Satış Nasıl Yapılır!!!Ne Koyulur
-
cilginsucu bunu yazdı:
-----------------------------benim mahalle arasında damaca su işi yapıyorum işleri geliştirmede dükkanda ekstra ne yapabilirim veya müşteri nasıl çekilir.dükkana ekstradan maliyeti az ürün falan ne koyulur
ne satabilirm,parça kontor falan aldım ama pek iş yapmıyor,ucuz sucu dikkanında gidecek neler var,ne satılır.bi akıl verin.
-----------------------------nasıl satış yapılır ? sorusunun cevabını İstanbul buluışmasına gelicem diye adını yazdırıpta gelmeyenlere sor , onlar satış nasıl yapılır , kimler iyi satılır çok iyi bilir :))
Bulunduğun mevkide çok işyeri varsa, su makinelerini araştır , en uygunu ile anlaş ve işyerleri ile haftada 4 veya daha fazla su alana makine bedava diye reklam yap , o makineleri dağıttığın firmalarla sözleşmede yap , böylece bedava makine için suyu senden alacaklardır , sende hesabını iyi yaparsan kısa zamanda sattığın sudan makinenin masrafını çıkarırsın daha sonra da kar edersin.
-
tacir bunu yazdı:
-----------------------------
abi bilmiyorum belki dükkanında vardır ama araınca telefon numarası gözüküyo da ordan bilgisayardan adresi fln görüyosun. o sistemden kesin yaptırt derim.çünkü adres vermekten kurtulmak bile insanları yönlendirir. bi de bence su dan başka alakasız şeyler satma.çünkü sattıgın suyu kalitesiz gösterir bence .kendi adıma ben herşeyi satan yerden su almam.kontör fln satma bence.bi de suyumuz çok kalitelidir begenmeyen ölsün fln tarzı bi tabela yap dükkanın önüne tamamdır :). ayrıca akşam geç saatlerde de servis yap yapabiliyosan.bölece 1 kere zorda kalan müşteriyi daha sonrası için çekme şansın olur.
adres verme işinde çok haklısın amasyada çeşme suyu içiliyo çok şükür ama tüpcümüz bu sistemi kullanıyo neredeyse evet dışında bi kelime ettirmiyo adam merhaba fatih bey(babamın adı) 1tanemi yolluyoruz 2 tanemi tamam efendim 10 dk ya ordayız bukadarönerim ayda bi maliyeti düşük ama işe yarar bişiler hediye et yani 50 kuruşluk bardak yerine 20 kuruşluk sarımsak ezeceği daha kullanışlı
suyu dağıtan elemanının cebinde küçük şekerlemelerden oplsun kapıyı küçük çocuk açarsa ona ikram ama bu biraz tehlikeli ters tepebilir
-
cilginsucu bunu yazdı:
-----------------------------benim mahalle arasında damaca su işi yapıyorum işleri geliştirmede dükkanda ekstra ne yapabilirim veya müşteri nasıl çekilir.dükkana ekstradan maliyeti az ürün falan ne koyulur
ne satabilirm,parça kontor falan aldım ama pek iş yapmıyor,ucuz sucu dikkanında gidecek neler var,ne satılır.bi akıl verin.
-----------------------------usta sana tavsiyem adsl satışı yapman. Biz Güney Marmara smile ve d smart dağıtıcısıyız. Kocaeli bizim pilot bölgemiz orda senin gibi su satanlara smie adsl in yeni kampanyasını sattırıyoruz. Paraları her hafta ödeniyor. 25 lira + KDV hakediş veriyoruz. Adamlar internet alana 19 litre su hediye diye bi kampanya yapmışlar bayağı iyi gidiyor satışlar. Bundan hareketle böyle bişiyler yapabilirsiniz. 0 gider 10 tane yapsan ayda 250 lira para ;) denemeye değer bence
-
la bu sabah işe gidiyom,dün gece de bu konuyu okumuştum
neyse işte giderken baktım sucu , camında avea,vodafone turkcell kontör falan satıyor :)
aklıma geldi bu konu.
-
cilginsucu bunu yazdı:
\en mantikli satis tuketiciye ulasarak yapilir. sen bu soruyu burda sordun iyi ancak birde guzel dusunulmus bir anket hazirla, musterilerine sun.
senin kuvvetli oldugun kisim eve dagitim. sor bakalim baska evlerine dagitilmasini istedikleri ne var ancak su an piyasada bulamiyorlar.
-
Bugün eve gelirken bi sucunun camında gördüm çok hoşuma gitti msnden sipariş alıyor adam dene istersen =) bizim sucu tanıdık olmasa o msnden satan adamdan alırdım yani :)
-
gazete bayiligi eşşekliktir o
-
yasin_55 bunu yazdı:
-----------------------------la bu sabah işe gidiyom,dün gece de bu konuyu okumuştum
neyse işte giderken baktım sucu , camında avea,vodafone turkcell kontör falan satıyor :)
aklıma geldi bu konu.
-----------------------------la gece gece hiç gülceem yoktu :)
-
valla hacı bizim burada bi su bayi bu kış bi kampanya yaptı bi kota koymuş duyduğumu anlatayım sana işte misal bir ayda abonelerine 50 damacana su alana 1 çeyrek altın kampanyası başlattı şu zaman da altın fiyatlarıda yüksek ama sende bi kota koyup bizim milletimiz incik cincik şeyleri sever sana zarar ettirmiyecek şeyler misal pazarda satılan bir iki milyona naylon masa örtüsü gibi koyarsan bilmiyom sana uygun gelirmi bu fikir sana hayırlı işler
-
meander bunu yazdı:
valla hacı bizim burada bi su bayi bu kış bi kampanya yaptı bi kota koymuş duyduğumu anlatayım sana işte misal bir ayda abonelerine 50 damacana su alana 1 çeyrek altın kampanyası başlattı şu zaman da altın fiyatlarıda yüksek ama sende bi kota koyup bizim milletimiz incik cincik şeyleri sever sana zarar ettirmiyecek şeyler misal pazarda satılan bir iki milyona naylon masa örtüsü gibi koyarsan bilmiyom sana uygun gelirmi bu fikir sana hayırlı işler
-----------------------------KARDEŞ TAM van minıt
altın olmuş anasının nikağı ben nasıl alayım bak 50 damacana su alsa 1,500*50=75.00tl eee altında o fiyat ne oldu boşuna hamballık onun için daha dahi fikirler arıyorum bi düşün alooooo mürütler uyuyoormu ne_?