Seçimde Yolsuzluk Meydana Çıktı.
-
Ekerci bunu yazdı
https://twitter.com/hashtag/secimhilesi
edit: heryerde plakasız arabalar var...akpnin oyu 47-45 arası çıkacak bu gidişle.sonra bi kısım insanlar çıkacak milli irade diyecek.ne iradesi arkadaş ? oyları bu kadar çalsam bende başbakan olurum
Ford Connect iki lastiğide Şiş kebap ;)
-
husnuweb bunu yazdısamato bunu yazdı
o fotoğrafı bilmiyorum ama plakasız araçlar seçim yasağından ötürü öyle yapılmış olabilir. Adamın plakada mhp chp akp bişey yazıyorsa bunu kapatmak zorunda.
Edit 2 : belki başka bir numaralarıda olabilir şimdi bilemiycim..
he canım onlarca aracın plakası akp mhp chp ve hepsi okullarda park halindeler.
beyin sağlığımı yitirecem yemin ediyorum.
Valla ben twitterdan baktımda bir kaç araç gördüm bu kadar çok olduğunu bilmiyordum.
Şimdi genişe araştırdım . Benim müşahid olmak istediğim okuldada aynı araçtan varmış .
Elbet belli oldu bir numara var bu işte ama cambaza bak oyunuda yapıyor olabilirler.
-
resimdeki plakaları buradaki çoğu kişi gibi elbette bende montajlayarak silebilir ve değiştirebilirim.. Kanıt olarak çok ucuza kaçmışlar her zamanki gibi..
-
lastikçiler yaşadı :D
polislerden biri araçlar bizim demiş.neden plakasız die sorulunca bişi diyememişler
-
husnuweb bunu yazdı
ak-itlerin oyunu.
https://pbs.twimg.com/media/CG5ZbuXUcAE8soc.jpg:large
hocam ldp acıklama yaptı urfa'da secime girmedigimiz icin pusulada yokuz, o yüzden oy pusulasında bir problem yok diye.
-
Hile işi o kadar kolay değil. Adayların çok yakın oldukları, 100-200 kişinin farkı belirlediği yerlerde hile durumları söz konusu olabilir. Bu en çok belediye seçimlerinde işe yarar. Misal Ankara'da Mansur ile İ. Melih'in oyları birbirine çok yakındı ve büyük bir ihtimalle hile yapılarak öne geçildi. Ancak bu yine de hırsız uğursuz partisinin hala hatrı sayılı bir ampulsever kitle tarafından desteklendiği gerçeğini değiştirmez. Genel seçimlerde yapabilecekleri %0.1 hile bile devasa bir sayıda hile yapıldığı manasına gelir. Türkiye genelinde gerçekte %40 alıyorlar, %45 oluyor gibi iddialar komik. Milyonlarca oydan bahsediyoruz. Bu ampul kitle olmasa hile mile sökmez. Misal İzmir'e bakın. Hile söküyor mu? 3-5 itin köpeğin yapacağı hile ile ancak bir yere kadar. Ama halk hala ampulcülük oynuyor ve oynayacak. Asıl problem bu. "Gerçekte bu kadar olamazlar, acaba hile mi yapıyorlar" şeklinde kendimizi kandırmanın lüzumu yok. Ha yapılmasın diye fırsat vermeyeceksin ama gerçek ne yazık ki 3 aşağı 5 yukarı bu.
anonim6918524 tarafından 07/Haz/15 17:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Doğuda normal bu işler, AKP de hdp de yapıyor. Normal olmayan ise bunun fotoğraflarını facebookta paylaşmak
-
mataramasuko bunu yazdı
Doğuda normal bu işler, AKP de hdp de yapıyor. Normal olmayan ise bunun fotoğraflarını facebookta paylaşmak
Hırsızlık yapmak yasak deil yakalanmak yasak gibi bişey bu.
-
Plakasiz araçlar? ????????
Fuatavni söyle di oylar çalınacak
Seçim yalandan ibaret
Polis plakası neden yok
kaygusuz tarafından 07/Haz/15 17:51 tarihinde düzenlenmiştir -
Bilgi kirliliği daha %1 sayılmadan başladı. Akılların selameti için yarına kadar sonuç takip etmemek lazım. Çok feci dezenformasyon dönüyor.