folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Şehit Sayısı 87 Mi ? Son Haberrde

Şehit Sayısı 87 Mi ? Son Haberrde

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mungabunga
    mungabunga's avatar
    Erkek

askerlere  tören yapılmadan ailelerine gönderilmesi de düşündürücüdür...

çatışmada hayatını kaybeden 44  askerin gizlendiği  ve önümüzdeki günlerde göstermelik saldırılarda şehit olarak gösterileceği konusu bana pek mantıklı gelmedi

eğer hükümet veya tsk böyle bir politika izliyorlarsa saçmalıktır bence..

böyle yapmak daha da milletin öfkesini çıkartır...

hergün şehit haberlerini gelmesi mi kötü yoksa sayı olarak fazla şehit  olması mı ?

ve bu konuda başka bir şey söylemeyeceğim...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

son operasyonlardan sonra skoru lehimize değiştirebileceğimizi umuyorum ama dünya savaşı elemelerine katılabilmek için daha fazla çalışmalıyız. alman teknik adam falan lazım , mesela rudolf hesse ...

herşeyin bir şeyi vardır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

HoRbY bunu yazdı:
    -----------------------------

TV8'de yayına bağlanan bir kadın oğlunun çukurcada asker olduğunu ve onunla birlikte şehit olanların 86 kişi olduğunu söyledi ve hattan alındı.
    neden?
    çünkü; anayasada bir madde'de şehitlerin sayısı 50'yi geçerse ülkeyi yöneten hükümetin düşürülüceği ve istifa ettirileceği yazıyordu. ve AKP tarafından 86 şehidimizin olduğu ŞEREFSİZCE gizlendi.

N kadar dogrudur bu yasa ?

Öyle yasa mı olur hocam mahalle maçı kuralı mı bu 50'yi geçerse hükümet düşer diye.Ha keşke öyle bi yasa olsa ama malesef yok.

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emuman
    Emuman's avatar
    Erkek

Bu gün Elazığ yıkılıyor arkadaşlar. 3 gündür polisler her tarafta olay çıkmasın diye. Ben ömrü hayatımda hiç bu kadar kalabalık görmemiştim. Panzerler,çevik kuvvet,siviller her yerde. Biz bu adileri protesto ederek aslında ekmeklerine yağ sürüyoruz.Onların istediği de bu iç karışıklık çıkarmak.Protestocuları galeyana getiren provakatörler var.Aklımızı başımıza almalıyız.Kimsenin sırtımızdan pirim yapmasına fırsat vermemeliyiz diye düşünüyorum. Bi eylem yapılacaksada organizeli yapılmalı nerede çokluk orada bokluk.

ŞEHİTLERİMİZİN MEKANI CENNET; TÜM TÜRKİYE'NİN, HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN.ALLAH YAKINLARINA SABIR VERSİN...

Aşk-ı şeyda uğruna yanmayı da biliriz, Alem-i Ekber de taş olup susmayı da...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

Gönül İsterki  ne 87 ne  24 hiç olasın  ama  87 isede  şaşırmam allahdan  rahmet  diliyoruz bütün  yakınlarına

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

http://msnhaber.ekolay.net/index.aspx?url=http%3a%2f%2fhaber.ekolay.net%2fHaber%2f2705%2f814513%2fsehit-sayisi-saklaniyor-mu.aspx

Türkiye'de ilk kez uğursuz bir uğultu internetten sokaklara, işyerleri ofislerden evlere kadar dolaşıyor, hep aynı uğursuz yalan kulaklara fısıldanıyor: "Şehit sayısı saklanıyor..."

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

arkadaşlar bu söylentiler tamamen pkk nın işine geliyor sizce böyle birşey mümkün mü nasıl gizleyebilirler ?? ayrıca Türk devleti şerefli bir devlettir şehitin stratejisi fln olmaz kimse bişey gizleyemez 

bu tip haberleri pkk haber ajansları uydurup halkta infial yaratmaya çalışıyorlar oltaya gelmeyelim

işte öyle
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

geri kalan 60 şehit ailesinin akrabalarını sülalesini nasıl susturacak hadi basının susturdu peki hiç öyle şey olurmu akıllı işi değil inanamayın böyle şeylere

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

geri kalan 60 şehit ailesinin akrabalarını sülalesini nasıl susturacak hadi basının susturdu peki hiç öyle şey olurmu akıllı işi değil inanamayın böyle şeylere

"ben devletim yasak koydum. hadi yayınlada göreyim. kanalı yayından men ederim eğerki yayında görürsem."

ne yapabilirsin_? kime duyurabilirsin.

imzayı bıraktım basıyorum artık
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

dertli bunu yazdı:

SeRDaR bunu yazdı:

"ben devletim yasak koydum. hadi yayınlada göreyim. kanalı yayından men ederim eğerki yayında görürsem."

ne yapabilirsin_? kime duyurabilirsin.

istediği kadar yasak koysun şehit aileleri dernekleri ve bir çok sivil toplum örgütü var bunlar ayaklanır eylem yapar bunun duyurur bu kadar basit değil ben devletim hayt huyt olayı o kadar yandaş olmayan tv kanalı vs var bunlar gece gündüz tayyibi kötülüyor kim susturabiliyor misal ulusal kanal
    cumhuriyet mitinglerini kim durdurabildi tayyip kanallara yasak koyduda ne oldu herkes yine haberi oldu bildi hatta meclise kadar çıktı mevzu

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
Toplam Hit: 14175 Toplam Mesaj: 76