folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Şehir Dışına En Uygun Şekilde Eşya Götürme ??

Şehir Dışına En Uygun Şekilde Eşya Götürme ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi

Öncelikle merhaba hekese :)

Mevzu şu; şimdi ben bi kızla Adana dan ev tutmaya karar verdim. Evi bulduk sayılır ama tabi bulmayla olmuyo:) Eşyası fln her şeyi ayarlamak lazım..Kızla İzmir deyiz.. Evi düzecek paramız yok anca kira, elektrik, su, yeme içme o kadara yeter.. o yüzden çatıkatlarında duran kullanmadığımız eşyaları götürelim dedik..

Elimizde burdan götürebileceğimiz çamaşır makinesi (ufak bişi, eski model), iki halı, ufak tv, laptop, masa üstü pc (bunu götürmeyebilriz), davul fırın, tabak çanak, parçalanabilen kitaplık, elektrik süpürgesi var..Daha da ne olur bilmiyorum :) 

Haftaya yola çıkmayı düşünüyoz ama bunca eşyayı nasıl götürecez tıkandık kaldık.. Kargo ücretleri malum pahalı gelir bize. Şimdi parlak fikirli, taşıma ücreti hakkında bilgisi olan ya da ne bilim başka bi fikri gelen arkadaşlardan fikilerini esirgememelerini bekliyorum :)

Bu eşyaları en uygun ücrete nasıl götürebiliriz??

Ya da 2. el eşya alsak taşımadan daha mı ucuza gelir ?

Adana da bulunan arkadaşlar da 2. el eşya fiyatları hakkında bilgi verebilerler mi ?  

Çok mu şey istedim :p 

Artık yeter sanırım :).. 

allcolorsarebeautiful.net
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

adanaya sefer yapan otobus firmalarindan bir tanidik bulabilirsen en ucuz o sekilde goturebilirsin. 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

üzüldüm..

nak kargo ile bi görüş 444 44 35 sanırım

ışıkkent te yerleri ambar bildiğin

oraya kadar ben atıveririm eşyalarını kamyonetimle bide ona masraf etme

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    Keşke geçen sene olaydı bu olay. Evimizdeki eşyaları verirdik. Aklıma başka bir fikir geldi. Adana'da tanıdığın varsa ona de ki "İkinci el eşya satanlar var mı?", eşyalarını Adana'dan almanı tavsiye ederim. Ama önceden ayarla.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hocam fırın ve kütüphane dışındakileri çok rahatlıkla otobüsle götürebilirsin.
    tv laptop falan sorun değil aslında fırın falanda gider sadece gara kadar taşıması biraz sorun olur;sizi adanaya götürecek olan turun yazanedeki elemanıyla pazarlığınıza bakar.fazladan 1 bilet parasına hepsini alırlar.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Gelin bende kalın herşey var bi bulaşık makinem yok oda ossun öğrenci evi :d for more information please leave message ender@molotof.org

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

decameron bunu yazdı:
    -----------------------------
    Gelin bende kalın herşey var bi bulaşık makinem yok oda ossun öğrenci evi :d for more information please leave message ender@molotof.org
    -----------------------------

Adres ver hemen adanaya geliyorum, bulaşık çamaşır makinalarınız benden :D

Birde hatırlatmakta yarar var, deca ve nuri alço, hemen hemen aynı kişilerdir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    atat
    atat's avatar
    Erkek

Muhtemelen 3 hafta gibi bir süre içerisinde İzmir - Adana yolculuğu yapıcam. Araba müsait. Bildiğiniz Cady. Tabi sizin eşyalarınız ne kadar bilmem ama beklerseniz bi çaresi bulunur. Çünkü bi ben değil. Şirket olarak 6 araba çıkılcak. Bayan arkadaşlar felanda olucak. Sanırım bayansın seni onların arabanın birisine veririm. Haa bir de şu durum var. Direk gitmiyoruz :) Antalyada 2-3 saat bölge müdürlüğüne uğrayı ondan sonra adanaya. Şayet zaman felan uyarsa. Sıkılmam felan filan dersen bi çaresi bulunur. Kargoya felan versen eşyaların değerinin iki katı para isterler, hiç gereği yok.

Edit: Yazıyı okuyunca farkettim biraz saçma olmuş ama idare edin. Sen anlarsın onu zaten :)

eski bir dost mu aradınız?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

bildigim kadarıyla adanada kocavezir de satılıyor 2.el

fiyatları hakkında hiçbi bilgim yok , ama izmirde neyse burdada odur heralde  ,deişeceğini sanmıyorum

kargoyyla gondermeye kalkarsan zaten eşyaların fiyatının 2 katı para verirsin

çok fazla bi eşyanız yok galiba, bence satın gitsin 

çocuktum,büyüdüm
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek
    Burdan bit pazarından alırsanız çok çok daha ucuza gelir.Gereği yok o kadar uğraşa da paraya da.Bide neden Adana merak ettim ? Burası özellikle yazın cehennemin yer yüzündeki provası gibi...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek

ben zamanında taşımıştım. astarı yüzünden pahalıya gelmişti.

kargoyu aklından bile geçirme. çok pahalı.

otobüslerde çok para alıyor.fakat kargodan hesaplı.

sana önerim, evden eve nakliye yapan küçük şirketler var.

adamlar bu işi ekmek kapısı etmişler. senin gibi 8-10 kişi buluyor.bir kamyon yükü tamamlayınca yola çıkıyor.

eşyalarını tartıyor.kilo hesabı gideceğin yere götürüyor. sana gün verirler şu gün eşyaları alacaz hazır ol diye.

ben otobüsle taşıttıydım.geldiğim yerde böyle bir şirket yoktu.

açıkcası değmedi. çok masraf ettim.

veya babana söyle. kamyoncuların eğleştiği bir yere gitsin. mutlaka adanadan yük getirmiş olan bir kamyoncu bulur.

rica etsinj, kardeş 3-5 parça eşyamız var,adanaya dönerken bunlarıda atabilirmisin desin.

sana bu ikisini tavsiye ederim. ya kamyoncu yada evden eve nakliyeci ile anlaşın.

250 ytlden fazla para verme:) sonradan çok dokunur..

çok para isterlerse tv pc gibi eşyalarını otobüse at.nasılsa bu ikisine para vermezsin.

diğerlerini adanadan alırsın. 200-250den fazla para isterlerse böyle yap derim.

Toplam Hit: 4702 Toplam Mesaj: 26