folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Seçimde Yolsuzluk Meydana Çıktı.

Seçimde Yolsuzluk Meydana Çıktı.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    Austen bunu yazdı

Bilgi kirliliği daha %1 sayılmadan başladı. Akılların selameti için yarına kadar sonuç takip etmemek lazım. Çok feci dezenformasyon dönüyor.

6.6 oldu

edit: çok hızlı sayılıyor 8.8 oldu

Ekerci tarafından 07/Haz/15 18:07 tarihinde düzenlenmiştir

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

bu belediye seçimi değil

güya il ilçe seçim kurullarında akp ye gireceklermiş oyları

ıslak imzalar var nasıl olacak o iş?

bu seçimde hile olursa herkes kaos olacağını biliyor(ki inşAllah kaos çıkar temennim bu yönde)

bu gidişle akşama millet beştepede kaçaksarayın kapısına dayanacak

güzelde olur oracıkta linç ederler uzunu kaddafiye yapıldığı gibi belkide asarlar

adamın anasını *ikerler valla...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

"Saat 19'a kadar sosyal medyada oy oranı açıklanırsa sayılan tüm oylar iptal edilecekmiş" şeklinde bir saçmalık yoğun bir şekilde Twitter, Facebook'ta dolaşıyor. Sandıktan kim çıkarsa çıksın böyle bir iradenin çıkardığı illetvekilinin ben 

anonim6918524 tarafından 07/Haz/15 18:14 tarihinde düzenlenmiştir

λ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Büyük bir sitede oturuyorum, seçime 1 hafta kala malum partinin milletvekili adayı yönetimden izin alarak plastik sandalyeleri kurdurmuş mini bir miting yaptı, seçimden 2 hafta önce yine aynı şekilde ilçe teşkilatından gelip mini bir miting yaptılar, şimdi gelelim bugüne gittim, okula girdim sandığı buldum bir baktım sandığın başındakiler o malum partinin malum adaylarını siteye getiren düzeneği kurduran adamlar biri değil ikisi değil üçü birden. Şimdi şu saatten sonra kimin başa geleceğini tartışmaya gerek yok. Bunları destekleyenlerle tartışmaya girmeye de gerek yok, çevremizi dostlarımızı yakınlarımızı yeniden inşa edeceğiz, alışverişimizi dahi dikkatli yapacağız ne bir damla su ne bir yudum ekmek...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

Büyük bir sitede oturuyorum, seçime 1 hafta kala malum partinin milletvekili adayı yönetimden izin alarak plastik sandalyeleri kurdurmuş mini bir miting yaptı, seçimden 2 hafta önce yine aynı şekilde ilçe teşkilatından gelip mini bir miting yaptılar, şimdi gelelim bugüne gittim, okula girdim sandığı buldum bir baktım sandığın başındakiler o malum partinin malum adaylarını siteye getiren düzeneği kurduran adamlar biri değil ikisi değil üçü birden. Şimdi şu saatten sonra kimin başa geleceğini tartışmaya gerek yok. Bunları destekleyenlerle tartışmaya girmeye de gerek yok, çevremizi dostlarımızı yakınlarımızı yeniden inşa edeceğiz, alışverişimizi dahi dikkatli yapacağız ne bir damla su ne bir yudum ekmek...

vericeksin 15-20 yıl hapis cezası oy çalana milli iradeye darbe teşebbüsünden görecekler anyayı konyayı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekkeli
    Tekkeli's avatar
    Erkek
    AllahinOglu bunu yazdı

bu belediye seçimi değil

güya il ilçe seçim kurullarında akp ye gireceklermiş oyları

ıslak imzalar var nasıl olacak o iş?

bu seçimde hile olursa herkes kaos olacağını biliyor(ki inşAllah kaos çıkar temennim bu yönde)

bu gidişle akşama millet beştepede kaçaksarayın kapısına dayanacak

güzelde olur oracıkta linç ederler uzunu kaddafiye yapıldığı gibi belkide asarlar

adamın anasını *ikerler valla...

Yurt dışından getirilen bir oy çuvalının içinden 200 oy çıkması lazımken 250 tane oy çıktı.50 tane oy nerden çıktı.

Kimse seçimlerde hile olmadığını savunmasın.

Kaynak fox haber.

Tekkeli tarafından 07/Haz/15 18:57 tarihinde düzenlenmiştir

Köpeklerin kardeşliği aralarına kemik atılana kadardır. Mevlana Celaleddin-i Rumi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekkeli
    Tekkeli's avatar
    Erkek

http://www.haberalp.com/guncel/o-sehirde-trafo-yaniyor-elektrikler-kesildi-kriz-cikti-h59750.html

Trafo yanmış burdada.

Tekkeli tarafından 07/Haz/15 19:07 tarihinde düzenlenmiştir

Köpeklerin kardeşliği aralarına kemik atılana kadardır. Mevlana Celaleddin-i Rumi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frq23
    frq23's avatar
    Erkek

plakasız araçlar neyi simgeliyor/ispatlıyorki? varsa bir ibnelik plakasız araçların olduğu okullarda duran şahit arkadaşlardan açıklama/kanıt/vs. bekliyoruz 

YalnızAdam
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Partilerin net oy değişimi haritası

(Resmi sonuçların parti adına fazla girildiği değerler pozitif, resmi girişlerin parti adına eksik girildiği değerler negatif olarak gösterilmiştir.) Oy ve Ötesi'ini 7 Haziran seçimlerinde görev aldığı iller yeşil ile renklendirilmiştir. Hesaplama yöntemi: net oy değişimi 5 parti için T3'den okutulan tutanaktaki sonuçlar ile resmi sonuçlar arasındaki farkların kümüle olarak toplanması ile hesaplanır. (pozitif rakamlar resmi sonuçların tutanaktan çıkan rakamlara göre daha yüksek çıktığını belirtir.

http://oyveotesi.org/wp-content/uploads/2015/06/il-bazinda-T3-resmi-sonuc-fark-analizi.pdf

Ankara ve İstanbul'da çok fazla olmasa da AKP oylarında ufak yükseltmeler yapılmış.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

O değil de koyduğum ufacık icon temadaki değişikliklerden dolayı devasa hale gelmiş. Burda belirteyim de manyak gibi koca resim koymuşum gibi olmasın. Düzenleme butonu da aktif değil.

λ
Toplam Hit: 3977 Toplam Mesaj: 31