folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Seçimde Yolsuzluk Meydana Çıktı.

Seçimde Yolsuzluk Meydana Çıktı.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

https://twitter.com/hashtag/secimhilesi

edit: heryerde plakasız arabalar var...akpnin oyu 47-45 arası çıkacak bu gidişle.sonra bi kısım insanlar çıkacak milli irade diyecek.ne iradesi arkadaş ? oyları bu kadar çalsam bende başbakan olurum

Ford Connect iki lastiğide Şiş kebap ;)

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    samato
    samato's avatar
    Erkek
    husnuweb bunu yazdı
    samato bunu yazdı

o fotoğrafı bilmiyorum ama plakasız araçlar seçim yasağından ötürü öyle yapılmış olabilir. Adamın plakada mhp chp akp bişey yazıyorsa bunu kapatmak zorunda.

Edit 2 : belki başka bir numaralarıda olabilir şimdi bilemiycim..

he canım onlarca aracın plakası akp mhp chp ve hepsi okullarda park halindeler.

beyin sağlığımı yitirecem yemin ediyorum.

Valla ben twitterdan baktımda bir kaç araç gördüm bu kadar çok olduğunu bilmiyordum.

Şimdi genişe araştırdım . Benim müşahid olmak istediğim okuldada aynı araçtan varmış .

Elbet belli oldu bir numara var bu işte ama cambaza bak oyunuda yapıyor olabilirler.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elcondor
    elcondor's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

resimdeki plakaları buradaki çoğu kişi gibi elbette bende montajlayarak silebilir ve değiştirebilirim.. Kanıt olarak çok ucuza kaçmışlar her zamanki gibi..

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

lastikçiler yaşadı :D 

polislerden biri araçlar bizim demiş.neden plakasız die sorulunca bişi diyememişler

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    husnuweb bunu yazdı

ak-itlerin oyunu.

https://pbs.twimg.com/media/CG5ZbuXUcAE8soc.jpg:large

hocam ldp acıklama yaptı urfa'da secime girmedigimiz icin pusulada yokuz, o yüzden oy pusulasında bir problem yok diye.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hile işi o kadar kolay değil. Adayların çok yakın oldukları, 100-200 kişinin farkı belirlediği yerlerde hile durumları söz konusu olabilir. Bu en çok belediye seçimlerinde işe yarar. Misal Ankara'da Mansur ile İ. Melih'in oyları birbirine çok yakındı ve büyük bir ihtimalle hile yapılarak öne geçildi. Ancak bu yine de hırsız uğursuz partisinin hala hatrı sayılı bir ampulsever kitle tarafından desteklendiği gerçeğini değiştirmez. Genel seçimlerde yapabilecekleri %0.1 hile bile devasa bir sayıda hile yapıldığı manasına gelir. Türkiye genelinde gerçekte %40 alıyorlar, %45 oluyor gibi iddialar komik. Milyonlarca oydan bahsediyoruz. Bu ampul kitle olmasa hile mile sökmez. Misal İzmir'e bakın. Hile söküyor mu? 3-5 itin köpeğin yapacağı hile ile ancak bir yere kadar. Ama halk hala ampulcülük oynuyor ve oynayacak. Asıl problem bu. "Gerçekte bu kadar olamazlar, acaba hile mi yapıyorlar" şeklinde kendimizi kandırmanın lüzumu yok. Ha yapılmasın diye fırsat vermeyeceksin ama gerçek ne yazık ki 3 aşağı 5 yukarı bu.

anonim6918524 tarafından 07/Haz/15 17:12 tarihinde düzenlenmiştir

λ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Doğuda normal bu işler, AKP de hdp de yapıyor. Normal olmayan ise bunun fotoğraflarını facebookta paylaşmak 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekkeli
    Tekkeli's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

Doğuda normal bu işler, AKP de hdp de yapıyor. Normal olmayan ise bunun fotoğraflarını facebookta paylaşmak 

Hırsızlık yapmak yasak deil yakalanmak yasak gibi bişey bu.

Köpeklerin kardeşliği aralarına kemik atılana kadardır. Mevlana Celaleddin-i Rumi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Plakasiz araçlar? ????????

Fuatavni söyle di oylar çalınacak

Seçim yalandan ibaret

Polis plakası neden yok

kaygusuz tarafından 07/Haz/15 17:51 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Bilgi kirliliği daha %1 sayılmadan başladı. Akılların selameti için yarına kadar sonuç takip etmemek lazım. Çok feci dezenformasyon dönüyor.

Toplam Hit: 3973 Toplam Mesaj: 31