Seçimde Yolsuzluk Meydana Çıktı.
-
Austen bunu yazdı
Bilgi kirliliği daha %1 sayılmadan başladı. Akılların selameti için yarına kadar sonuç takip etmemek lazım. Çok feci dezenformasyon dönüyor.
6.6 oldu
edit: çok hızlı sayılıyor 8.8 oldu
Ekerci tarafından 07/Haz/15 18:07 tarihinde düzenlenmiştir -
bu belediye seçimi değil
güya il ilçe seçim kurullarında akp ye gireceklermiş oyları
ıslak imzalar var nasıl olacak o iş?
bu seçimde hile olursa herkes kaos olacağını biliyor(ki inşAllah kaos çıkar temennim bu yönde)
bu gidişle akşama millet beştepede kaçaksarayın kapısına dayanacak
güzelde olur oracıkta linç ederler uzunu kaddafiye yapıldığı gibi belkide asarlar
adamın anasını *ikerler valla... -
"Saat 19'a kadar sosyal medyada oy oranı açıklanırsa sayılan tüm oylar iptal edilecekmiş" şeklinde bir saçmalık yoğun bir şekilde Twitter, Facebook'ta dolaşıyor. Sandıktan kim çıkarsa çıksın böyle bir iradenin çıkardığı illetvekilinin ben
anonim6918524 tarafından 07/Haz/15 18:14 tarihinde düzenlenmiştir
-
Büyük bir sitede oturuyorum, seçime 1 hafta kala malum partinin milletvekili adayı yönetimden izin alarak plastik sandalyeleri kurdurmuş mini bir miting yaptı, seçimden 2 hafta önce yine aynı şekilde ilçe teşkilatından gelip mini bir miting yaptılar, şimdi gelelim bugüne gittim, okula girdim sandığı buldum bir baktım sandığın başındakiler o malum partinin malum adaylarını siteye getiren düzeneği kurduran adamlar biri değil ikisi değil üçü birden. Şimdi şu saatten sonra kimin başa geleceğini tartışmaya gerek yok. Bunları destekleyenlerle tartışmaya girmeye de gerek yok, çevremizi dostlarımızı yakınlarımızı yeniden inşa edeceğiz, alışverişimizi dahi dikkatli yapacağız ne bir damla su ne bir yudum ekmek...
-
RETRET bunu yazdı
Büyük bir sitede oturuyorum, seçime 1 hafta kala malum partinin milletvekili adayı yönetimden izin alarak plastik sandalyeleri kurdurmuş mini bir miting yaptı, seçimden 2 hafta önce yine aynı şekilde ilçe teşkilatından gelip mini bir miting yaptılar, şimdi gelelim bugüne gittim, okula girdim sandığı buldum bir baktım sandığın başındakiler o malum partinin malum adaylarını siteye getiren düzeneği kurduran adamlar biri değil ikisi değil üçü birden. Şimdi şu saatten sonra kimin başa geleceğini tartışmaya gerek yok. Bunları destekleyenlerle tartışmaya girmeye de gerek yok, çevremizi dostlarımızı yakınlarımızı yeniden inşa edeceğiz, alışverişimizi dahi dikkatli yapacağız ne bir damla su ne bir yudum ekmek...
vericeksin 15-20 yıl hapis cezası oy çalana milli iradeye darbe teşebbüsünden görecekler anyayı konyayı
-
AllahinOglu bunu yazdı
bu belediye seçimi değil
güya il ilçe seçim kurullarında akp ye gireceklermiş oyları
ıslak imzalar var nasıl olacak o iş?
bu seçimde hile olursa herkes kaos olacağını biliyor(ki inşAllah kaos çıkar temennim bu yönde)
bu gidişle akşama millet beştepede kaçaksarayın kapısına dayanacak
güzelde olur oracıkta linç ederler uzunu kaddafiye yapıldığı gibi belkide asarlar
adamın anasını *ikerler valla...Yurt dışından getirilen bir oy çuvalının içinden 200 oy çıkması lazımken 250 tane oy çıktı.50 tane oy nerden çıktı.
Kimse seçimlerde hile olmadığını savunmasın.
Kaynak fox haber.
Tekkeli tarafından 07/Haz/15 18:57 tarihinde düzenlenmiştir -
http://www.haberalp.com/guncel/o-sehirde-trafo-yaniyor-elektrikler-kesildi-kriz-cikti-h59750.html
Trafo yanmış burdada.
Tekkeli tarafından 07/Haz/15 19:07 tarihinde düzenlenmiştir -
plakasız araçlar neyi simgeliyor/ispatlıyorki? varsa bir ibnelik plakasız araçların olduğu okullarda duran şahit arkadaşlardan açıklama/kanıt/vs. bekliyoruz
-
Partilerin net oy değişimi haritası
(Resmi sonuçların parti adına fazla girildiği değerler pozitif, resmi girişlerin parti adına eksik girildiği değerler negatif olarak gösterilmiştir.) Oy ve Ötesi'ini 7 Haziran seçimlerinde görev aldığı iller yeşil ile renklendirilmiştir. Hesaplama yöntemi: net oy değişimi 5 parti için T3'den okutulan tutanaktaki sonuçlar ile resmi sonuçlar arasındaki farkların kümüle olarak toplanması ile hesaplanır. (pozitif rakamlar resmi sonuçların tutanaktan çıkan rakamlara göre daha yüksek çıktığını belirtir.
http://oyveotesi.org/wp-content/uploads/2015/06/il-bazinda-T3-resmi-sonuc-fark-analizi.pdf
Ankara ve İstanbul'da çok fazla olmasa da AKP oylarında ufak yükseltmeler yapılmış.
-
O değil de koyduğum ufacık icon temadaki değişikliklerden dolayı devasa hale gelmiş. Burda belirteyim de manyak gibi koca resim koymuşum gibi olmasın. Düzenleme butonu da aktif değil.