeden sallama çok kaşınıyosan merak ediyosan gel okeyletsi borcu var sıkıştı satıyor

bu arada bildiğim kadarıyla hediye gelmişti ona kıyamıyordu malum hayat bu ben neleri sattım bea :P

anlamayana Davul Zurna Saz ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caduceus
    Caduceus's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:
    Caduceus bunu yazdı:

bana ticaretimi öğretiyorsun :S

ben millet kısa donla dolaşırken faturayla misket satıyordum...gelipde böle ticaret olmaz deme boşuna biliorum herşeyin yolunu yordamını...

evet borcum var satıyorum a.q nekadar dert oldu...sen düşünmeye devam et sanki tanıyorsun beni...

patek philippe'ye göre basit diyosun..belli ki daha önce hiç patek philippe görmemişsin...saatleri çok sadedir....

Sen benim ne işle uğraştığımı biliyormusunki..ütopik ticari fikirlerini çocukluğuna yadsıyor ve ticaret dersi veriyorsun ? Ticaret ürünün kalitesini gerekli mecraaların verdiği patent ve yine üretici firmanın verdiği garanti şartları altında yapılır..en azından bu kadar göze batan bir ürün koyuyorsan masaya haklı olarak bunları sende isteyeceğiz...çok mu şey istiyoruz ? bu ürün ali'den garanti veli'den kefillik mantalitesi ile yapılmaz sert çıkmana gerek yok .. ürününün orj. olduğunu iddia ediyorsan kanıtla...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    ontedi bunu yazdı:

Protesto bunu yazdı:
    :| hönk :P esat ne iş :D 2500 dolarlık saatlerle geziniosun :D anlayamadım ben bu işi

Aynen dediğin gibi. Sonra kalkmış bize devrimden bahsediyor :D. Çeto sen kompüratör uşakların doları gibi yeşilimsisin :D 

Harbi la bu 2500 dolar mı? hayatımda elime hiç geçmeyecek bir para olsa gerek. 

sen hiç kköprüaltı yaptınmı :D 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Caduceus bunu yazdı:

Sen benim ne işle uğraştığımı biliyormusunki..ütopik ticari fikirlerini çocukluğuna yadsıyor ve ticaret dersi veriyorsun ? Ticaret ürünün kalitesini gerekli mecraaların verdiği patent ve yine üretici firmanın verdiği garanti şartları altında yapılır..en azından bu kadar göze batan bir ürün koyuyorsan masaya haklı olarak bunları sende isteyeceğiz...çok mu şey istiyoruz ? bu ürün ali'den garanti veli'den kefillik mantalitesi ile yapılmaz sert çıkmana gerek yok .. ürününün orj. olduğunu kabul ediyorsan kanıtla...
    ben belge göstermicem demedim..bilen bilir herzaman belgesini veririm mal'ın yanında...

gerekirse gideriz saatçiye hiç tanımadıgım bi saatçiye...orjinalliğini kanıtlarım...

ne iş yaptıgın önemli değil...bu işin OKULUNU OKUMAK önemli...ben okumuyorum ortağım okuyor...ama ben 4 yaşımda başladım ve 16 senedir ticaret yapıorum küçük işler büyük işler vs. vs.

ve ben orjinal diyorsam orjinaldir...sen tanımıyorsun beni okadar...ama yakında tanırsın zaten zamanla...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caduceus
    Caduceus's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:

Caduceus bunu yazdı:

Sen benim ne işle uğraştığımı biliyormusunki..ütopik ticari fikirlerini çocukluğuna yadsıyor ve ticaret dersi veriyorsun ? Ticaret ürünün kalitesini gerekli mecraaların verdiği patent ve yine üretici firmanın verdiği garanti şartları altında yapılır..en azından bu kadar göze batan bir ürün koyuyorsan masaya haklı olarak bunları sende isteyeceğiz...çok mu şey istiyoruz ? bu ürün ali'den garanti veli'den kefillik mantalitesi ile yapılmaz sert çıkmana gerek yok .. ürününün orj. olduğunu kabul ediyorsan kanıtla...
    ben belge göstermicem demedim..bilen bilir herzaman belgesini veririm mal'ın yanında...

gerekirse gideriz saatçiye hiç tanımadıgım bi saatçiye...orjinalliğini kanıtlarım...

ne iş yaptıgın önemli değil...bu işin OKULUNU OKUMAK önemli...ben okumuyorum ortağım okuyor...ama ben 4 yaşımda başladım ve 16 senedir ticaret yapıorum küçük işler büyük işler vs. vs.

ve ben orjinal diyorsam orjinaldir...sen tanımıyorsun beni okadar...ama yakında tanırsın zaten zamanla...

peki : )

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Caduceus bunu yazdı:
    peki : )