Seagate Mi Yoksa Western Digital Mi?
-
Taşınabilir disklerde western digital
kasa içi disklerde seagate
ancak 500 gb alıcaksan yine western digital green power modelleri var onlardan alabilirsin
ve birde maxtor varki o kadar kötü yorumları olsada kullanıyorum ve taş gibi maşallahı var.. -
Barışçığım Ben Uzun Zamandır Kullanırım, Daha Önceki Bilgisayarımda 3 Adet Toplamda 500Gb Segate vardı, 2 Yıl Kullandım, Sorun yok. En son çalındı Bilgisayar.
Şimdiki Bilgisayarımda bir 500Gb Seagate var, Birde 120Gb Seagate var, 2 Yıl oldu Kullanıyorum. İşlemci AMD 3. Seagate Beni Seviyo bence. Ama Yinede hatırlatıyım, Benim Bilgisayar Gece Gündüz Açıktır Nadir Kapanır. Buna Rağmen Böyle Harddiskler Dayanıklıdır. Yinede Elektronik Malzeme Şans işidir. Piyasanın Kralı Sony Adam şansı Yok Sony Tv Alıyo İlk Günden Arıza Veriyo. Şansına Artık.
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Barışçığım Ben Uzun Zamandır Kullanırım, Daha Önceki Bilgisayarımda 3 Adet Toplamda 500Gb Segate vardı, 2 Yıl Kullandım, Sorun yok. En son çalındı Bilgisayar.
Şimdiki Bilgisayarımda bir 500Gb Seagate var, Birde 120Gb Seagate var, 2 Yıl oldu Kullanıyorum. İşlemci AMD 3. Seagate Beni Seviyo bence. Ama Yinede hatırlatıyım, Benim Bilgisayar Gece Gündüz Açıktır Nadir Kapanır. Buna Rağmen Böyle Harddiskler Dayanıklıdır. Yinede Elektronik Malzeme Şans işidir. Piyasanın Kralı Sony Adam şansı Yok Sony Tv Alıyo İlk Günden Arıza Veriyo. Şansına Artık.
-----------------------------o zaman arkadaşın dediği gibi wd alayım mybook serisi harici olanından
-
seagate iyidir hacım parada bok geçen maxtoru almıştı :) onu duyunca zaten gittim bir baracuda aldım
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Barışçığım Ben Uzun Zamandır Kullanırım, Daha Önceki Bilgisayarımda 3 Adet Toplamda 500Gb Segate vardı, 2 Yıl Kullandım, Sorun yok. En son çalındı Bilgisayar.
-----------------------------
katılıyorm. şans işi biraz da. samsung var bende alalı 1 ay olmadı sesi arttı ya da bana öle geliyo. -
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Tamam hocam şans farktörü tabiki vardır ama kaliteli markalarda bu çok düşüktür.
Parça/malzeme kalitesi işçilik mühendislik teknoloji fln var bu üretim işlerinde. Bunların hiç mi önemi yok.
-
Hmm sana şöyle söyliim.Ben mayıs gibi wd 640Gb mybook serisinden aldım ve bilgisayar aldığımdan beri haricinin içine torentten download yapıyor ve ben bu arada iinden film izliyorum yani veri trafiğini anlamışsınızdır ama hala tek yamuk yapmadı.Birgün arkadaşa vermiştim bisikletle getirmiş getirirken de kaza yapmış hdd gidona falan gömmüş hala taş gibi.Isınanlara da sözüm şu bilgisayar şuan 1 haftadır hiç kapanmadı ve hala dosya iniyor ve şuan hdd de ısınmadan eser yok!!
Ben kullanıyorum ve öneriyorum.He bu arada alıcaksan 1tb al derim çünkü yetmiyor :D
-
torpedo_XL bunu yazdı:
-----------------------------Hmm sana şöyle söyliim.Ben mayıs gibi wd 640Gb mybook serisinden aldım ve bilgisayar aldığımdan beri haricinin içine torentten download yapıyor ve ben bu arada iinden film izliyorum yani veri trafiğini anlamışsınızdır ama hala tek yamuk yapmadı.Birgün arkadaşa vermiştim bisikletle getirmiş getirirken de kaza yapmış hdd gidona falan gömmüş hala taş gibi.Isınanlara da sözüm şu bilgisayar şuan 1 haftadır hiç kapanmadı ve hala dosya iniyor ve şuan hdd de ısınmadan eser yok!!
Ben kullanıyorum ve öneriyorum.He bu arada alıcaksan 1tb al derim çünkü yetmiyor :D
-----------------------------1,5 luk alcam bulursam :D
-
baris_ekin bunu yazdı:
torpedo_XL bunu yazdı:
-----------------------------Aynen WD al ve boyutu ne kadar büyük olursa o kadar iyi. Dolmaz deme doluyor :D bi kere alıcan o yüzden şöle 2tb alabilirsen senin iyiliğine..
-
XCoder bunu yazdı:
baris_ekin bunu yazdı:
torpedo_XL bunu yazdı:
-----------------------------Aynen WD al ve boyutu ne kadar büyük olursa o kadar iyi. Dolmaz deme doluyor :D bi kere alıcan o yüzden şöle 2tb alabilirsen senin iyiliğine..
-----------------------------ya kafasallayıp uf olursa?
2 tb arşiv oluşturmak bir ömür. hepsinin soykırıma uğraması ölüm olur. Şöyle kafadan 2 hafta uyuyamam herhalde:s :) 2 tb 1+1 al en azından.