Sayfada Pdf Açtırmak
-
reader yüklü pcde sayfa içinde kaydet aç çıkarmadan sayfa içine göbümülü pdf nasıl açtırılır?
aklıma iframe ve frame geldi ama ozaman kaydet çıkarmiki?
-
flashla gösterebilirsin. çeşit çeşit viewerlar var;
http://www.google.com.tr/search?q=flash+pdf+viewer&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a
-
hoca basit bişi arıyom mycode yapacamda :)
ebookları site içinde açacam :)
-
-
StigmatA bunu yazdı:
-----------------------------
Burdan yak
-----------------------------anlamadım la :) iframe gömsem mycodede ibneler hackelyeyecek benim belirlediğim formattan başkasını gvmülü açılmayacak öyle bişi lazım html code :)
hep böyle orjinal fikirlerim vardır :)
-
Ne istediğini de bi anlamadım ki. Pdf doyasını at hosta direkt ona link ver açılsın fazla kasmaya gerek yok diyicem ama bunu aramadığın belli.
-
StigmatA bunu yazdı:
Ne istediğini de bi anlamadım ki. Pdf doyasını at hosta direkt ona link ver açılsın fazla kasmaya gerek yok diyicem ama bunu aramadığın belli.
-----------------------------eleman pdf yi sitenin içinde okusun siteden çıkmadan
-
iframe göster
-
T01G4 bunu yazdı:
iframe göster
-----------------------------iframe olunca başkasida gelip kendi sitesini site içinde açtırır yada atıyorum www.mm.com/eme.exe diye mesela trojen açtırtır
yani sakat durum :D adam java açtırır trojen yedirtir yani iframe sakat :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------T01G4 bunu yazdı:
iframe göster
-----------------------------iframe olunca başkasida gelip kendi sitesini site içinde açtırır yada atıyorum www.mm.com/eme.exe diye mesela trojen açtırtır
yani sakat durum :D adam java açtırır trojen yedirtir yani iframe sakat :D
exeyi iframe açtıramazsın ki kaydet çıkar pdf de belgen çıkıyor bi kaç sitede şahit oldum yani -
O zaman linke target="_blank" ekle, yeni sekmede açsın :) Senin site de yan pencerede kalır, kapanmamış olur. Aklıma ilk gelen bu :)