Selcuk Üniversitesi Hacklendi!
-
Geri dön geri dön hacke geri dön:( Konu ol zone-h'a herangi bir gün...Reneyi tanırdım ben bizim kafede knight oynarken tanışmıştık geri dönmesini isterdim ve hepinizin tanımasını isterdim,atletle gelmişti cafeye..:(
-
nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------
Geri dön geri dön hacke geri dön:( Konu ol zone-h'a herangi bir gün...Reneyi tanırdım ben bizim kafede knight oynarken tanışmıştık geri dönmesini isterdim ve hepinizin tanımasını isterdim,atletle gelmişti cafeye..:(
puahahahaha :D yalan atma lan bizim mahallede biz onla taso oynuoz atletle geliyor tamam ama rene knight oynamaz taso oynar :S:S -
renegadealien bunu yazdı:
yeni rene benim hemen rene abinin karekterini aldım boşalınca bu isme sonuna kadar bağplı kalacağıma and içerim
-----------------------------:) Ben dedim okadar Arkadaş her yerde acıklama gelır alır banlarlar dıye dınlemedı bak gordunmu selcuk u heyklemeyı ahanda bunun adı ban :) tbt banlar :)
-
http://www.haberodasi.com/NewsDetail.aspx?NewsID=54300
Renenin reklamını yaptım şahsen tanımıyorum ama :)
-
helal olsun bu rene ye. kimmiş çok merak ettim :):):)
-
valla adam herkimise! içinde ukte kalmışımış bree içini iyi dökmüş...
-
arkadaşlar buraya kadarmış...
artık gerçekleri açıklamanın zamanı geldi.
rene benim !!! tamam panik yok. herkes işine baksın. bidahaki hackde görüşmek üzere :C
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar buraya kadarmış...
rene benim !!! tamam panik yok. herkes işine baksın. bidahaki hackde görüşmek üzere :C
-----------------------------oldu gozlerim doldu
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar buraya kadarmış...
Espiri misin lan sen :D
----------------------------- -
Haydi şerlog holmzler polisten önce bulcanız. Da benim merak ettiğim o değil. Bu Tahribat dediğin KÖKTEN DEVRİMCİ RADİKAL HACK GRUBU değil mi? Niye hackledi diye adama çemkiriyonuz? Siz bu sitede bonsai sanatının inceliklerini öğrenmek için mi dolanıyorsunuz?
Rene bizim notlar n'olacak abi? Bi el atcan mı? Sen bize fazladan diploma da verirsin be abi? Ha abi? Yapcan değil mi abi?.. Almanya'ya kaçırırım seni.