Sayın Tayip Suyu Kaynadı
-
Şu güne kadar gördüğümüz, öğrendiğimiz ( görmüş ve öğrenmişsek tabii ) bakınız.. Ne görüyorsunuz? 4 yıL önce her şey güLLük güListanLık mıydı? Yaşam standartımız iyi miydi? Dış ve iç poLitikamız nasıLdı? Abd' ye karşı oLan tutumumuz nasıLdı? İthaLat, ihracat nasıLdı? Borsa ekonomi ne haLdeydi? FaizLer nereLerdeydi? ToprakLarın satıLması meseLesi kaç yıL önceye dayanıyor? ÇoğaLtmak mümkün..
Doğrusunu söyLemek gerekirse bir üLke 4 yıLda kurtarıLamaz.. YıLLardır içine ediLmiş, yıLLardır soyuLmuş soğana çevriLmiş, yıLLardır üst kademedeki insanLar bu üLkede istedikLeri gibi top koşturmuş.. Dış borç oLmuş dağ gibi, dış poLitikada bi domaLmadıkLarı kaLmış, ithaLat ihracat desen minimum seviyede faLan fiLan.. HaLa geçmiş hükümet borçLarı ödendiğini biLiyor musunuz? 4 yıLda öde öde bitmez mi? bitmiyor işte.. düşünün kimLer geLdi geçti bu üLkeden..
Ortada görünen nir gerçek var.. Görmek isteyene her zaman var, görmek istemeyene hava zaten hoş.. Bu üLke yıLLardır biriLerinin geçim kaynağı oLmuş.. YükLenirken sadece bu hükümete değiL, bizi bu haLLere düşürenLere de yükLenmek Lazım.. Tayyip Bey başbakan oLdu, üLke eLden gitti öyLe mi? Ne kadar basit..
-
mantığa bak ak
-
AntiOksidan bunu yazdı:
----------------------------- mantığa bak ak -----------------------------valla +1 demek adetim değildir ama harbiden +1 :)
-
son paragraf sizin için işte..
-
ekonomi iyiymiş :)
en büyük açık tayyibin döneminde verildi,cumhuriyet tarihinde olmadığı kadar borçlanıldı.Telekomu şunu bunu satmak ülkeye istihdam sağlamaz.Bugüne dek bu ülkeye bir çivi çakmamış adamlar telekomu sattı.hem de nasıl?
6. bilmem kaç milyar dolara.3 yıl taksitle.1.si telekom her yıl 2.5 milyar dolar karda olan bir şirket.Yani adamlar kendi ceplerinden değil kazançlarından ödeyecekler parayı devlete adam gibi birşey kalmayacak =) .Diğer bir konu telekomun sadece yapı/altyapı ederi özelleştirme fiyatının kat be katıdır.Bunu sadece örnek olsun diye veriyorum.Kim memnun halinden?Bi çiftçi göster,bi memur gösterne yaptılar bu ülkeye bugüne kadar?getirdikleri tek şey yolsuzluk =) .unakıtanın oğlu yumurta fabrkası mı ne açıyor hooooooop o sektörde vergiler azaltılıyor,tüm ihalelr hükümete yakın kişi/kurumlara gidiyor.Kimse burda önceki hükümetler şöleydi böleydi demiyo.Hala apo gibi bir ite sayın diyen,şehitlere saygısızlığı had safhaya ulaştırmış bir adamı koruyorsunuz.Bir satılmışı koruyorsunuz.Bu adam a.b.d. ye gittiğinde kırmızı halılarla karşılandı.Ama başbakan seçilmeden önce : ) .Cüneyt zapsu ,tayyiti kullanın,süpürmeyin dedi adam da ses yok : ) .bölücüler 4 tarafta istedikleri propagandayı yapıyorlar,belediye başkanları pkk lehinde toplantılar düzenliyorlar başbakan veya içişleri bakanı yetkileri olmasına rağmen kimseyi görevden almıyorlar : ) .Evet savunduğunuz adam harika bir adam (saydıklarım söylemdiklerimin 100 de biri değil )
-------------------------------------------------
üyelere hitaplarınızda b.s.g gibi küfür ima eden kısaltmalar kullanmayınız.bu bir uyarıdır
-yonetim- -
dipLoit bunu yazdı:
-----------------------------bi arkadas tahribatta niye cogunluk tayyibe karsi demis cevap vereyim,
olay tahribat da degil aslinda, genclerin cogu tayyibe karsi. neden? tayyipten oncesi adam gibi bilmiyorlar da ondan. bu ulke bundan once neydi simdi ne demiyorlar da ondan. guvendikleri gazetelerin, tvlerin, adamlarin gecmislerini bilmiyorlar da ondan. adama sorsan yakin tarihle ilgili hic bi bok bilmez kalkmis turk siyaseti ile ilgili ahkam kesiyor. karidan kizdan futboldan baska ilgi alani yok, cumhuriyet gastesi okuyor bir iki hafta kalkip tayyibe yukleniyor.
ne diyim abi insallah hersey istediginiz gibi olur, tayyip duser, yerine istediginiz adamlar gelir. biz lafla anlatamadik bu olayi, yasiyarak anlarsiniz yillar sonra..
Değerli arkadaşım seni bir konuda uyarmak istiyorum. Yukardaki cümlelerinde kullandığın hitabı hiç ama hiç sevmedim evet belki aramızda dediğin gibi hiç birseyden anlamayanlar vardır. zaten bunlarında sesi çıkmıyor. Ama sana diyeceğim şu hitaplarını biraz genelden çıkart.
bu ulke bundan once neydi simdi ne demiyorlar da ondan. guvendikleri gazetelerin, tvlerin, adamlarin gecmislerini bilmiyorlar da ondan. adama sorsan yakin tarihle ilgili hic bi bok bilmez kalkmis turk siyaseti ile ilgili ahkam kesiyor
Bu cümlendeki hic bir bok bilmez vs. tarz da kelimelerin beni cok üzdü sana yakıştıramadım. Burada bir topluluğa hitap ediyorsun ve bir topluluğa hitap etmenin nasıl oldugunu bilmeden burda insanları aşağılıyorsun dikkat et. Yaşım 24, sana sunu söylemek isterim bu hayat 24üne kadar bos geçmedi ve o yukarda saydıklarının hiç birisiylede hayatımı, tarihimi ceddimi, unutacak kadar ilgilenmedim.. ve her türlü insanla geçmişimiz ve tarih konusunda her yerde at koştururum. Bu cümlelrin için seni tekrar uyarıyorum. Site yönetimi de gerekeni yapacaktır eminim.
-
eskiden meskiden ayaklariyla uyutun milleti a.q kimisi yillarin siyaset bilimcisi...kimisi görmüs gecirmis tarihci sanki... biri diyo belge göster .. digeri diyo cok sey degisti.. evet a.q cok sey degisti.. belge mi istiyon cevrene bakman yeter. göremiyosan birazda kendinde ara.. bircok kisi görebiliyorsa sizin görememeniz cokda enteresan..utanmadan birde eski siyasetcilerle kiyaslama yapiyonuz.. ayip ya ..... özellestirmek iyi diyonuzda a.q elimizde bi zkim kalmadi.. devletin fabrikasi olmaz diyen hükümet kadrosundan ne beklersin sen ya... koskoca seka zarar yapiyo diye elden cikardilar park yaptilar. ulen senin orda bir sürü iscin var. vatandasini kollasana azicik zarar olsun ne olacak? olmaz neden ekonomi güclenecek.. a.q git o zaman milletvekili maasini azalt.. maliye bakani ögretmen atamasi yapmiyo neymis ekonomik nedenlerden dolayi az aalcaz diyo..eee o zaman kessene milletvekili maasini ekonomik nedenlerimiz var malum cok fazla maas aliyonuz.. ama oda yetmiyo onlara az geliyomus hacilara.. özürlüleri topluma kazandirma dediler... ellerinde patladi. halen daha devlete özürlü atamasi yapilacak %98 bos kadro var devlet kurumlarinda.. simdi bu adamlar napti.. telekom satildi. o satildi bu satildi.. ab ye giris süreci hizlandirildi.. vatandas ne kazandi a.q vatandas hala ayni vatandas... ama kendi adamlari vatandasliktanda öteye ciktilar.. yeter a.q cok pis sinirlendim..
-
Ld +sonsuz
-
T.C. tarihi boyunca Ak parti hükemetinin kendince başarı saydığı bizler içinde insanların kafasında soru işareti bırakacak şekilde yeni kurulan bir partinin direk genel seçimi kazınması daha, seçimden öncede kamuoyu yoklamarındada halkın nabzının oyunu atacağı partiye aleni bişekilde vereceiğinin bilinmesi dikkat çekicidir. Recep tayyip erdoğanı bir inceleyecek olursak 1)Siyasi suçtan yargılanması 2)Oglu ve kızını hangi parayla amerikada okuttuğu 3)Başbakan olduktan sonra ÜLKER Grubuna ortak olması 4)Cüneyt Zapsu ile Amerikan lobisinden görüşülebilme ihtimalini kazanması, Cüneyt Zapsunun Yasin El Kadı İle ortaklıgının kurulması BiM Mağzalar zincileri Türk piyasasına girdiği Ve Yasin El Kadının( Kadı : Usame Bin Laden ine finansal destek verdiği ap açık bilinmekte CIA in Ladine finansman sağlayanlar listesidir) 5)Terörist başına 2000 yılında Avusturya radyosunda açık bir şekilde (sayın) diye hitap etmesi 6)Kendi vatandaşına LAN diye hitap etmesi 7)Erbakanın temelini attığı milli görüş düşüncesi temelli olan bir kuşaktan gelmesi 8)Bu ülkenin şehitlerine 'kelle' yakıştırmasına bulunması 9)Özelleştirme adı altında bu ülkeye büyük katkıları olan firmaları özelleştirme statusune sokması.... Şuan aklımda bulunan sadece bukadarı.
Kasım seçimleri öncesi herşeyi birkez daha düşünmenizi ve diğer siyasi iktidarların başbakanları ile karşılaştırmanızı öneriyorum.
-
El Kadı başka bir sorun,adam kankam dior arkasındayım uğraşmayın dior ve bu adamın cumhurbaşkanı olması söz konusu.sivil toplum kuruluşları ile papaz,yargı ile papaz,Cumhur Başkanı ile papaz.
Daha 3 gün öncesine kadar zinayı suç sayacaktı.Dış işleri baş genel sekreteri her daim laikliğe ve cumhuriyete rahatsız olduklarını dile getiriyor.Ulema sözleri vs.Bu adamdan zaten bi cacık olmazdıki?