Seksenler Dizisi
-
Son yılların en güzel dizileri arasında gösterilen seksenler dizisini izleyen arkadaşlar var mı 1.bölümden itibaren indirmek istiyorum torrent aradım yok hep upload sitelerinde part part yüklenmis.
Yorum: Tekrarlarını izleyerek basladım kaptırdım kendimi gidiyorum. İnsan kendinden mutlaka bir parça birşeyler buluyor bu dizide.
http://www.youtube.com/watch?v=grofSFHOOA8

-
youtubeden izlersin hoca bütün bölümler var mint yapımın kanalıda var
-
youtube da her bölüm tek part olarak var onu indirebilirsin.
-
namı diğer kültigin den dolayı izliyoruım. çocukken bi dizide oynuyodu 2tane adamı vardı hatta :D
-
bu trt çok sağlam diziler yapmaya başladı ya.
Leyla ile mecnun,avrupa avrupa,seksenler falan.
İzlerken diğer yapmacık diziler gibi olmuyor,zorlama şeyler yok. Keyif alıyosun izlediğinden,sırf vakit öldürmek için izlemiyosun.
Kendi yaşayışımıza yakın diziler olduğundan heralde..
-
DrKeworks bunu yazdı
namı diğer kültigin den dolayı izliyoruım. çocukken bi dizide oynuyodu 2tane adamı vardı hatta :D
Kaygısızlar olmasın o ;)
Kültigin Kaygısız ailesinin en büyük kızı Hostes'i sevmektedir, Hostes'in abisi olan Eleman ise Kültigin'in kız kardeşi Burcu ile aynı yerde çalışmakta ve yavşamaktadır...
-
çok güzel dizi son yıllarda izlediğim en iyi dizi diyebilirim :W
izlemeyen varsa tavsiye ederim kesin severler pöff :F
-
HannibALgan bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
Kaygısızlar olmasın o ;)
Kültigin Kaygısız ailesinin en büyük kızı Hostes'i sevmektedir, Hostes'in abisi olan Eleman ise Kültigin'in kız kardeşi Burcu ile aynı yerde çalışmakta ve yavşamaktadır...
mazim depreşti :'(
-
tavsiye ederim bende izlemeyenlere, trt de izlediğim tek dizi ama izlediğim yerli yabancı diziler arasında en çok sesli güldüğüm dizi ,hatta diğer dizilerde hiç sesli gülmüyorum diyebilirim :)
-
drakan bunu yazdı
tavsiye ederim bende izlemeyenlere, trt de izlediğim tek dizi ama izlediğim yerli yabancı diziler arasında en çok sesli güldüğüm dizi ,hatta diğer dizilerde hiç sesli gülmüyorum diyebilirim :)
Nazlı: Seni abim gibi görüyorum (Ergun Plak'a)
Ergun Plak: Abi deme bi gün lazım olur :D
-
TV izleyen biri değilimdir. Leyla il e Mecnun en iyi dizi. Leyla ile mi Mecnun? yapmışlar onuda inşallah kaliteyi bozmazlar.
Seksenler annem habire izler gider bakarım ama bağlanmamak için kalkar giderim :D Ancak gerçekten oda iyi.