Sazan Avı
-
selam arkadaşlar. elimizde bir sazan 14 yaşında liseli ergen arkadamışımız var. buna gerçek olmayan hayali bir kız kurdurduk ve yedi :D şimdi faceden bir kız hesabından ekleyip konuşacağız ama amacımız daha çok p*çlik yapmak :D sizin ender fikirli görüşlerinizi bekliyorum
böle çocuğun 41 yaşına bile gelse hatırlayacağı bir olay olmasını istiyoruz :)
saygılar
-
travesti ayarlayın bitane bunu onun evine gönderin tro bunu bi güzel siksin
-
yazık a.q yapmayın etmeyin
-
bokkafa bunu yazdı:
-----------------------------
travesti ayarlayın bitane bunu onun evine gönderin tro bunu bi güzel siksin
-----------------------------yapmayın etmeyin hocam daha 14 yaşında internetin başında 31 çeken çocuk için bu çok ağır olur :|
@onur35
hacım ahk etti yaw :)
haydin ender fikir ve görüşlerinize ihtiyacımız var :D
-
uzak biyere çagırın gitsin mal oraya sikişme sözü verin bide :D tamamdır koşa koşa gider
-
hacı tabiki muhabbeti uzatıp buluşmaya çağırıcaksınız. sonra bir kız arkadaşınızla anlaşın çok leş bi şekilde gitsin. saç baş dağınık makyajla rezalet yapsın suratını, siz de uzaktan kamerayla falan çekin ne bileyim. aklıma binbir tane piçlikte geliyor ama 14 yaşında elemanı rencide etmeyin ileriki hayatını da etkiler pısırık kalır :d o yüzden böyle gülüncek şeyler düşünün derim ben.
-
ultrAsker bunu yazdı:
hacı tabiki muhabbeti uzatıp buluşmaya çağırıcaksınız. sonra bir kız arkadaşınızla anlaşın çok leş bi şekilde gitsin. saç baş dağınık makyajla rezalet yapsın suratını, siz de uzaktan kamerayla falan çekin ne bileyim. aklıma binbir tane piçlikte geliyor ama 14 yaşında elemanı rencide etmeyin ileriki hayatını da etkiler pısırık kalır :d o yüzden böyle gülüncek şeyler düşünün derim ben.
-----------------------------adam 14 yaşında kız leş olsa ne olmasa ne:)
o yaştakilere mıncık göstermek yeter zaten
-
Explosive bunu yazdı:
uzak biyere çagırın gitsin mal oraya sikişme sözü verin bide :D tamamdır koşa koşa gider
-----------------------------hacım onu yapıcazda daha gülünç bir şeyler bekliyoruz :)
@ultrasker
hocam sen herşeyi söle :D boşver iyi olucak lavuğa :D daha farklı bişileri olan varsa sölesin lütfen :D
-
çocuğu buluşmaya çağırın.kızla görüşürken kızın sözde abisini ayarlayın.( mümkünse piskopat tipli yada body buldingten bi arkadaşa rica edin) çocuğu beyaz marka doğan görünümlü şahine alın.arkaya oturtun.ses sistemi açın.baslar bagajda pırt!pırt! etkisi yapsın.dağa soteye çekin. arabadan indirin.bagajdan odunları çıkartırken çocuğa ' 10 saniyen var' diye haykırın. bunları yaparken videoya çekin bizde izleyek gülek !!!!!
-
Ransack bunu yazdı:
selam arkadaşlar. elimizde bir sazan 14 yaşında liseli ergen arkadamışımız var. buna gerçek olmayan hayali bir kız kurdurduk ve yedi :D şimdi faceden bir kız hesabından ekleyip konuşacağız ama amacımız daha çok p*çlik yapmak :D sizin ender fikirli görüşlerinizi bekliyorum
saygılar
-----------------------------hacı aslın ergenler sizlersiniz bence....
-
tahref156 bunu yazdı:
Ransack bunu yazdı:
saygılar
-----------------------------hacı aslın ergenler sizlersiniz bence....
-----------------------------o senin rgenliğin dostum sağol.
@kivanc
hacı o kadar imkanımız yok yaw (: ama buluşma işini mutlaka yapıcaz :D kameraya felan çekicez :D