Satılık PC Kasam
-
BRK35 bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam 1,5 gb hddnin neresine win7 yi kurdun? Birde ekran kartı nedir. Win7 nin gereksinimlerini okuduktan sonra vazgeçtim kurmaktan. Bilmediğimiz bişi varsa hemen kaldıralım XPyi.
-----------------------------ekran kartımı :| şakamısın hocam ne ekran kartından bahsediyosun 600 mhz pc 10 yıllık belki daha fazla
-
Hocam bu makinada xp veya win98 çalıştırabilirsen gönder kargo benden :) (tamamen ciddi bir teklif)
-
monitör (15 inç eski monitör) + kasa + klavye (klavyesi özeldir. girişi farklı boku yedimmi nah açarsınız :D ) + mouse
50 liraya anlaşalım :D
-
VBDream bunu yazdı:
Hocam bu makinada xp veya win98 çalıştırabilirsen gönder kargo benden :) (tamamen ciddi bir teklif)
-----------------------------xp çalışmadı hocam çalıştı ama hoşgeldinizden sonra gelmedi :D
98 vardı çöktü 98 bulamadım nette çok 95 iyi çalışıyo ama elimde yok :|
-
Realist bunu yazdı:
tolgasen bunu yazdı:
la 32 ram değil 96 ram yanlış yazmışık :|
-----------------------------hacı win7 1gb ram istiyordu yahu minimum benmi yanlş biliyorum acaba :|
hacı 1.5 gb hddye nasıl kurdun bunu yahu :D
-----------------------------aero falan kurmuyor en küçüğünü yüklüyor ama win7 :W
-
tolgasen bunu yazdı:
monitör (15 inç eski monitör) + kasa + klavye (klavyesi özeldir. girişi farklı boku yedimmi nah açarsınız :D ) + mouse
hocam sadece kasasına ne kadar istiyosun_?evde döküntü çok zaten monitör ile uğraşmayayım.
+
işlemci 264 mhz görünyo; 600 mhz demistin.
-
tolgasen bunu yazdı:
Hocam kasa yeter bana sağol :) 10 + kargo benden (30 yapıyor aşağı yukarı bana maliyeti...)
rs232 girişi (şu 56k modemlerin kablosuna uyan giriş) var dimi hocam ? -
VisualBoy bunu yazdı:
tolgasen bunu yazdı:
hocam sadece kasasına ne kadar istiyosun_?evde döküntü çok zaten monitör ile uğraşmayayım.
+
işlemci 264 mhz görünyo; 600 mhz demistin.
-----------------------------hocam onu nette buldum benim değil o :D. klavtesiz çalıştıramazsın
-
VBDream bunu yazdı:
tolgasen bunu yazdı:
Hocam kasa yeter bana sağol :) 10 + kargo benden (30 yapıyor aşağı yukarı bana maliyeti...)
rs232 girişi (şu 56k modemlerin kablosuna uyan giriş) var dimi hocam ?
-----------------------------zamanında ethernet kartı almıştım takılıyo modem kablosu
-
la buna windows 7 nasıl kurdun :D Dosu bile zor kaldırır bu meret.Helal olsun valla. ben olsam nostalji niyetine saklarım.