folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Seçim Bitti İran Karıştı.



Seçim Bitti İran Karıştı.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2008
    Erkek
    bölmeye çalışıyorlar tipik taktik ama nejat varken zor

    Konumu silenlere inat kürdüm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Şubat/2009
    Erkek
    hitlerin işine dönecek buda. Diktatörlükle hileyle aldı gibime geliyo benim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek
    bence bu olaylarda amerikanın parmağı var, iranı ancak birbirine düşürdükten sonra ırak gibi işgal edebilirler,..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2006
    Erkek
    amerikayla falan alakası yok bu olaylar zaten eninde sonunda çıkacaktı o da seçim sonrasına denk geldi.Şeriatla yönetilen iran bile eninde sonunda dogruyu bulacak.bizim fethullahçılar irandaki olayları iyi okusun

    ümidin kaybolması özgürlük demekti
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek
    güçlü olan kazansın:D

    ...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek
    walla dedim ben bilmiyorum herhalde girdim bi araştırdım ama ;http://tr.wikipedia.org/wiki/Yönetim_biçimi ortaya karısık bir rejim bulamadım birden fazla rejimi içinde barındıran başka bir rejimde mi var ki :)

    Neyse o bu değilde ben en çok bunların dini lideri olacak köt lalesine kıl kapıyorum bir an öncede geberik gitmesini istiyorum adi şerefsizin ! Şeriati kendine göre yorumlayıp budur diye uygulattı adam yıllardır insanlar şeriatten korkar oldu çünkü şeriat denince akla sadece arap ve iran şeriati geliyor ki zaten başkada var mı bilmiyorum ama sen bi kıza pantalon giymesini şeriat gereğidir diye yasaklayamazsın bu en basit örnek hele hele insanları zina işledi diye idam etmek !!! Ahirette ateistlerden çok bu yawşakalrın sorgusunu merak ediyorum aldıkları canlar için kendilerine hak verielcek mi acaba ??

    Kaldıki madem sen ruhani lidersin tarafsız olman gerekir bugn iranın dini lideriin tarafsız olduğunu kim söyleyebilir.. Bu bölmek istiyorlar laflarınıda anlayamıyorumd evrimcilerin lideri arkasındaki kitleye hır gür çıakrtın mı diyor aksine sağ duyuya çağırıyor baykal gibi bi adam değil yani.. şerri hükümler bir devletin sınırları içinde yaşayan herkese değil,hür iradesiyle kabul edenlere uygulanmalı,siz kimseyi dininizi kabul etmediği için yerinden,yurdundan kovamazsınız kovarsaız da adam değilsiniz,müslüman hiç değilsiniz ee kovmamanız gerektiğie göre zorla adamı müslümanda yapamazsınız hem islamın emirlerine karşı gelmeden hem de moderniteye ayak uydurabilmek için de tek çözüm gönüllü şeriat hükümleri uygulamasıdır ben müslümanım diyen adam kalkar gider tescil ettirir bir suç işlediğinde bakılır gönüllü şeriatçiyse hem anayasaya hemde şerri hükümlere göre 2 defa ceza yer olur biter mq !


    Troubles'll come & they'll pass
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2005
    Erkek
    ukraynada gürcüstanda daha önceden izletmişlerdi sanki bu sahneleri...

    l enfer c est les autres Sartre ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Mart/2004
    Erkek

    amerika ve israilin her zaman yaptığı şey bunlar türkiye ırak afganistan... sıra şimdi iranda ama iran bi şekilde uyanıp bu oyunlara gelmeyecektir çünkü israil ve amerikanın en büyük düşmanı en sonunda bence birlik sağlanacak ahmedinejat yine dünyaya kafa tutacak.

    sonumuz hayrola


    işte öyle
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ocak/2010
    Erkek

    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

    tek tip rejim her zaman bölünür...

    Genelde demokrasi iyidir.FAkat bazı geri kafalı adamlar kalkıp yok faşizm, yok komünizm, yok şeriat diye bıngıldıyor piyasada.Böylelerine ne kadarda demorkasi olsa keseceksin.Devlet biraz komünist birazda faşist olmalı.

    Eğer bir ülke komünizme geçse komünist olmayanlar azınlıkta kalır ve azınlık psikolojisi ile ayaklanır.FAşizme geçse yada şeriata geçse karşıt adamlar çıkacaktır.Böyle devletler her zaman yıkılır.Er yada geç fark etmez.Dünyadaki örneklerine bakabilirsiniz.

    En güçlü yönetim şekli cumhuriyettir.Hoş federasyon nasıl olurdu bilmiyorum ama hayalci kürdistanlılar var onlar sayesinde federasyonda olmaz burada.

    Bu tür rejimler hep proje aşamasında 4 4 lüktür.FAkat iş uygulamaya geldimi onu geliştiren adam güzel yapar fakat sonrakilere doğru gidildi mi boku çıkar.Türkiye ye bakın yada dünyaya.Devleti kuran adam süper işletir sonrası biter.


    -----------------------------

    sacmalıyosun bence

     

    tek tip yönetim le yönetilen diyorsun bence bu büyük bir saçmalık.faşizm olsa Türkiye de bak bakalım biri ayaklanmaya cesaret edecek mi önce baskı sonra huzur.Komünizmle yönetmek zaten kendini dünyaya kapatmak demektir.gelişemezsin.Alın SSCB deki komünist rejim.Amerikan Kapitalizmiyle başa cıkamadı.Abd Dünya atılımlı büyürken SSCB kendi içinde kaldı ve komünist rejim cöktü SSCB de.Gorbaçov sayesinde hala ayakta Rusya.

     

    düşünce özgürlüğünün çok olduğu yerde kaos ta olur . bkz. meclis içindeki teröristler.


    insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Temmuz/2005
    Erkek
    İran'da ki protestoların İran'da ki rejime karşı olduğunu söyleyenlerin ne kadar önyargılı oldukları çok açık ortada. Ülkenin hiç bir yerinde ki irili ufaklı hiç bir protesto da rejime karşı tek bir slogan, tek bir pankart, tek bir söz yok.

    kendinize ayığ olunuz
Toplam Hit: 3018 Toplam Mesaj: 29