folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sayın Tayip Suyu Kaynadı

Sayın Tayip Suyu Kaynadı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    G-Turk
    G-Turk's avatar
    Erkek

Politikadan pek anlamam ama birsey ilgimi cekti. Tahribat'daki herkez Tayip Erdogan'a karsi. Yada bagzilari birilerine yaranmak icin tayip'i bilerek kötülüyor.. Bilemicem ama birseyi sormadan gecemiyecegim.

Neden bu sitedeki herkez Recep Tayip Erdogan'a karsi?

# Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    G-Turk bunu yazdı:
    -----------------------------

Politikadan pek anlamam ama birsey ilgimi cekti. Tahribat'daki herkez Tayip Erdogan'a karsi. Yada bagzilari birilerine yaranmak icin tayip'i bilerek kötülüyor.. Bilemicem ama birseyi sormadan gecemiyecegim.

Herkes karşı değil.Şu anda burda değiller gelirler sabaha merak etme :) akpye toplumun %80'i oy vermedi %20lik kesimle geldiler.Burdada 10 kişiden 8'inin akpye karşı çıkması normaldir.O 2 kişide şu an burda değil.Diğer akp,tayyiple ilgili topiclere gözartarsan görürsün vaziyeti.

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

iste tam iktidara geldikleri gün dediydim simdi yedik nanayi... toplumda tekkeciler , kara carsafcilardan ayri birde bu gericiler yobazlar vardi zamaninda sessizdi bu insanlar o zaman. seslerini duyurma ihtiyacida duymuyorlardi cünkü zaten alttan yesermis kenevir gibi cogaliyorlardi.. tamda artik iktidara getirecegimiz hic bir parti kalmadigi zamana denk gelip bütünlestiler.. acilarin cocugu rolü oynandi.. vatandaslarin dini yönleri üzerinden ilerleyerek sonunda siyasete atildilar. aslinda hep varlardi örn: refah partisi milli görüs partisi v.s... ve su anada dek türkiye hükümetleri icinde en kisa zamanda kadrolasma becerisine sahip bir iktidar icin söyleyecek birsey bulamiyorum bogazimda dügümleniyor. karis karis topraklar ele güne neredeyse onlar icin bedavaya gidiyor.. neymis ekonomiymis. devletin fabrikasi olmazmis arkadas sat gitsin mantalitesi (özellestirme) yasal gösterilen üsulsuz ihaleler... atama bekleyen yünbinlerce ünv mezunlari.. herseyin yapitasi olan ögretmenlerin alim sartini maliyenin belirlemesi(!)  egitimin geriye düsüsü birak yerlerde sürünmesi... önümüzdeki  secimdede bu deyyusler  alirsa artik... a.q anarsi genclige bende katilacam bi ünv mezunu olarak..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unmarvel
    unmarvel's avatar
    Erkek
    G-Turk bunu yazdı:

öcalan gibi bir lavuğun soyadının önüne "sayın" sıfatını yakıştırması yetmiyomu karşı olmak için.bende sana bi soru sorayım ; sen Türkiyedemi yaşıyosun ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Öncelikle ben tayyibi sevmem doğrusu hiç bir parti liderini sevmem. Her kez Tayyip şöyle böyle diyor peki bunların doğruluk payları neler ? Hepimiz bunları medyadan öğreniyoruz peki medyadaki bu haberlerin doğruluk payı nedir? Ülkenin toprakları satılıyor diye sölüyorsunuz hangi belge hani ispat? Suan siz hiç bir araştırma yapmadan bazılarının bu ülkeyi bölmek için giriştiği oyuna alet oluyorsunuz...

Madem tayyib ülkeyi satıyor bu ülkede hiç mi adam gibi yönetici birisi yok, ona karşı çıkmıyor. Madem ülkeyi satıyor ordu neden darbe yapmıyor ? Bu ülkenin miti yok mu, polisi yok mu? Onlar boş kurumlar mı tabiki hayır. Onlarda biliyor neyin ne olduğunu. İnsanlar içinde bir panik havası yaratılmak isteniyor sizlerde araştırmadan yorumalr yapıp küfür ediyorsunuz. Çocuk gibi davranıyorsunuz biraz büyüyün ve bir Türk gencine yakısır şekilde araştırma yapın. Evet ispatlarınızda doğruysa Atamın su sözlerini aklınıza getirin ve ülkeniz için en doğru olanını yapın....

Atatürk'ün 6 Şubat 1933'de Bursa'da yaptığı konuşma.

Türk genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük kıpırtı ve davranış duydumu, 'bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır' demeyecektir. hemen araya girecektir. elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır. polis gelecek, asıl suçluları bırakıp suçlu diye onu yakalayacaktır. genç, 'polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir' diye düşünecek, ama hiçbir zaman yalvarmayacaktır. mahkeme onu yargılayacaktır. yine düşünecek, 'demek adalet örgütünü de düzeltmek, yönetim biçimine göre düzenlemek gerek!' onu hapse atacaklar. yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, ismet paşa'ya ve meclis'e telgraflar yağdırıp, haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek. diyecek ki, 'ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. araya girişimde ve eylemimde haklıyım. eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek benim görevimdir!' işte benim anladığım türk genci ve türk gençliği!''

Karanlığa küfredeceğine bir mumda sen yak... 

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

ve su anada dek türkiye hükümetleri icinde en kisa zamanda kadrolasma becerisine sahip bir iktidar icin söyleyecek birsey bulamiyorum bogazimda dügümleniyor..

reis üstteki yeterli sanirim.. zaten hangi kuruma gidersen git görürsün. hic mi yok diyosun o genclikten o genclik bakiyor iste burdan böyle..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Hani nerde o gençlik ? Futbol hastalarımı  yoksa msn de ve chat kanallarında hatun düşümeye çalışanlar mı ?

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    G-Turk
    G-Turk's avatar
    Erkek
    unmarvel bunu yazdı:
    ----------------------------- G-Turk bunu yazdı:

öcalan gibi bir lavuğun soyadının önüne "sayın" sıfatını yakıştırması yetmiyomu karşı olmak için.bende sana bi soru sorayım ; sen Türkiyedemi yaşıyosun ?

Ona bakarsan tayip erdogan bu SAYIN kelimesini 7 yil önce bir radyoda kullanmis. Ve simdi cumhurbaskanlik secimleri yaklasirkene TÜRKIYE MEDYASININ yine eli ayagi durmuyor ve ortaligi kizistirmak istiyor. Zaten oluyorsa genellikle bu medyanin yüzünden oluyor. Ona bakarsan Mehmet Ali Birand'da sayin öcalan diye hitaap etmisti, neden onu hedef almiyorsunuz? bi anti tayiplik almis basini gidiyor. 

ben maalesef yurt disinda yasiyorum ve burda cogu ortamda tayip erdogan hakkinda iyi konusuluyor. Tek sevilmeyen yani abd yalakasi olmasi ve illede Avrupa birligine zorlamasi. 

# Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    G-Turk.. Çeken bilir.. Davulun sesi uzaktan hoş gelir.. gel burda yaşa senide görürüz :)

:|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unmarvel
    unmarvel's avatar
    Erkek

EmiRReiS "Suan siz hiç bir araştırma yapmadan bazılarının bu ülkeyi bölmek için giriştiği oyuna alet oluyorsunuz..." diyosun sonrada "Hani nerde o gençlik ? Futbol hastalarımı  yoksa msn de ve chat kanallarında hatun düşümeye çalışanlar mı ?" diyosun.böyle söyleyerek esas sen oyunlara alet oluyosun ve kendinle çelişiyosun. TÜRK GENÇLİĞİ ZANNETTİĞİN GİBİ FUTBOL HASTASI DEĞİLDİR MSN DE VE CHATTE KARI KIZ DÜŞÜRMEKLE UĞRAŞMAZ TÜRK GENÇLİĞİ, "sayın öcalan ,ananıda al git" DİYEN BAŞBAKANIYLA UĞRAŞIR. !!

Toplam Hit: 5293 Toplam Mesaj: 45