folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Şehit Sayısı 87 Mi ? Son Haberrde

Şehit Sayısı 87 Mi ? Son Haberrde

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    redLine
    redLine's avatar
    Erkek

Muhtemelen anlamıyacaksınız ama böyle bir şey söz konusu değil.

Burada bahsedilen çapulcu değil, şehit! Yani Tsk'nın canı ve bu can hakkında kimse kafasına göre rakam veremez. TSK şehit sayısını gizlemez, gizleyemez! Gizleyememesindeki teknik sebepleri geçtim, gizlememesinin nedeni şehit olan insana duyulan saygıdır. Devlet/hükümet vs.. şehitlere saygı duymuyor olabilir o konuyu bilmem fakat TSK'da yitirilen her bir fidan'ın acısı kemiklere kadar işler.

Bunun aksine leş sayısı söylenmez, daha az söylenir örneğin haberlerde her gün 3 - 5 pkk'lının ya da operasyonlarda 100 pkk'lının öldüğü söylense ne olur ? Bizim yüreğimize su serpilir ama diğer yandan hem pkk'nın bürokratik kesimi hem de Dünya ayağa kalkar. Üstelik askerimiz leş toplamak ile görevlendirilmiş değildir çatışma sonrasında öyle leşler ortaya çıkıyor ki kolu neresi, bacağı neresi bulman imkansız veya sarp kayaların arasında üstelik üzerinde tuzak bile yerleştirilmiş olma ihtimali olan bir yerde. Gidip o leşleri askerlerin toplayacağını mı sanıyorsunuz ? Bu durumdaki bi leş ile uğraşmak kolay değildir. Toplayacaksın, getireceksin adli tıpıydı, savcısıydı, şu suydu bu suydu uğraşılmaz. Bunun yerine öldüğü yerde bırakılır. İt köpek akbabalar tarafından da leşi yenir.

Zaten Türkiyenin önündeki en büyük problemlerden biri de bu. Geçtiğimiz senelerde çokca dile getiriliyordu. Bugün dağlarda terk edilen, alınmayan leşler yüzünden ileride Türkiye burada kürtlere karşı katliam yaptı, soy kırım yaptı şeklinde suçlamalarla karşımıza çıkılabilir onlar terörist değildi, işte kemikleri alın bakın bunlar burada yaşayan Kürt çoban, köylü vs.. şeklinde önümüze sunulabilir.

Böyle 3 - 5 çapulcu pkk militanının söylemlerine inanıp onlara prim yaptırmayın. Üstelik onların haber sitelerinde, medya organlarında her gün 10larca şeht haberi, 1 - 2 helikopterin düşürüldüğü, 3 -5 tankın imha edildiği yazıyor. Bunlara inanmayıp şehit sayısında mı doğruyu söylediğine inanıyorsunuz ?

fak yu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

Redline, hacı ben kendi gözlerimle gördüm birileri uydurmuyor. amcaoğlunun kızarkadaşı anlattı bu birsürü şehit verildiği zaman  bunların uzaktan akrabası da onlardan birisiymiş, hiç bir haberde çıkmamış ismi filan, biz de gittik dolayısyla  amcaoğlu ben kızarkadaşı cenazeye, ve o zaman. yaklaşık 3 yıl oluyor bu olay olalı, belki daha fazla,  hatırlarsanız heryerde balkonlar vs Türk bayrağı olmuştu tüm illerde yürüyüşler filan düzenleniyordu. yürüyüşlere de katıldım o cenazeye de ama o zaman anladım bu heriflerin üçkağıt yaptığını. çünkü o şehitin ismi hiçbir yayın kuruluşunda geçmedi.

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

her ülke böyle yapıyo ,
    kimse tam sayıyı vermiyo örneğin A.B.D ırakta saldırı oldumu ırakta ölenlerin sayısını veriyo onun dışında orda yaralanıp başka yere götürülüp ölenlerin sayısını vermiyo ırakta x kişi öldü diye bilgilendirme yapıyo böylece yalanda söylememiş oluyo :W

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

bende saklayacaklarını sanmıyorum.ama halkın aşırı tepki göstermesinden dolayı saklanmış olabilrimi bellli olmaz.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek

Gercek sayiyi söylerse ülke karisir.

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    redLine
    redLine's avatar
    Erkek

Ampul özel mesaj at o kişinin adını soyadını bakalım. kontrol edelim.

fak yu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

redLine bunu yazdı:
    -----------------------------

Ampul özel mesaj at o kişinin adını soyadını bakalım. kontrol edelim.

hacı özel mesaja gerek yok. amcaoğlunun kızarkadaşının akrabası diyorum, 3 yıl önce diyorum, nerden hatırlayacağım adamın ismini, böyle bir konuda yalan mı söyleyeceğim, inanıp inanmamak senin elinde çok da şeyimde değil açıkçası.

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

Diğer başlıkta da yazmıştım, hpg 100 kişi olduğunu açıklamıştı.

enjoy i'm vaccinated
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

redLine bunu yazdı:

gizlendiğine emin olabilirsin hocam ,
    bu olay için bişey diyemem ama daha önceki olaylar için emin ol,
    aile dostu bi albayla konuşmuştum pkk hakkında ,
    yazıcak daha çok şey var ama neyse tartışma çıkmasın . 

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

Dağlıcadada, böyle oldu kardeş askerdi, hakkari yüksek ovada, bizzat 40 60 arası iken, 17 mi ne gösterdiler.

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
Toplam Hit: 14869 Toplam Mesaj: 76