Şehir Dışına En Uygun Şekilde Eşya Götürme ??
-
En mantıklısı firmayla anlaş yazhanedekılere fazladan bi bilet parasi verirsen işini hal ederler idaasina bile girerim cunku hepsini tanıyorum hemen hemen :=))
-
trenle yarı yarıya gönderebilirsin.
-
tren, yuk trenleri hem ucuz hemde kolayca halledersiniz. ayrica yol parasida vermenize gerek yok, atlayin siz de:)
-
geçen sene trene 25 milyona motorumu artı bavulumu verdim ankaradan malatyaya düşün artık bencede tren en mantıklısı
ama ordaki porter lara nerdeyse bi o kadar daha para veriosunuz eğer taşıtmak isterseniz ona göre arkadaş alın yanınıza şöle güçlü kuvvetli ;)
-
İlgilenen tüm arkadaşlara tek tek teşekkürlerimi iletiyorum :)
Bi otobüs firmasında tanıdığımız var. Antikky ve Underzero hocanın söledikleri tanıdıktan ötürü bize uyar sanırım. Otobüs tıka basa dolu olmaz hem herhalde :)) Bagaj fiyatı verip hallederiz inşaallah. Yarın amelenin dediği kargoya da sorarım :)
Hiç biri olmassa diğer arkadaşların önerilerini düşünürüz.. deca başta olmak üzere :p
Tekrar saolun ..
:)
-
İzmirde ambar nerede var ve adanaya hangı amabrlar gıdıyor bılmıyorum ama ambar sıstemıyle evı bıle tasırı hemde cok ucuza. bız fırmanın urunlerını musterılere o sekılde ulastırıyoruz.mısal bız konyadan 24 saatlık yol gıdecek koca kolılere (ıcıne 3 adam rahat sıgar) 10 bılemedın 15 ytl verıyoruz (istersenız ızmırdekı ambar fırmalarını ogrenmeye calısayım) . Ayrıca "kargokar" dıye bır kargo sırketı var bırde bence onlarla konusun verdıklerı fıyatı dırek kabul etmeyın pazarlık yapın normal kargoların 1/3 hatta 1/4 une tasıyabılıyorlar. alacagınız 2. el esya ısı alınacak esyalara gore gore degısır ama bence en uygunu ambarla yollamak.
-
Hmm.. bu ambar olayı da aklımın bi köşesinde kalsın.. ve hatta firmaları öğrenmen mümkünse, iyi olur..
-
Tamam fırmya gidınce calıstıgımız ambarı arar sorarım ızmırden adanaya varmı yada baska bır numara verebılırmı dıye.
-
has turizim yolcu bagajına koyabilirsiniz neden has dediyseniz genelde izin veriyorlar adanaya ögrenci oldugunuzu sölerseniz yardımcı olurlar
-
sen en iyisi otobüs firmasına ver en fazla 10 ytl verrirsin halledersin:))
Toplam Hit: 4707 Toplam Mesaj: 26