folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık Safkan ROTTWEİLER Yavruları

Satılık Safkan ROTTWEİLER Yavruları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    foto istiyozz

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    arkadaşım köpek dokuzlamış anladım, yannış anladım :D

kendinize ayığ olunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Başlıkta Büyük Harf Kullanmışssın Yasak!  O paraya Dogo Arjantinno ALırım.. Root`u İkiye Katlar Paket Yapıp Gonderır:D Alıcam yaz sonunda bıtane DOgonun Fiyatı: 750 $ Başlıyor:D  http://rarebreed.com/breeds/dogo/dogo2.jpg Köpegin Resimi: Köpeği Domuz ve Dişi Bir Aslanla Kapıştırmışlar.. Domuzu Zükmüş Kapıstırmışlar.. Aslanla Kapısma Videosu Vardı Kayıp Ettim.. Domuzun kini Koyayım.. İzleyin..  http://www.youtube.com/watch?v=5d3MFpWIYW4&mode=related&search= Bu Hayvana Köpek Demek Yakışmıyor:D Puma bana göre:D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    valla aynen katılıyorum o paraya Dogo Alınır ; dostum sende abartmışsın a.q aslan la değil o kapışma puma'yla kapışıyodu ama tabi kapışma denirse : ) , vahşi hayvanlarla kapışan en iyi hayvan kangaldır , afrikaya ihrac ediliyor , afrikada küçükbaş hayvan çiftliklerini çitalardan koruyorlar...

dont think twice its all right
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    http://www.youtube.com/watch?v=5x-11SAkzTg

Dogo burda kendinden 2 kat büyük pumayı perişan ediyo

dont think twice its all right
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    o kadar çok istiyorumki compunun koyduğu tarz bir köpeği... almasına alırım ama , o köpeği dört duvar içinde beslemek olmaz.... yazıktır hayvana... bahçeli evi olan alırsa çok daha hayırlı olacaktır

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    hocalar kedigiller ile kapısması marifet degil. kedigillerin hepsi kopekgillerden kacar. çita da sırtlandan buyuktur ancak sırtlanı gordumu kacar. leoparda sırtlandan kacar. pumayı perisan etmis falan dionuzda kedigiller yerde dovusur bunuda biliyosunuz dimi. yani pumayı altına aldı diye perisan etti diyosunuz ya kopegin suratına baksanıza haritaya cevirmis kopegin suratını dagıtmıs. marifet istiyosan at o kopegi bir sırtlanın onune kafasını un ufak etsin sora dogo nun. at bi ormanda kurtun onune gor ebeninkini. 2 kopegi atıp pumanın onune kapıstırmak kolay tabi. bide aslan falan demiyolarmı, ne diyeyim ben onlara.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hocalar kopegi gucu icin almayin ,parcalar ,yer dover bunlar yakismaz bize...kopegi sevgisi ve sadikligi icin alin..ona bakarsaniz Golden lar dunyanin en uysal kopekleridir koruma yonleri cok zayiftir sozde ama,benim 2aylik kopegim ,koridorda oyun oynuyoruz ,kapi zili caldi ,hemen onume atladi ,tuylerini kabartti ,dislerini ciakrtti kapiya hirlamaya basladi...yani beni koruyor...alacaginz kopegi bir canli ,bir dost olarak gorup alin ve emin olun basiniza kotu birsey geldiginde kopek kendi canini rahatlikla feda eder ,kopek son nefesini verene kadar sizi korur o derece sadiktir...Dogo Arjantino ya gelince dogoya sahip olacak kisinin otoriter birisi olmasi gerekir,bizim burada var birtane Dogo muthis iyi sosyallesmis,herseye saldirip,cekistirmiyor...kopek almadan once otu boku okuyup ogrenmenizi tavsiye ederim yoksa,gercekten bakimi zor ve masrafli...evde besleyeceksenizde egzersiz ihtiyaci az olan cinsleri tercih edin...neyse benim kopegi veterinere goturecem ,serum ve igne olacak...hasta ::(

Ayrica arkadaslar safkan secereli hicbir cins kopegi birakin 700dolara 2-3bin dolara bile bulmak cok zor,ve herkese satmazlar ,turkiyede safkan diye satiliyor birsuru kopek ama yurt disinda falan cok ozel yasalarla koruma altinda irklar,ozel ureticiler tarafindan uretiliyor ve parayi bastirip alamiyorsun otu boku arastiriyorlar ,oyle veriyorlar ...bilerce dolar a cikabiliyor fiyatlari... 

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit
    exploit's avatar
    Erkek
    goldenn..

Dünyanın en güzel köpeği yaratığı herşeyi ya :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

DkN bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocalar kedigiller ile kapısması marifet degil. kedigillerin hepsi kopekgillerden kacar. çita da sırtlandan buyuktur ancak sırtlanı gordumu kacar. leoparda sırtlandan kacar. pumayı perisan etmis falan dionuzda kedigiller yerde dovusur bunuda biliyosunuz dimi. yani pumayı altına aldı diye perisan etti diyosunuz ya kopegin suratına baksanıza haritaya cevirmis kopegin suratını dagıtmıs. marifet istiyosan at o kopegi bir sırtlanın onune kafasını un ufak etsin sora dogo nun. at bi ormanda kurtun onune gor ebeninkini. 2 kopegi atıp pumanın onune kapıstırmak kolay tabi. bide aslan falan demiyolarmı, ne diyeyim ben onlara.
    -----------------------------

en doğrusunu anlatmış arkadaş 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
Toplam Hit: 16794 Toplam Mesaj: 26