folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Savaş Halinde Sığınaklar :)

Savaş Halinde Sığınaklar :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Çukurova Üniversitesinde var sığınağa gidiyor diye yazılar var ama hiç görmedimdaha,sonra küçüksaat civarında var birtane sığınak...başkada bilmiyorum...bizim eve bakarsan ikiside çok uzak...zaten ölümden kaçılmaz,dünya fani :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lord-Cret
    Lord-Cret's avatar
    Erkek
    Asla saklanmam.Eğer bi savaş çıkarsa da en önde giderim düşmanın üstüne.

Selam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    iki türk mühendis.. hayatlarını (sanırım demin bahsedilen parca) parçayı çözmeye adıyolar ve çözüyolar raporu hazırlıyolar akşam tsk ya sunmak için son hazırlıkları yaparken kimseye hiç bişeye haber vermeden kimse ne oldugunu bilmeden ortadan kayboluyolar..ne kadar ilginç hemi??eer natoda çalışan bi yakınınız warsa oturun muhabbet edin neler neler anlatıcak size;)

NesTo | same shit diffirent asshole
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek
    http://arsiv.sabah.com.tr/1998/02/12/r07.html
    alın size sıgınak sahibi adam : )

Selam ve dua ile...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    a.k bu herif adamım die geziosa var ya :)

... sorcerer & musket ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

eviniz askeri üslere yakın değilse,

eviniz santrallere veya trafolara yakın değilse,

eviniz sığınaklara yakın değilse,

eviniz telekom gibi stratejik noktalara yakın değilse,

eviniz resmi devlet dairelerine yakın değilse,

eviniz cephaneliklere yakın değilse,

eviniz yada evinizin yakınında herhangi bir karargah rolü oynayan yapı yoksa...vb.

deli gibi sığınak  aramaya NE HACET...    adamlar bu saydıklarım dışında 1.900.000$ lık tomahawk'ı sizin götü boklu 2 katlı evinize niye atsın ki???

atarlarsa da kesin teknik bi hata yüzünden evinizi vururlar ki oda düşük bi ihtimal.

bunun dışında evlerin bodrum katları oldukça yeterli.Ama nükleer,biyolojik veya kimyasal silahlar için tabii ki evin yapısı ve konumuda önemlidir...zaten sığınaklara herkesi almazlar(en doğrusu da budur). 

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

EDIT:antivirus hocam yazdıklarımın devlet sırrı olduğunu söyledi,haklı olabilir,bu yüzden kaldırdım yazdıklarımı

Çekil,Önümden Çekil...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    karatahta bunu yazdı:
    -----------------------------

SONRA SİLDİ:)

ben de gizli bir cephanelik biliyorum fakat ağzımdan kimse alamaz söylemem...

onun için asla devlet sırlarını,özellikle de internet ortamında vermeyin!!!

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Beyler önelikle konu sığınaklar açıldı bunu tekrardan belirtmek isterim. Kaldıki Sığınak demek "BEYİN TAKIMINI" komurmak demektir.
    Türkiyedeki sayılı sığınağa giriş izni bulunan birisi olaraktan ( pederim işi dolayısıyla ) tek tek konunun 4. sayfadan itibaren sapan durumuna ilişeceğim.

Savaş dediğiniz artık malum kılıçla / yahut at üzerinde dehdeh düldül'le geçmemektedir. Yahut Silahınızın ucuna kabza takıpda onu düşmana sokmanız demek çok düşük bir ihtimaldir.

ULU Önder ATATÜRK'ün sözünü tekrarlarım "İstikbal göklerdedir" cidddenden bu iş nöyledir. Şuan Jean Reno'nun "Flyboys 2006 http://www.imdb.com/title/tt0454824/ " adlı filmini izledim. Gerçektende istikbak göklerdedir arkadaşlar.
    Tepenize Tomwhawlar yağınca , kimyasal silahlar yağınca , napaml bombaları yağınca ne sikim yiyeceksiniz biraz mantıklı olun Sağdan soldan temin edeceğiniz G-Lock pistollarla yahut hadi eskaza elinize geçecek kaleşnikof/m4a1 lerle mi (radarlara görünmeyen B-1 uçağı indireceksiniz?) , Şuan sahip olduğumuz tüm balistik / konvansiyonel silahlarından tutunda sahip olduğumuz F serisi uçak sayımız dahi bilinmektedir.

Bilirmisiniz sadece bir patriot füzesininin %100 isabetle F16 indirdiğine ? Bilirmisiniz ki radarda görünmese bile ( radar menzili Türkiye'de 1 kilomeredir(yerden irtifa). Bir Patriot füzesi özgül ısıya göre hareket eder. Her F serisi uçağın birer özgül ısısı mevcuttur. Bu Özgül ısı parmak izi gibidir  (en azından üretici firma'nın söylediklerine göre.) , Sahip olduğumuz tüm F serisi bombardıman uçağındna tıtunda Awacs larına kadar , füze rampalarımından tutunda , kara - hava , - hava - kara füzelerimize. Büyük çoğunluğu Yurtdışı sermaye / ihale ile elde edilmiş bir toplamadır.

Şimdi diyelim ABD nin istemediği bir Ulusa / Toprağa TSK olarak müdahelede bulunduk. Siz sanıyormusunuz elizdeki binlerce F tipi uçağın patır patır düşman üslerini bombalayıp üsse geri dönüp / sorti yapabileceğini.....

Her F tipi uçak , AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİNE MUHTAÇTIR , Bu muhtaçlık öyle bir muhtaçlıktırk, her 10 sortiden sonra Ne Türkiyede nede herhangibir AB ülkesinde üretiliyor.

Savaş = Ambargo'dur arkadaşlar.

Nasılki bir ülkenin tüm ticari alışverişi diğer ülkeler nezlinde engellenir bu ambargodur. Hele hele Bu milyarlarca dolarlık yatırımlarla yaptığımız F tipi savaş / avcı uçakları için bir şoktur!

Şayet böyle bir durum olursaki buna birçok ülke tepki gösterecektir.
    Ben bu yazıyı yazdım neden yazdım ? TSK ya laf atmak , yahut sahip olduğu gücü tartmak için değil. Olası bir AB saldırısna karşı Türkiye olarak güçsüz ve dostsuz olduğumuzu dile getirmek için yazdım.

Bizlerki bu ülkenin evlatlarıyız , bizlerki büyüklerimizin ( dönemsel olarak değiştirdiği askeri düzene uymaktayız ) olası bir harp anında , bu ülkenin bunca zaman EĞİTTİĞİ , BESLEDİĞİ! , BÜTÇESİNİ HARCADIĞI ! bireyler olarak ÖLMEMEMİZ GEREKLİDİR! Bunun örneklerini Tarih kitaplarından görebiliriz. Çanakkale Savaşında Türkiye birçok AYDININI KAYBETMİŞTİR!

Olası bir savaşta sığınaklara girmeyipde ulu orta Kızılay meydanında Kornetto yemenizde düşünülecek yahut yapılacak bir hadise değildir. Kaldıki , Piyade / er taburu için Hiçbir ülke Alarm / Siren çalmamıştır / çalmazda. Bu Gurur /onursal bir hakaret sayılır. ( olursa öyle bir alarm sesi / ahanda düşman geldi piyade saklanın alarmı ) değildir.

Elinde 1000000 tane nükleer başlık için ateşleme paneli olsun diyelim. Sen bunu güvenilir bir mekan dışında yapamazsın!
    Bu ülkenin etnik yapısına aykırıdır !
    Başka kürtler / ermeniler vb.  sıralanabilecek birçok düşmanımız bulunmaktadır.
    Bu tür üst merci karar alımları için BEYİN takımı korunmalıdır. Sokağın tinercisi dinlenmez / sığınağa alınmaz. Bu ona sığınaktaki insanlara BOK atma hakkınıda vermez.

Hadi diyelim büyük bir dünya savaşı peyda geldi , Kaç adet dostumuz var ?

" Türkün Türkten başka Dostu yoktur " diyen sizler , "ermenistan" ın Azerbaycan ı işgal ettii dönemde neler yaptı ? En ufak bir katkısı oldu mu ? ermenistan'a karşı ? Sorarım ey ahali!!!

Kısaca Sığınaklar = Beyin takımını korumak maksatlı yapılmış büyük alanlardır. Maden Tetkik ve Arama Enstitüsündeki Sığınağı bizzat gören ben , içeride hali hazırda onlarca yiyecek gördüm ( 1999 ) halden olduğuna şüphem yoktur.

Olası bir hava saldırısında "hadi gelin vurun leeeeeyn!!!"! "Ahanda ben buradayım" diye ortaya çıkarım diyen her 100 kişiden 90 ı ölür.... %8 i kaçar ..... &11 i elinde varsa bir alet edevat ( mentosla kola birleştirip Görünmez Uçak düşürecem ulan !! diyerekten kendini imha eder ) diğer %1 lik kesimin parçası bulur DNA testinde aaa bu Mehmet Ali Erbil denir :)

Şimdi düşünelim , Irak bombardımana uğradı ;

Hangimiz / yahut hangi Iraklı bilir bu bombardıman sırasında Tomahawklar sonucunda ölen insan isimlerini ?

Savaşta tutttuğünu kopartmaktır amaç. Amaç sivil halka yönelik değildir. Ama sivil halkın ölmesi / birçok ülkenin HELEKİ SALDIRAN ÜLKENİN UMURUNDA OLMAYACAKTIR!

Bizler bu ülkenin okumuz yazmış gençleriyiz... gerçi kiminiz  ilkokul mezunusunuz... Genede okumuş yazmış sayıyorum... Böyle olası bir savaş senaryosunda rollerimizi bilmeliyiz. TSKnın bir prosedürü vardır.
    Olası bir savaşta , Seferberlik olur. Seferberlik nedir ? Maaş ödenmemesi / tüm ülke sermayesinin askeriyeye ayrılmasıdır. Tüm varlıklarımızın / arabamız / evimizin Türk Silahlı Kuvvetlerine Verilmesi demektir. Anayasada yer alan Seferberlik kanunlarına bakarsanız demek istediklerimi çok daha net anlarsınız. http://sef.msb.mil.tr/TANIMLAR.htm  , Kısaca Seferberlik durumu demek / beyin takımını korumak demektir. Generallerimizin / okumuş yazmış insan kesiminin ( kısaca ELİT Kesimin korunması demektir. ) Bu dahiliyede sokaktaki tinerci , kasap dahil olamaz... Genel seferberliğe çağrılırlar , http://sef.msb.mil.tr/TANIMLAR.htm da yazan ÇOK AMA ÇOK ZOR durumlarda Kadın / Çoluk / Çocuk / bay / bayan / yaşlı ayırt etmeden TSK herkesi Silahlandırmakla hükümlüdür.

Bu şekinde GENEL SEFERBERLİĞE kadar , sizler / bizler hayatta kalmakla hükümlüyüz. Tepenize yağacak olan Tomahawk a "gel lan ahanda buradayım" demekle cacık olmaz. İsminiz silinir... Budur prosedürü... Kimsede yardım etmez size...

Kısaca bu konuyu açma maksatım , olası bir balistik füze tehtiti karşısında TÜRKİYE olarak halen 1988 de başlayan(Körfez savaşı) yayınlarındaki bilince sahip olup / olmadığımızdır. Ve neticesinide saolsun birçok arkadaş göstermiştir.

Sizleri bu ülke hötte zötte ölesiniz diye YETİŞTİRMİYOR! BESLEMİYOR ! Olası bir savaşta tinerciden farkın olduğunu düşünüyorsan / sığınak yeri / ismi bilirsin. Bumudur budur....Uzun oldu kusra bakmayın:)

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    antivir-US bunu yazdı:

eviniz askeri üslere yakın değilse,

eviniz santrallere veya trafolara yakın değilse,

eviniz sığınaklara yakın değilse,

eviniz telekom gibi stratejik noktalara yakın değilse,

eviniz resmi devlet dairelerine yakın değilse,

eviniz cephaneliklere yakın değilse,

eviniz yada evinizin yakınında herhangi bir karargah rolü oynayan yapı yoksa...vb.

---------------------------
    Mite 10 dk , polis cephanesine 10 dk, merkez santrala 10dk

şaka gibi:)

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
Toplam Hit: 21451 Toplam Mesaj: 80