folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satış Nasıl Yapılır!!!Ne Koyulur

Satış Nasıl Yapılır!!!Ne Koyulur

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corvuscorax
    corvuscorax's avatar
    Erkek

gazete bayisi de ol aynı zamanda, gazete de sat hocam :) ve asıl bayii olmanın nedeni de şu, suyla birlikte gazete de hediye ver bi tane kafana gore, birine posta gonder birine hurriyet gonder mesela elinde ne varsa, 2 hafta sonunda da suya 50 kuruş zam yap zarar etme, kârın düşmesin :)

bizim sucu gazete hediye ediyor suyla birlikte, çok begenmiştim bu fikri o yuzden soyluyorum :)

İnsanoğlunun içinde uyuyan güçler vardır. Kendisi bile şaşırır. Çünkü bu güçlere sahip olduğu aklından bile geçmez. Bu güçleri uyandırıp eyleme geçebilirse, o kişinin hayatında büyük bir devrim olurdu.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Abi su işini bırakma gelecekte cok karlı bi iş haline dönücek köşeyi dönmene az kaldı denilebilir gelişen teknoloji çevre koşulları belediye sularını elverişşiz hale getirmeye başladı.Ne kadardan beri bu işi yapıyorsun bilmiyorum ama dün başladıysan bile kafadan 10 tane abonen olucaktır ( çevrende başka damacana su satmayan varsa ) bu abonelerine sahip çık ve arkadaşların dediği gibi reklama cok önem ver .. İlk den boşuna yapmış gibi hissediceksin kendini ama zamanla insanların kafasında senin işyerinin adı yer edinecek bilinç altına yerleşme durumu.. Düşün monopol firma bile reklam yapma ihtiyacı duyar piyasada tekel olmasına ragmen ne için satışlarını arttırmak için. Onun için ticaretin şartlarından biri sabırlı olucaksın kaliteden ödün vermeyeceksin güler yüzlü olucaksın bütün imkanları tanıyacaksın müşterilere. hadi kolay gelsin abi sana.

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cilginsucu
    cilginsucu's avatar
    Erkek
    corvuscorax bunu yazdı:
    -----------------------------

gazete bayisi de ol aynı zamanda, gazete de sat hocam :) ve asıl bayii olmanın nedeni de şu, suyla birlikte gazete de hediye ver bi tane kafana gore, birine posta gonder birine hurriyet gonder mesela elinde ne varsa, 2 hafta sonunda da suya 50 kuruş zam yap zarar etme, kârın düşmesin :)

bizim sucu gazete hediye ediyor suyla birlikte, çok begenmiştim bu fikri o yuzden soyluyorum :)

----------------------------

fikir süper hoca ama bayilik verirlermi teminatı varmı ki? acaba

yine de fikir süper yine aklına birşeyler gelirse yaz..tşk

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

tacir bunu yazdı:
    abi bilmiyorum belki dükkanında vardır ama araınca telefon numarası gözüküyo da ordan bilgisayardan adresi fln görüyosun. o sistemden kesin yaptırt derim.çünkü adres vermekten kurtulmak bile insanları yönlendirir. bi de bence su dan başka alakasız şeyler satma.çünkü sattıgın suyu kalitesiz gösterir bence .kendi adıma ben herşeyi satan yerden su almam.kontör fln satma bence.bi de suyumuz çok kalitelidir begenmeyen ölsün fln tarzı bi tabela yap dükkanın önüne tamamdır :). ayrıca akşam geç saatlerde de servis yap yapabiliyosan.bölece 1 kere zorda kalan müşteriyi daha sonrası için çekme şansın olur.

kesinlikle bu sistemi kullan 

bizim şu anda su aldığımız yeri 2 şey için seviyoruz

1.arıyoruz su istiyoruz diyoruz ****** adresine hemen geliyoruz efendim diyolar 

en geç yarım saate geliolar 

2. haftada 1-2 kere istediğimiz suyun yanında küçük 6'lı su getiriyolar bizim çok işimize yarıyo bu

100 ml mi 200 ml mi ne 

küçük ama çok işe yarıyo 

maliyeti pek olacağını sanmam belli bi sürekliliği aşmış müşterilerine bunu yaparsın

www.yesilgrow.com - Growshop
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cilginsucu
    cilginsucu's avatar
    Erkek
    Yigit bunu yazdı:

tacir bunu yazdı:
    abi bilmiyorum belki dükkanında vardır ama araınca telefon numarası gözüküyo da ordan bilgisayardan adresi fln görüyosun. o sistemden kesin yaptırt derim.çünkü adres vermekten kurtulmak bile insanları yönlendirir. bi de bence su dan başka alakasız şeyler satma.çünkü sattıgın suyu kalitesiz gösterir bence .kendi adıma ben herşeyi satan yerden su almam.kontör fln satma bence.bi de suyumuz çok kalitelidir begenmeyen ölsün fln tarzı bi tabela yap dükkanın önüne tamamdır :). ayrıca akşam geç saatlerde de servis yap yapabiliyosan.bölece 1 kere zorda kalan müşteriyi daha sonrası için çekme şansın olur.

kesinlikle bu sistemi kullan 

bizim şu anda su aldığımız yeri 2 şey için seviyoruz

1.arıyoruz su istiyoruz diyoruz ****** adresine hemen geliyoruz efendim diyolar 

en geç yarım saate geliolar 

2. haftada 1-2 kere istediğimiz suyun yanında küçük 6'lı su getiriyolar bizim çok işimize yarıyo bu

100 ml mi 200 ml mi ne 

küçük ama çok işe yarıyo 

maliyeti pek olacağını sanmam belli bi sürekliliği aşmış müşterilerine bunu yaparsın

telefonda gelen numaraları pc ye dokecek usb aparhatın adı nedir nerden alacaz.dükkanda pc var telefonda var

şimdilik excel ile takip ediyorum.
    bi kaç sucuya sordum söylmediler,cihazı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akigo45
    akigo45's avatar
    Erkek

ABİ BİRDE BENCE YANINDA MEŞRUBAT İŞİDE OLABİLİR MESELA EFE DİYE BİR FİRMA VAR ALAŞEHİRDE  İSTERSEN Bİ GÖRÜŞ BENDE BAKTIM O İŞLERE Bİ ARA YANNIZ SU BAYİLİGİ MASRAFLI OLMALI EK İŞ İSTER YANINDA BENCE MEŞRUBAT EN MANTIKLISI YANINDA

Şimdi Bakın Yoldan Geldik Yola Gidecez.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cilginsucu
    cilginsucu's avatar
    Erkek

trabs0n bunu yazdı:
    Abi su işini bırakma gelecekte cok karlı bi iş haline dönücek köşeyi dönmene az kaldı denilebilir gelişen teknoloji çevre koşulları belediye sularını elverişşiz hale getirmeye başladı.Ne kadardan beri bu işi yapıyorsun bilmiyorum ama dün başladıysan bile kafadan 10 tane abonen olucaktır ( çevrende başka damacana su satmayan varsa ) bu abonelerine sahip çık ve arkadaşların dediği gibi reklama cok önem ver .. İlk den boşuna yapmış gibi hissediceksin kendini ama zamanla insanların kafasında senin işyerinin adı yer edinecek bilinç altına yerleşme durumu.. Düşün monopol firma bile reklam yapma ihtiyacı duyar piyasada tekel olmasına ragmen ne için satışlarını arttırmak için. Onun için ticaretin şartlarından biri sabırlı olucaksın kaliteden ödün vermeyeceksin güler yüzlü olucaksın bütün imkanları tanıyacaksın müşterilere. hadi kolay gelsin abi sana.
    sağolsın kardeşim ya benim için  bukadar yazmışın

bizim semtte bayağı sucu var üstelik birde bakkal,hırdavat,su tesisatcısı bile suculuk yapıyor yani afedersin bokunu çıkardılar bu işin.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    togytion
    togytion's avatar
    Erkek
    Kardeş ben Pazarlama uzmanıyım.Sen arz edersin ama Talep yoksa k....nı yırtsan nafile.Talep yaratma diye bişi bilimsel olarak yok ama sen sadece talebi gıdıklarsın bunu en açık böle anlatabilrim.Ayrıca sektörün çok ama çok fazlası var yapılacak şeyler çok sınırlı ancak Ürün Çeşitlendirmesi yapabilirsen belki portföyün genişler ama suyun nesini çeşitlendireceksin.Kap Kacak falan ver eşantiyon türk halkı hediyeye ikramiyeye düşkündür.Tebrik ettiğim bi arkadaş var broşür konusundan bahsetmiş en az maliyetle en fazla tanınırlık yaparsın şimdilik bu kadar.Biraz daha kafa yorayım bişi bulursam sana yazarım

KAF KEF...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Sattığın suyun markası ve damacanaların temizliğide önemli aslında |:
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

bizim burdada herkesin no su var açıosun "365 e bir su" 15-20 dk ya geliyor yani bu sistemde olabilirbuzdolaplarının üstünde yapıştırılacak şeyler yap onların üstüne no yazarak dağıt yani o  no yud a kendi pc nde excell feln kaydedersin

Toplam Hit: 6668 Toplam Mesaj: 44