Şehit Sayısı Kaç Oldu
-
hergün haberlerde şehit haberi görür olduk :/
-
benim askerlik yaptıgım yer liman karşısı :S
-
Pisibaliqi bunu yazdı:
-----------------------------
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------bu ibnelere silahı kim satıyor ? israil amerika yiyorsa kes tüm diplomatik ilişkileri.
bu ibnelere finansı kim sağlıyor ? isviçredeki bankalarda bulunan hesaplar kes yiyorsa tüm diplomatik ilişkileri
sen dünyaya bu konuda kararlı bi duruş sergilemiyorsun ki, asker napsın. mehmedim şehit oluyor işte.
ben vatanımda sivilken üvey evlat muamelesi görüyorum, birde askeri düşünün..
-----------------------------Öncelikle Tüm Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlarının başı sağolsun... Diplomatik İlişkileri kesmen ülkeye daha büyük zarar vericektir kesinlikle... Nitekim Diplomatik ilişkinin olmadığı ülkelerin terör örgütünün dağıldıktan sonra pkk ya katılım olduğuda bilinmektedir... Onurlu savaşına devam emekten başka bir çaresi yoktur hiçbirimizin Allah tüm vatanına milletine bağlı vatandaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun Başımz sağolsun...
-----------------------------30 yılda verdiğimiz onca şehit ve sivil kayıptan ve 80 milyon vatandaşın içlerindeki o tarifsiz acıdan daha fazla zarar veremez herhalde. hiçbişi zor değil. dediğim gibi biz dünyaya karşı kararlı bi duruş sergileyebildik mi ? hayır. enseye şaplak göte parmak duruşumuz.
idam cezası kesinlikle geri gelmeli. koalisyon hükümetinin en büyük hatasıdır bu. hiç bir zaman giremeyeceğimiz bir ab sevdası uğruna kaldırdılar..
astığım astık kestiğim kestik olucaksın bu durumda. yemişim ilişkileri anasını satayım.
-
yine kudurdu puştlar :/
-
5 oldu.. sanırım son 1 ayda toplam şehit sayısı 40.
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------Pisibaliqi bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------bu ibnelere silahı kim satıyor ? israil amerika yiyorsa kes tüm diplomatik ilişkileri.
bu ibnelere finansı kim sağlıyor ? isviçredeki bankalarda bulunan hesaplar kes yiyorsa tüm diplomatik ilişkileri
sen dünyaya bu konuda kararlı bi duruş sergilemiyorsun ki, asker napsın. mehmedim şehit oluyor işte.
ben vatanımda sivilken üvey evlat muamelesi görüyorum, birde askeri düşünün..
-----------------------------Öncelikle Tüm Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlarının başı sağolsun... Diplomatik İlişkileri kesmen ülkeye daha büyük zarar vericektir kesinlikle... Nitekim Diplomatik ilişkinin olmadığı ülkelerin terör örgütünün dağıldıktan sonra pkk ya katılım olduğuda bilinmektedir... Onurlu savaşına devam emekten başka bir çaresi yoktur hiçbirimizin Allah tüm vatanına milletine bağlı vatandaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun Başımz sağolsun...
-----------------------------30 yılda verdiğimiz onca şehit ve sivil kayıptan ve 80 milyon vatandaşın içlerindeki o tarifsiz acıdan daha fazla zarar veremez herhalde. hiçbişi zor değil. dediğim gibi biz dünyaya karşı kararlı bi duruş sergileyebildik mi ? hayır. enseye şaplak göte parmak duruşumuz.
idam cezası kesinlikle geri gelmeli. koalisyon hükümetinin en büyük hatasıdır bu. hiç bir zaman giremeyeceğimiz bir ab sevdası uğruna kaldırdılar..
astığım astık kestiğim kestik olucaksın bu durumda. yemişim ilişkileri anasını satayım.
-----------------------------Elbetteki her vatandaşımız eminim ki aynı acıyı hissediyor Sert önlemlerle terörü bitiren birtane örnek ülke gösterebilirmisin bana hiçbiri bitmedi bitiremedi bu iş çalışmak okumak bilgilenmek ve vatan sevdasını sadece lafta bırakmayıp vatanına yararlı olabilerek bitirilecek bir iştir... Yanlış anlama sözlerimi, sana okumuyorsun, cahilsin vesaire herhangi birşey demek istemiyorum. Zaten haddimede değil, ancak benim asıl üzüldüğüm nokta; milletimizin vurdumduymazlığı, örnek vermek gerekirse; onlarca yıl tarih dersi aldık, sor gençliğe Çanakkalede ölen şehitlerimizden 5inin adını bilmezler. Yahu bu adamlar bizim için şehadet şerbetini içti ve bizim, onlara karşı duyduğumuz sorumluluğa bakarmısın yani konu sadece isimlerini bilmek değil konu 15inde 16 sında canını gözünü kırpmadan veren yiğitlerin neden canını verdiği bunun içinmi bu gençlik içinmi utanmamak eldemi ben helalliğimi alamadım onlardan ve alamayacağım hiçbirzaman hiçbir şehidimden alamayacağım hakkını veremiyorum çünkü, onlara layık olamadım çünkü, olamayacağımda, üzülmek yetmiyor, hareket etmek lazım, çalışmak lazım. Foruma bakıyorsun yok anlam bulamıyorum yok hayat çok kötü yok o kızı nasıl tavlarım yok kim kime verdi yahu bumuyuz biz yada bu kadar yozlaştıkmı bunun içinmi yitip gitti milyonlarca yiğit keşke biz ölseydikte şehidimiz şehitlerimiz yaşasaydı vatanına milletine bayrağına daha çok sahip çıkarlardı çalışırlardı Köle olmazlardı olmamak için öldüler... Uyan gencim uyan titre ve kendine gel çalışacaksın elbet it gibi çalışacaksın gerekirse uyuma gerekirse öl bu uğurda hakkını yeme şehidimin hakkını yeme Atanın...
Sana değil sözlerim, idamı geri getir yada daha beterini yap çalışmadan hiçbirşey olmayacak ve devam edip gidecek böyle veremediğimiz haklar artacak ve daha fazla utanacağız hergeçen gün...
Unutmadan belirteyim diplomatik ilişkiyi kesmen için o seviyeye gelmen gerek önce o seviyeye gelmen içinde çalışman...
-
edit: neyse..
-
6 oldu.
Askerlik doğu çıkarsa, şerefsizleri avlamadan dönmeyecem.
-
yarında eski DTP li köpekler çıkıp "üzüldük,kınıyoruz,söylemiştik" diye açıklama yapar şerefsizler..
Doğu dışında bi' yerde terörist bir eylem olduğunda şaşırıyorız orda ne işi var pkk nın diye
ama Memleketimin meclisinde terörist var daha ne olsun.! -
MaviGozluDev bunu yazdı:
yarında eski DTP li köpekler çıkıp "üzüldük,kınıyoruz,söylemiştik" diye açıklama yapar şerefsizler..
Doğu dışında bi' yerde terörist bir eylem olduğunda şaşırıyorız orda ne işi var pkk nın diye
ama Memleketimin meclisinde terörist var daha ne olsun.!
-----------------------------Meclisteki köpek kuklalarını parmaklıklar arkasından oynatan piçi susturmadıkça yer konusunda şaşırmamak lazım. Muhtemelen şimdiki adresleri turizmi baltalamak amacıyla tatil beldeleri olacak. Zamanında bu ibnelerin ağzına bal çalan şerefsizler eserleriyle gurur duyuyorlar mıdır acaba?