Semra Sar (Yeşilçam Oyuncusu) Şimdi Nerede ? (Önemli)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

Öncelikle Semra Sar Kimdir ?

Semra Sar (gerçek adı Semra Dordağ), (d. 29 Kasım 1943Giresun), Sinema oyuncusu.

Daha fazla resim için: https://www.google.com.tr/search?q=semra+sar&es_sm=93&tbm=isch&imgil=hz02_EP610UkfM%253A%253Bhttps%253A%252F%252Fencrypted-tbn2.gstatic.com%252Fimages%253Fq%253Dtbn%253AANd9GcTdJodiyS0WBOUHSdNNUHKJAIILZwcX8R_28c-QXdUJhprCjowZ%253B449%253B698%253BHZl4HH53gEqauM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fsabancuman.blogspot.com%25252F2009%25252F04%25252Funutamyorum-iste-8-semra-sar-ya-da-eski.html&source=iu&usg=__EDAjHpi76KdPNR9yBercJYqVhbc%3D&sa=X&ei=Vvp6U4TpLcOP7Aa4jYGgDQ&ved=0CCwQ9QEwAA&biw=1360&bih=667

İstanbul Devlet Konservatuvarı Şan Bölümü'nden mezun olan Semra Sar, 1961 yılında Sinema dergisinin açtığı yarışmayı birincilikle kazanarak, aynı yıl kamera karşısına geçti. 50 civarında filmde rol alan sanatçı, şarkıcılık deneyiminde de bulundu. "Salon filmi" tabir edilen türlerde "hanımefendi" rolleriyle dikkat çeken ve 1973 yılında mesleğine ara veren Sar, 11 yıl sonra bir filmde daha rol aldıktan sonra beyazperdede görünmedi.

---------------ASIL SORUNUMA GELİNCE: -----------------

Röportaj dersinde bu kadına bayıldığımı defalarca söyleyince hocam da ödev olarak bu kadınla (yaşıyorsa eğer ki yaşıyor görünüyor) roportaj yapmamı istedi. Eğer röportaj yapabilirsem bu dersim AA gelip ortalamamı bayağı bir yükseltecek ki dersin kredisi 6!

Şimdi sizden isteğim şu: Bana göre yeşilçamın en güzel kadını olan Semra Sar 'ı nereden bulabilirim. İnternette defalarca araştırmama rağmen iz bulamadım. İz bulabilmek için nerelere müracat etmem lazım. Bazı haber siteleri ve gazeteler "Unutulmuş Yeşilçam Ünlüleri Şimdi Nerede?" başlığında haberler sunuyorlar. Bunlar nereden ulaşıyor bu insanlara. Ocağınıza düştüm..  

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

şeyhimiz tc si dahil her bişeyini bulur

veya tanıdığın bir nüfus memuru varsa oda yardımcı olur

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

Tanıdığım memur yok :S nufus mudurlugu falan bilgi vermez değil mi özel hayata girer çünkü.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Güzel kadın mış,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Güzel kadın mış,

abi bas parayı da arkadaşa yardımcı ol bul getir kadını neredeyse

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

televizyon kanalları yada gazeteler bilirler.

direk adres vermez ama en azından numaranı bırakıp o kişiye verin o arasın diyebilirsiniz.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

hocam onu muhtara sor once muhtarlık verıtabanından bakabılırler bırde kps diye bir sistem var ordan ulaşılabılır kps kullanım alanları beledıyeler muhtarlıklar ıl ve ılce nufus mudurluklerı emnıyet ve jandarma teskılatı askerdeyken kullanıyordum ben adamın adres telefon ana baba adı soy agacına kadar neyı varsa cıkartıyordu o sekılde bulabılırsın bırılerınden rıca ederek belkı tanıdık flnda varsa ofda gorur ısını

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek
    serioususer bunu yazdı

hocam onu muhtara sor once muhtarlık verıtabanından bakabılırler bırde kps diye bir sistem var ordan ulaşılabılır kps kullanım alanları beledıyeler muhtarlıklar ıl ve ılce nufus mudurluklerı emnıyet ve jandarma teskılatı askerdeyken kullanıyordum ben adamın adres telefon ana baba adı soy agacına kadar neyı varsa cıkartıyordu o sekılde bulabılırsın bırılerınden rıca ederek belkı tanıdık flnda varsa ofda gorur ısını

Bizim muhtara sorsam o kimin türkiye'de nerede olursa olsun yerini bulabilme yetkisi varmı mutharlık veritabanından ? Kendi muhtarlığına kayıtlı olmadıgı için diyorum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek
    SpectatorX bunu yazdı
    serioususer bunu yazdı

Bizim muhtara sorsam o kimin türkiye'de nerede olursa olsun yerini bulabilme yetkisi varmı mutharlık veritabanından ? Kendi muhtarlığına kayıtlı olmadıgı için diyorum

muhtarlık verıtabanını bılemem ama kps (kımlık paylasım sıstemı) kullanıyorlar muhtarlıklar bakarsa gorur kesınlıkle

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek
    Abi sosyal medyada bazı ünlüler takipçisi ile Arkadas gibi Muhabbet ediyor. Onlara bi mensin falan At belki Biseyler çıkar. Mesela mesut yar ?

Herkesin hayatına kimse karışamaz
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Taksim'de eski yeşilçamların takıldığı kafeler oluyor onlara gidip sorabilirsin hocam.

Birde http://ucuncuadam.wordpress.com/ bu sitenin sahibine ulaş derim.O kesin bilir.

mkyb tarafından 20/May/14 14:56 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 7475 Toplam Mesaj: 26