Satılık Sibirya Kurdu
-
Sibirya Kurtları İnsanlara karşı saldırgan değildir ama saldırgan olmasını istiyorsanız kendinizin yapacağı bir eğitimle saldırgan yapabilirsiniz... Buna alaska kurdu diye bi arkdaş mesaj attı bana hayır bu alaska kurdu değil beyaz sibirya kurdu..
-
Hepaq bunu yazdı:
-----------------------------
hocam yav benim bildigimöe göre bunların insanlara karşı ısırma duygusu yogmuş :D
hocam ısırmayı bilmeyecek kadar salak bi köpek olduğu için :D köpek sevgisinden yoksun kaldım bu hayvan yüzünden.çaldılarda kurtuldum :) isteseler kendi elimle verirdim o ayrı :p -
1- Her kopekte koruma gudusu vardir , sibiryalardada bu vardir.Sibirya ozde is kopegidir zaten , kizak cekecek o kopegi bizim memlekette niye beslerler anlamam.Pet degil ki , gorev vereceksin o kopege.
2- Herkesi isiran bir kopeginiz olacagini herkese kuyruk sallayan bir kopeginizin olmasi cok daha iyidir.
3- Koruma egitimi amatorce verilebilecek bir egitim degildir , bunu icin profesyonel egitimenlerden egitim aldirmaniz sarttir. Erdinc Sarimusaoglu /www.vonjuliet.com tavsiyemdir.
4- 1.5 yasinda kopegi baska bir ile sattiginda petbox + uca kargo ucreti(50ytl civari) masraf cikacaktir.
5- Kendi cevrende bir fabrika , bahceli bir ev , guzel bir is yeri bulursan kopegini oraya verebilirsin , tabi iyi bakilacagindan emin ol , boylelikle gidip gorme sansinda olur.
-
Bandit bunu yazdı:
Kelv1n bunu yazdı:
Bandit bunu yazdı:
saint_of_rock bunu yazdı:
-----------------------------çevirmeyi beceremedim kusura bakmayın... Mavi Gözlüdür Kendisi :D
güzelmiş hacı la:D alaska kurdu olan varmı tbt de :D:D talibim alabilirim alaska kurdu olan varsa:D
bende var henuz 1.5 aylıklar
resimlerini falan koysana bi bakıyım bide fiyat versen? :)
http://img187.imageshack.us/my.php?image=asdgp3.jpg350 düşünüyorum
ps: neden resim eklemedin demeyin karizmatik metin editörü bilgisayara felç geçirtiyıor :)
-
Bahçeli bi evim olrsa tek istedigim it bu sibirya kurtları senin kurt harbi safkana benziyo duruşundan.bende istiyorum ama evde besleyemem yoksa 500 ytl feda olsun bu hayvana yaww
-
Kelv1n bunu yazdı:
Bandit bunu yazdı:
Kelv1n bunu yazdı:
Bandit bunu yazdı:
-----------------------------çevirmeyi beceremedim kusura bakmayın... Mavi Gözlüdür Kendisi :D
güzelmiş hacı la:D alaska kurdu olan varmı tbt de :D:D talibim alabilirim alaska kurdu olan varsa:D
bende var henuz 1.5 aylıklar
resimlerini falan koysana bi bakıyım bide fiyat versen? :)
http://img187.imageshack.us/my.php?image=asdgp3.jpg350 düşünüyorum
ps: neden resim eklemedin demeyin karizmatik metin editörü bilgisayara felç geçirtiyıor :)
hacı bunların bembeyaz olanları var onlar daha güzel duruyo yaw:D ondan yokmu:D -
Sibirya Kurtları İnsanlara karşı saldırgan değildir ama saldırgan olmasını istiyorsanız kendinizin yapacağı bir eğitimle saldırgan yapabilirsiniz... Buna alaska kurdu diye bi arkdaş mesaj attı bana hayır bu alaska kurdu değil beyaz sibirya kurdu..
alaska kurdu olmadığını anladım:D ben tbt de alaska kurdu olan varmı die sordum :)) -
yok hocam sen değil başka bir arkdaş attı onun için söyledim >:D
-
yok hocam sen değil başka bir arkdaş attı onun için söyledim >:D
tmm o zmn:)) -
1.5 yaşındaki Sibirya Kurdu + 15 Kg Mama + Ağızlık + Tarak + Tasma + Pire Tozu... Tüm aşıları tamamdır. Yattığı yere ve eve bu konuda yeni eğitim vermediğiniz takdirde hayatta tuvaletini yapmaz. Ev hayatına gayet uygundur tuvaletini yaptırdığınız takdirde ve yemek verdiğiniz takdirde hayatta havlamaz bunları yaparsanız havlamasının tek sebebi ilgi göstermenizi istediğini belli eder. Acil Satılıktır... İsteyen Olursa Değişik Resimler Koyarım Pazarlık Yapabiliriz. Satma nedenim sitede oturmamız ve çevrenin köpek için tehlikeli olmasıdır
Fiyat 400 YTL