Semra Sar (Yeşilçam Oyuncusu) Şimdi Nerede ? (Önemli)
-
Öncelikle Semra Sar Kimdir ?
Semra Sar (gerçek adı Semra Dordağ), (d. 29 Kasım 1943, Giresun), Sinema oyuncusu.

Daha fazla resim için: https://www.google.com.tr/search?q=semra+sar&es_sm=93&tbm=isch&imgil=hz02_EP610UkfM%253A%253Bhttps%253A%252F%252Fencrypted-tbn2.gstatic.com%252Fimages%253Fq%253Dtbn%253AANd9GcTdJodiyS0WBOUHSdNNUHKJAIILZwcX8R_28c-QXdUJhprCjowZ%253B449%253B698%253BHZl4HH53gEqauM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fsabancuman.blogspot.com%25252F2009%25252F04%25252Funutamyorum-iste-8-semra-sar-ya-da-eski.html&source=iu&usg=__EDAjHpi76KdPNR9yBercJYqVhbc%3D&sa=X&ei=Vvp6U4TpLcOP7Aa4jYGgDQ&ved=0CCwQ9QEwAA&biw=1360&bih=667
İstanbul Devlet Konservatuvarı Şan Bölümü'nden mezun olan Semra Sar, 1961 yılında Sinema dergisinin açtığı yarışmayı birincilikle kazanarak, aynı yıl kamera karşısına geçti. 50 civarında filmde rol alan sanatçı, şarkıcılık deneyiminde de bulundu. "Salon filmi" tabir edilen türlerde "hanımefendi" rolleriyle dikkat çeken ve 1973 yılında mesleğine ara veren Sar, 11 yıl sonra bir filmde daha rol aldıktan sonra beyazperdede görünmedi.---------------ASIL SORUNUMA GELİNCE: -----------------
Röportaj dersinde bu kadına bayıldığımı defalarca söyleyince hocam da ödev olarak bu kadınla (yaşıyorsa eğer ki yaşıyor görünüyor) roportaj yapmamı istedi. Eğer röportaj yapabilirsem bu dersim AA gelip ortalamamı bayağı bir yükseltecek ki dersin kredisi 6!
Şimdi sizden isteğim şu: Bana göre yeşilçamın en güzel kadını olan Semra Sar 'ı nereden bulabilirim. İnternette defalarca araştırmama rağmen iz bulamadım. İz bulabilmek için nerelere müracat etmem lazım. Bazı haber siteleri ve gazeteler "Unutulmuş Yeşilçam Ünlüleri Şimdi Nerede?" başlığında haberler sunuyorlar. Bunlar nereden ulaşıyor bu insanlara. Ocağınıza düştüm..
-
şeyhimiz tc si dahil her bişeyini bulur
veya tanıdığın bir nüfus memuru varsa oda yardımcı olur
-
Tanıdığım memur yok :S nufus mudurlugu falan bilgi vermez değil mi özel hayata girer çünkü.
-
Güzel kadın mış,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Güzel kadın mış,
abi bas parayı da arkadaşa yardımcı ol bul getir kadını neredeyse
-
televizyon kanalları yada gazeteler bilirler.
direk adres vermez ama en azından numaranı bırakıp o kişiye verin o arasın diyebilirsiniz.
-
hocam onu muhtara sor once muhtarlık verıtabanından bakabılırler bırde kps diye bir sistem var ordan ulaşılabılır kps kullanım alanları beledıyeler muhtarlıklar ıl ve ılce nufus mudurluklerı emnıyet ve jandarma teskılatı askerdeyken kullanıyordum ben adamın adres telefon ana baba adı soy agacına kadar neyı varsa cıkartıyordu o sekılde bulabılırsın bırılerınden rıca ederek belkı tanıdık flnda varsa ofda gorur ısını
-
serioususer bunu yazdı
hocam onu muhtara sor once muhtarlık verıtabanından bakabılırler bırde kps diye bir sistem var ordan ulaşılabılır kps kullanım alanları beledıyeler muhtarlıklar ıl ve ılce nufus mudurluklerı emnıyet ve jandarma teskılatı askerdeyken kullanıyordum ben adamın adres telefon ana baba adı soy agacına kadar neyı varsa cıkartıyordu o sekılde bulabılırsın bırılerınden rıca ederek belkı tanıdık flnda varsa ofda gorur ısını
Bizim muhtara sorsam o kimin türkiye'de nerede olursa olsun yerini bulabilme yetkisi varmı mutharlık veritabanından ? Kendi muhtarlığına kayıtlı olmadıgı için diyorum
-
SpectatorX bunu yazdıserioususer bunu yazdı
Bizim muhtara sorsam o kimin türkiye'de nerede olursa olsun yerini bulabilme yetkisi varmı mutharlık veritabanından ? Kendi muhtarlığına kayıtlı olmadıgı için diyorum
muhtarlık verıtabanını bılemem ama kps (kımlık paylasım sıstemı) kullanıyorlar muhtarlıklar bakarsa gorur kesınlıkle
-
Abi sosyal medyada bazı ünlüler takipçisi ile Arkadas gibi Muhabbet ediyor. Onlara bi mensin falan At belki Biseyler çıkar. Mesela mesut yar ?
-
Taksim'de eski yeşilçamların takıldığı kafeler oluyor onlara gidip sorabilirsin hocam.
Birde http://ucuncuadam.wordpress.com/ bu sitenin sahibine ulaş derim.O kesin bilir.
mkyb tarafından 20/May/14 14:56 tarihinde düzenlenmiştir