Satılık Sibirya Kurdu
-
Site sakinlerinin çıkardığı sorunlar yüzünden Safkan Sibirya Kurdumu Satıyorum 1.5 Yaşında Tüm Aşıları Var Sağlık Karnesinde belirtilmiştir aşıları zaten... Veterinerimizi Arıyarak Bilgi Alabilirsiniz Türünün tüm özelliğini taşıyan bir safkan Fiyat 400 YTL, Gelip Alıcak Olan türkiyenin heryerinden gelip alabilir iyi bakacağına inandığım kişilere verebilirim...
-
konuya tecavüz gibi olmasın ama yavru isteyen olursa bendede var :P
-
seceresi var mı?
safkan olduğunu nerden biliyon? dişi mi erkek mi?
-
Kelv1n kaça satıyorsun fotoğrafı var mı?
-
kurtyavrusu olan varsa bende istiyorum.ama havyanların parayla satılması garibime gidiyo.malmı onlar ya onlarında canı var ?
-
resim koyda görelim
-
burcin bunu yazdı:
-----------------------------
kurtyavrusu olan varsa bende istiyorum.ama havyanların parayla satılması garibime gidiyo.malmı onlar ya onlarında canı var ?
-----------------------------İşi bedavaya getirmeye çalışıyorsun galiba hocam sen :)
-
Bu konuyu yavrular için konuşmasak! :)
Şimdiye kadar ne kadar veterinere sorduysam safkan olduğunu söyledi davranışlarındanda safkan olduğunu anlayabilirsin... Erkek, Beyaz tüylü...
-
O kadar aşı masrafı yapıldı mama alında vb. Bunların parasını çıkartıyoruz zaten :D ayrıca para veren kıymet bilir... Ciddi Alıcalar Msne gelsin Ordan Resim gösterebilirim...
İletişim : saint_of_rock@hotmail.com -
İsteyenlere Çiftleşdirdiğimde Yavruda Satabilirim?
-
Yavru fiyatları ne kadar?