Satlik
-
htclere ne istiyorsun?
-
850 tl istiyorum ama piyasa nedir tam olarak bilmiyorum sizin kafanizdan gecen ne ?
-
Dostum iphone ı nerden aldın? Vers. Kaç? Kırılmış mıdır yurtdışıysa?
-
iphone stor dan hacim sim free istedigin hatti takip kullana bilirsin birtek pasaport kaydi gerekecek okadar cok zor yapamam dersen onuda halletmeye calisirim hacim
-
hocam amacım baltalamak değil yanlış anlama baştan söyleyeyimde,
d3000e 1150 çok istemişsin.. sıfır gibi de desen sonuçta 2. el, ve piyasasına nerden baktın bilmiyorum ama 1300küsür de değil.. 2-3 farklı büyük market tarzı yere baksan 1200 e rahatlıkla bulabilirsin.. (hiç kullanmasam da bende de d3000 olduğundan arada fiyatlarına bakıyorum )
bu durumdada 50 tl fark için sıfırndan cayıp 2el almaz kimse diye düşünüyorum -
Store dan aldıysan çok o zaman hocam bu fiyat... Pasaport sorun değil zaten...
-
hocam bu cihazlar 1-2 Euroya alınan kontratlı cihazlar mı ?
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------
hocam amacım baltalamak değil yanlış anlama baştan söyleyeyimde,
d3000e 1150 çok istemişsin.. sıfır gibi de desen sonuçta 2. el, ve piyasasına nerden baktın bilmiyorum ama 1300küsür de değil.. 2-3 farklı büyük market tarzı yere baksan 1200 e rahatlıkla bulabilirsin.. (hiç kullanmasam da bende de d3000 olduğundan arada fiyatlarına bakıyorum )
bu durumdada 50 tl fark için sıfırndan cayıp 2el almaz kimse diye düşünüyorum
-----------------------------hacim piyasasini gercekden ne dir bilmiyorum netten arastirdim gittigidiyordan cimriden filan baktim karsima bu fiyatlar cikti bende urunum sifir kullanilmamis niyetiyle o fiyati yazdim gercek degeri neyse buyrun yazim bende kendimi ona gore ayarliyim ben 1150 tl dedim direk olrak eger uygun bir fiyatta anlasirsak neden olmasin ve sunuda ekleyim benim aldigim fiyatta 1250 tl ye geliyor londradan aldim
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------
Store dan aldıysan çok o zaman hocam bu fiyat... Pasaport sorun değil zaten...
-----------------------------hacim fiyatlari inceleye bilirsiniz uk apple stor dan
-
£499.00 diyor uk store da
fiyat makul esasında