Sazan Avı
-
14 yaşındaki çocukla uğraşanın da yaşı 15 den fazla değildir. ergen suratlılar sizi !
-
mehmetdiyebiri bunu yazdı:
-----------------------------
14 yaşındaki çocukla uğraşanın da yaşı 15 den fazla değildir. ergen suratlılar sizi !
-----------------------------sizin beyin yaşınız kaç acaba bilmiyorum ? Ergen ergen cevaplar yazıcağına konuya hiç yazma daha iyi ? Hayır eliniz Boşa çalışıyor. İnsan gibi konu açıp fikir almak istiyoruz verdikleri cevaplar sanki bir ergenin klavyesinden çıkan salakça sözler gibi ? Neyin peşindesiniz amk ?
-
ben kremalı bisküvinin içine diş macunu sıkıp verdim arkadaşa afiyetle yedi.
-nasıl, beğendin mi bisküviyi? , dedim.
-naneliymiş,güzeldi dedi anlamadı salak :)
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------ahaha :D çok iyimiş
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------bu orijinal olmuş..
Not : harbiden gidin inciye orda konuşun bunları..
-
Ransack bunu yazdı:
bokkafa bunu yazdı:
travesti ayarlayın bitane bunu onun evine gönderin tro bunu bi güzel siksin
-----------------------------yapmayın etmeyin hocam daha 14 yaşında internetin başında 31 çeken çocuk için bu çok ağır olur :|
-----------------------------sende çok büyük sayılmazmışsın dostum.daha 15 yaşındasın, Bence gereksiz bir olay, başka bir şaka düşünebilirsin ;)
-
beyler konunun içine sıçmaktan başka yaptığınız bişi yok. bu arada göt olucaksanız bütün bilgiler doğru olucak diye bişi yok yaşım 15 değil.
-
Kimi kandırıyon hoca sen ? kanıt istersen pm atarım burda rezil etmiyim ?
-
Ransack bunu yazdı:
mehmetdiyebiri bunu yazdı:
-----------------------------sizin beyin yaşınız kaç acaba bilmiyorum ? Ergen ergen cevaplar yazıcağına konuya hiç yazma daha iyi ? Hayır eliniz Boşa çalışıyor. İnsan gibi konu açıp fikir almak istiyoruz verdikleri cevaplar sanki bir ergenin klavyesinden çıkan salakça sözler gibi ? Neyin peşindesiniz amk ?
-----------------------------ya sus ! hala cızırdıyo ordan yaptığı çok matah bi şeymiş gibi.
-
camera açın y.aralk ları sallayın