Şehir Projesi - Web Site Fikir Öneri
-
http://www.eskisehir.net/seri
Bu siteyi gösterdi bir arkadaş.
baktım bulunduğum yerde böyle birşey yok .
böyle birşey yapsammı acaba diye düşündüm. fikirleriniz nedir hocalar ? yapılabilir mi ?
yap derseniz nasıl birşey kullanayım. varmı önerebileceğiniz basit sade scriptler vs. vs .. -
herkes maç mı izliyo :D
-
Yap valla hocam ben bulundugum/bildigim yerler iin dusunmustum hep yapilmisti vazgectim. Senin orda yoksa yap gitsin guzel icerik yaparsanda reklam alrsin iste :)
-
Dizin scriptinin duzenlenmis haline benziyor.
İsmi duyurmak icin once bulundugun yerdeki dukkanlarin camlarina sticker yapistir, bunun karsiliginda dukkanin ismi ust siralarda ciksin. İlk baslarda ucret vermek istemezler, ama kazan kazana da kimse hayir demez. -
telekom bunu yazdıDizin scriptinin duzenlenmis haline benziyor.
İsmi duyurmak icin once bulundugun yerdeki dukkanlarin camlarina sticker yapistir, bunun karsiliginda dukkanin ismi ust siralarda ciksin. İlk baslarda ucret vermek istemezler, ama kazan kazana da kimse hayir demez.kazan kazana da kimse hayır demez derken ne demek istedin hocam
-
bundan 3-5 sene once aynı seyı yapmayı dusunuyordum cunku eskısehırde ogrencıydım ve bu sıte mukemmel ıslıyordu.ıkıncı el esyadan part tıme ıse kadar ne ararsan buluyordun.ama yasadıgın sehırle sıtenın tutma olasılıgı arasında yuzde yuz baglantı var.ınternet kullanıcısı az olan,ogrencısı az olan veya olmayan bı yerde yasıyorsan hayalkırıklıgına ugrayabılırsın.potansıyel cok onemlı.
-
yaşadığım yer 2.eskişehir :D
-
nasıl bir sistem yapmalıyım ?
sade birşey istiyorum wp ile yapabilirmiyim ? joomla ?hazır php sistemler ?
asp de olur. ne önerirsiniz ?
-
MustyKTE bunu yazdı
yaşadığım yer 2.eskişehir :D
nerde yaşıyorsun hacı ?
-
zamanında deli gibi uğraştım memleketimde fakat ne yaptıysam tutmadı.
site şöyle bişeydi;

-
WALLACEs bunu yazdı
zamanında deli gibi uğraştım memleketimde fakat ne yaptıysam tutmadı.
site şöyle bişeydi;

varmı hacı yasin abü bu elinde :)