Satılık Safkan ROTTWEİLER Yavruları
-
Selam murdıler
arkadasın kopek dokuzlamıs =) cok degerlı falan dıor ROTTWEİLER mıs macar has mı has
eger almak ısteyen olursa anilkorcak@hotmail.com i ekleyiversin. Sadece 4 u satılık
ben sadece aracı olarak mesaju yazıyorum buraya koperkler cok guzel anlasmayı arkadasla yapıcaksınız.
Fıyat olarak 600 ıstıyor konusulur :D Yer olarak İzmir esinize dostunuza haber verın alcak olanlara duyurun bı zahmet ;)
-
600 ytl :D
kusura bakma ama sittirsin
-
cok istemis yavru bir rott icin vazgecsin bu isten. isi gucu rast gitsin
-
600 lira az bile safkansan ben sibirya kurduyla bagsırı çiftleştirdim yavruların tanesini 400-800 arası sattım yeterki alıcak bi mal olsun ;)
-
Kaç model?
Kaç bin km de ?
Kaporta boya motor durumu nasıl ?
Kazası taklası vergi borcu filan varmı?
Lpg ruhsata işlimi ?
sittirsin a.q Arabamı satıyor :D
-
Anne baba safkan secereli olsa o fiyata satmaz zaten ,ben anne baba FCI secereli Golden gordum ,adam yavrularin tanesini 12.000$ a satiyordu ,sampiyon kopekler ama ...ve aylar oncesinden yavrular ayirtilmis...İzmirde Tim kopek ciftligi var oranin sahibinin bir macar rott u var ,tam rott dur resmi olacakti :)
-
-
macar hasmı has rot 600 kağıttan gidiyo. amk ismimi değiştirmem lazım :D saf köpeği o fiyata verecek adamı yatırır dikerler ya :) köpeklerin annesinin seceresini taratıp koydursana buraya bi bakalım neyin nesiymiş.
-
o paraya öküz alırız
-
a.q kımınız dıyo o fıyat cok pahalı
kımınız dıo cok ucuz o cınse :D
yamuk olmaz adresı ekleyıp almak ısteyen gorussun koperkler hakkında pek bı s*kım bılmem =) sadece aracıyım ben ama yamuk olmaz arkds iyi cocuktur ;)
zamaınnda merakım yoktu degıl ama nerde bakcam a.q apartman dairesindemi yer olsa ben alıcam :D
-
ohaaa am.q ne bu la at olsa alırdım.