Satılık PC Kasam
-
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------
VBDream bunu yazdı:
tolgasen bunu yazdı:
monitör (15 inç eski monitör) + kasa + klavye (klavyesi özeldir. girişi farklı boku yedimmi nah açarsınız :D ) + mouse
50 liraya anlaşalım :D
Hocam kasa yeter bana sağol :) 10 + kargo benden (30 yapıyor aşağı yukarı bana maliyeti...)
rs232 girişi (şu 56k modemlerin kablosuna uyan giriş) var dimi hocam ?
-----------------------------zamanında ethernet kartı almıştım takılıyo modem kablosu
dediğim gibi hocam win95 ve üstü birşeyler çalıştırabilirsen dediğim fiyata yolla bana.
yeri gelmişken soralım win95 te VB6 ile yazılmış bir program sorun çıkartmaz değilmi ? -
THE_MILLER bunu yazdı:
la buna windows 7 nasıl kurdun :D Dosu bile zor kaldırır bu meret.Helal olsun valla. ben olsam nostalji niyetine saklarım.
-----------------------------yaklaşık 3 saatte kurdu :D
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------tolgasen bunu yazdı:
VBDream bunu yazdı:
tolgasen bunu yazdı:
monitör (15 inç eski monitör) + kasa + klavye (klavyesi özeldir. girişi farklı boku yedimmi nah açarsınız :D ) + mouse
50 liraya anlaşalım :D
Hocam kasa yeter bana sağol :) 10 + kargo benden (30 yapıyor aşağı yukarı bana maliyeti...)
rs232 girişi (şu 56k modemlerin kablosuna uyan giriş) var dimi hocam ?
-----------------------------zamanında ethernet kartı almıştım takılıyo modem kablosu
dediğim gibi hocam win95 ve üstü birşeyler çalıştırabilirsen dediğim fiyata yolla bana.
yeri gelmişken soralım win95 te VB6 ile yazılmış bir program sorun çıkartmaz değilmi ?
95 veya 98 linki varmı bitane buldum bu forumda arşiv bozuk dio amk :/denemedm hiç :D
-
tolgasen bunu yazdı:
THE_MILLER bunu yazdı:
la buna windows 7 nasıl kurdun :D Dosu bile zor kaldırır bu meret.Helal olsun valla. ben olsam nostalji niyetine saklarım.
Bide ultimate kurmusun insan starter kurardı :)
Aslında overclock yapıp ek ram takviyesi yapıp bir kac ayar cekip, kasayı değiştirip birilerine yüksek fiyattan kakalayabilirdin (: -
THE_MILLER bunu yazdı:
tolgasen bunu yazdı:
THE_MILLER bunu yazdı:
Aslında overclock yapıp ek ram takviyesi yapıp bir kac ayar cekip, kasayı değiştirip birilerine yüksek fiyattan kakalayabilirdin (:
-----------------------------o resim alıntı hocam ben home premium kurdum inanmayanlara göstermek için koydum onu
dolandırıcılıkla işim yok hocam :)
-
THE_MILLER bunu yazdı:
tolgasen bunu yazdı:
THE_MILLER bunu yazdı:
Aslında overclock yapıp ek ram takviyesi yapıp bir kac ayar cekip, kasayı değiştirip birilerine yüksek fiyattan kakalayabilirdin (:
-----------------------------bencede valla rahat 200'e kakalanır overclock sonrası :D
-
sd ram aq öküz gibi büyük nerde bulcam 2 tane takılı zaten :D
-
müzeye ver daha çok para verirler heralde :D böle bi antika zor bulunur :F
bendede var bi tane saklıyorum ilerde müzik seti yapcam :D
celeron 333 mhz. 96 mb ram 32mb e.k var :D
-
la 15 gb olmasın o hard disk :)
nası 1.5 olur çok merak ettim :)
-
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------BRK35 bunu yazdı:
Hocam 1,5 gb hddnin neresine win7 yi kurdun? Birde ekran kartı nedir. Win7 nin gereksinimlerini okuduktan sonra vazgeçtim kurmaktan. Bilmediğimiz bişi varsa hemen kaldıralım XPyi.
-----------------------------ekran kartımı :| şakamısın hocam ne ekran kartından bahsediyosun 600 mhz pc 10 yıllık belki daha fazla
-----------------------------http://www.microsoft.com/windows/windows-7/get/system-requirements.aspx
Burdaki verilerilerin doğruluğu kadar ciddi bir soru sordum. Pc tarihinden de haberim var. Aeroyu kurmadığından ekran kartı istemeyebilir ama kapladığı yer konusunda beni şaşırttı. Bende Centrino 1,7 ghz, 1gb ram, 40 gb hdd, 64 mb ekran kartlı bi sistem var. Geçenlerde win7 yi kurmak istedim. 16gblik hayvani yer kaplamasını görünce hiç bulaşmak istemedim. Senin durum gerçekten ibretlik.Microsoft incelemeye almalı:) Açılış süresi ne kadar sürüyor yarım saatini alır herhalde